Coen Vermeeren moet op staande voet ontslagen worden

Volgens dr. Coen Vermeeren, het hoofd van Studium Generale Delft, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardse aliens onze planeet regelmatig bezoeken. Hij veronderstelt dat dit feit al jarenlang bij hoge militairen, wetenschappers en overheidsfunctionarissen bekend is. Maar het wordt opzettelijk verborgen gehouden voor de bevolking. In twee lezingen voor Studium Generale riep hij de studenten op om de cover-up bloot te leggen en een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets minder fascinerends is er niet’.

via ‘TU Delft gekidnapt door aliens!‘.

9-06-2010 16.24 | Door: Stagiaire | Categorie: Aluhoofddeksels, Losse skakels

Er zijn 11 reacties op “Coen Vermeeren moet op staande voet ontslagen worden”

 1. Ruud Harmsen says:

  UFO-denken. Ik schreef er ruim drie jaar geleden al over:
  http://rudhar.com/politics/devmrdzk/2070501.htm

  Inmiddels ben ik zelf nog een stuk verder richting ratio opgeschoven, waarover misschien later meer (maar niet hier).

 2. Ruud Harmsen says:

  Titan, daar wonen ze, dacht ik toen, vele vele jaren geleden.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Titan_(maan)

 3. MrBlue says:

  Ratio? Ik Ben helemaal voor ratio en empirisch onderzoek.

  Maar voordat mensen Mr Vermeeren aanvallen, misschien is t handig om een paar wetenschappelijke verklaringen optehoesten over radar waarnemingen in de volgende overheids gepubliceerde getuigenissen.

  http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

  Succes!

 4. MrBlue says:

  Ik Xie mm vorige reactie niet staan. De td? Hoe kom ik in contact met de td?

 5. Nexus says:

  Coen Vermeeren is een echte held. hij durft onderwerpen zoals buitenaards leven en chemtrails te bespreken en is niet zo hypocriet als de andere wetenschappers die vrezen voor hun baantje als ze een andere waarheid aanhangen!

  Als je gelooft in een sprookje met de naam bijbel is dat de normaalste zaak van de wereld, als overheidsfunctionarissen roepen dat alle moslims het land uit moeten mag dat maar als een wetenschapper een afwijkende mening heeft zou die het veld moeten ruimen? het moet niet gekker worden!

 6. wim says:

  Fijn dat er eens iemand buiten de gebaande wegen durft te opereren.
  Coen doorgaan,laat je niet van de wijs brengen als mensen met een plaat voor hun kop je belachelijk proberen te maken.

 7. cleetje says:

  Om de optimale controle te behouden over de mensheid …is de kerk altijd druk doende geweest om meningen/feiten te bestraffen/verdoezelen.
  Zoals, de aarde is rond en niet plat, de mensheid stamt van Adam en Eva, en nu opeens buitenaardse wezens..?!?..

  Stel je toch eens voor dat God ook nog over andere planeten met daarbij behorend leven zou kunnen ‘regeren’..) ..Dan zou de almacht van kerk/geloof in het algemeen natuurlijk gelijk afnemen.

 8. ronald says:

  Als je buiten de “box”denkt moet je er uit, dit gaat met alles in deze wereld “wetenschap”{ het willen weten en bewijzen} was vroeger nog spannend nu is het geregeld !
  Coen is dus een held op zijn vakgebied en overstijgt dus de rest van die oude vastgeroeste mannen die hun toekomst hebben veiliggesteld en zichzelf hebben gecomformeerd en verkocht omdat ze bang zijn om voor gek te worden versleten.

 9. Anonymous says:

  het kapitalisme en machtsverhoudingen weten wetenschappers systematisch onder controle te houden. wat ben ik blij dat sommige wetenschappers geen slachtofferrol spelen.

  – Een anoniem aluhoedje. Wat schattig. –

 10. Peter says:

  Het meest interessante van zij stelling is dat er dus een “cover up” is en dat de bevolking wordt voorgelogen. Zijn onderwerp (UFOs) is echter een doodlopende weg. Wie de zaken kent weet dat er geen buitenaardse wezens bestaan zolang ze nog niet empirisch sluitend bewezen zijn. Het punt in dit geval is dus dat het er om gaat ze aangetoond moet worden dat UFOs als feiten bestaan, dan wel dat de stelling nog niet bewezen is. Pas nadat de feiten van het bestaan van de UFOs bewezen zijn kan er sprake zijn van een cover up. Door studenten nu reeds aan te raden de cover up van de UFO’s te weerleggen brengt hij de studenten op een dwaalspoor. Dit kan hem wel aangerekend worden en is een ontslaggrond. Waarom doet hij dit: wil hij kritische studenten wegvoeren van de echte cover ups waar hijzelf wel deel van uitmaakt? Welke zijn dat dan?

 11. NANN says:

  Ik ben naar een meeting geweest 7-10-2011 van Nuburu met spreker Coen Vermeeren. Jammer van de gastspreker die in friesland honderden UFO’s meent te zien. Condens op de lens? schaduw van het dakraam? Het zou goed zijn een filter in te lassen, iedereen mag natuurlijk zijn waarheid verkondigen, maar dit was dikke onzin.
  Ik zal proberen contact op te nemen met Coen om een lekker zinvol avondje over onderzoek te geven aangaande “vrije energie”en zaken die ik op mijn weg tegengekomen ben. Misschien dat ik velen een juiste energiestoot kan geven de weg van de onderzoeker op te gaan.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties