Vuvuzela dood

Stommeling Jones

[Vuvuzela dood] is geen zoekactie waarmede men tot nog toe onze webzijde bereikt heeft. [Grappen vuvuzela] en [moppen vuvuzela] hebben wij ook nog niet mogen waarnemen. Toch gaat het niet lang duren voordat de eerste vuvuzeladode te betreuren zal zijn, hoewel te betreuren bepaaldelijk niet de juiste term is. Te vieren is het meer. Als je ieders voetbalgenot staat te verzieken met je kuttoeter (de originele vuvuzela wordt gemaakt van olifantenkut, dat u het even weet) kun je er natuurlijk op wachten dat iemand je die kuttoeter in je hol douwt, of door je strot ramt. Als men voldoende kracht zet, overleef je geen van beide methoden.

Onze vriend Matt had trouwens wel een leuke vuvuzelagrap:

Ich kann es wirklich nur empfehlen: nach Hause zu kommen und zu erzählen, die Vuvuzelatröte, die man stolz in der Hand hält, sei ein unwiderstehliches Schnäppchen gewesen („Nur acht Euro!“).

En dan nog zeggen dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben.

14-06-2010 1.12 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Moppen, Voetbal, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “Vuvuzela dood”

  1. […] lag het niet, want daar hebben wij dankzij de bloedgolven vrijwel niets van gezien. Het zijn die kankerteringtyfusklotekuttoeters. Dankzij de vulvazela (een gejatte woordspeling, we geven het eerlijk toe, maar we houden hem er […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties