Zo ziet Leon L. Vuist er uit

Leon L. Vuist bestaat niet, maar wij hebben wel berichten van hem in ons spamfiltertje aangetroffen en zoals u misschien niet weet, wachten we met smart tot de beloofde foto van Leon L. Vuist eindelijk gepubliceerd wordt. Eerlijk gezegd denken wij niet dat dat er ooit echt van komt, wat ons niet verhinderd zelf een foto te plaatsen van Leon L. Vuist.

Wij denken dat de mensen achter Leon L. Vuist graag willen dat wij hem ons voorstellen als een keiharde boef, van het type Walter Long, u weet wel, van Laurel en Hardy. Daarom hebben wij gekozen voor onderstaande foto.

Walter Long als keiharde boef in een film van Laurel en Hardy

Walter Long als keiharde boef in een film van Laurel en Hardy

Voor hetzelfde geld is Leon L. Vuist natuurlijk een licht kalend middelbaar ogend goedlachs mannetje dat in zijn vrije tijd eigenlijk het liefst aan zijn brommertje knutselt en graag lid van de solexclub was geworden. En dat ze hem bij de solexclub niet wilden hebben omdat hij niet stoer genoeg was, zoiets. Maar laat ons niet doordraven en toch maar rustig afwachten of de foto van de ‘echte’ Leon L. Vuist ooit nog opduikt. En wij gaan binnenkort ‘Going Bye-Bye!’ weer eens bekijken, doch dit terzijde.

16-06-2010 10.23 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Film, Redactiezaken

Er zijn 4 reacties op “Zo ziet Leon L. Vuist er uit”

 1. Navelpluis says:

  Voor hetzelfde geld is Leon in zijn vrije tijd klokkenluider….bij een bekende Franse kathedraal, bijvoorbeeld. Dat zou een geheel ander plaatje opleveren.

 2. The Gang says:

  Z’n baardje is verdwenen, ik hoop ge√ępileerd.

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Wij weten niet of Walter Long ooit een baardje heeft gehad, maar wel dat wij niets aan deze foto veranderd hebben. Misschien is respondent in de war met de sigaar van Churchill, maar die is weggeretoucheerd, niet ge√ępileerd. EINDE NOOT *

 3. The Gang says:

  Mij heeft zojuist het bericht bereikt dat Leon helaas begraven ligt naast Jimmy Hoffa. Helaas dus toch weggeretoucheerd, maar dan anders. Ultima forma so to speak. De sigaar op zijn hollands gezegd. Daar wilde Churchill geen puntje aan zuigen.

 4. […] webzijde weleens genoemd en wij hebben zelfs ooit een foto van hem geplaatst, bij het stukje ‘Zo ziet Leon L. Vuist er uit‘. Nou ja, van hem, meer van Walter Long in een dwangbuis. Walter Long als keiharde boef in […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties