Lammert de Bruin voor paal gezet door Yvonne van Hertum

Lammert de Bruin, kent u die naam? Lammert de Bruin is een journalist, die hier en daar bekend staat als een goede vriend van Yvonne van Hertum. Wij hebben hem dienaangaande ooit een paar vragen gesteld en die heeft hij onlangs beantwoord. Wat dat betreft was voor ons de kous af. Er waren een paar respondenten met vragen of opmerkingen aan Lammert’s adres, en hij kan zelf kiezen of hij daar al dan niet op reageert. Wij hebben niet echt de behoefte om hem nog lastig te vallen, daar zijn standpunten ons duidelijk zijn.

Desondanks zien wij ons gedwongen toch weer even aandacht aan hem te besteden. Dat komt namelijk zo, onze minst favoriete kattenblerghster heeft gemeend hem voor paal te moeten zetten. In ‘Ik beken schuld‘, schrijft ze:

Na het lezen van het blog […] heb ik gewoon de telefoon gepakt en heb Lammert eens gebeld.

Ik had hem een week of 4 geleden voor het laatst gesproken, we hebben even gezellig zitten babbelen en natuurlijk ook weer gelachen.

Op zich natuurlijk onschuldig genoeg, maar toch: voor Lammert de Bruin, die zelf zegt de journalistieke onafhankelijkheid hoog in het vaandel te hebben, staat het best lullig als Yvonne van Hertum suggereert erg goed met hem bevriend te zijn, terwijl anderen hem toch al een zekere vooringenomenheid met betrekking tot haar verwijten, of dat nou terecht is of niet. Wij zijn reuze benieuwd of Lammert hier nog iets over gaat zeggen.

23-06-2010 16.40 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Lammert de Bruin voor paal gezet door Yvonne van Hertum”

  1. Navelpluis says:

    Ach, Lammert heeft Vonnie niet nodig om voor paal te staan. Dat kan die jongen toch zelf ook wel?

  2. […] Actualiteitenprogramma EĆ©nvandaag leverde eind 2010 nogmaals het bewijs hiervoor. Flut-journalist Lammert de Bruin van EĆ©nvandaag schaamt zich klaarblijkelijk nergens voor en blijft ongegeneerd programma’s […]

  3. […] gekomen en gebleven vanwege het feit dat hij steeds maar weer een podium blijft bieden aan zijn goede vriendin Yvonne van Hertum. Wij ergeren ons daaraan, zoals u zult begrijpen. Aan 1vandaag ergeren wij ons trouwens ook, al was […]

  4. […] wij kijken nooit naar EenVandaag, of 1Vandaag, zoals sommige mensen zeggen. Toen wij hedenmiddag Lammert de Bruin betwitterd hadden, werd ons echter door twitter gewezen op @Guidovermeulen en @jblokzijl, wat ons […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.17 RSS-feed/RSS-feed reacties