Een relatief komisch misverstand

Een reactie die bedoeld was bij het stukje ‘Oei, wat een spanning‘ blijkt in ons spamfilter beland te zijn, waar hij enige tijd is blijven zitten, totdat onze internettoezichthouder hem er weer uitgevist heeft, omdat hij zo leuk was. De reactie luidde: “Geil he je geilt zo op haar :D”. Hier kan niet anders dan sprake zijn van een misverstand, daar onze De Grote Vrager een gezonde niet gerontofiele hetero man met een gelukkig gezinsleven is en de enige in het stukje genoemde vrouw Yvonne van Hertum was. Wij weten niet wie deze grappenmaker was (en de smiley duidt erop dat het humoristisch bedoeld was, denken wij), maar we hebben wel smakelijk moeten lachen.

Yvonne van Hertum op de Stadhuisbrug in Utrecht, 2009

Ohne weiteres

30-06-2010 13.30 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: IP-vanger en aanverwant, Moppen, Reacties, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Een relatief komisch misverstand”

  1. Navelpluis says:

    Dat moet inderdaad een misverstand zijn geweest; iedereen weet dat erecties geen stand houden in de nabijheid van Yvonne van Hertum. Ook mevrouw van Hertum zelf is ongetwijfeld van dit fenomeen op de hoogte…ze heeft tenslotte een spiegel en noemt zichzelf dan ook terecht “een oud lijk”. Zoals ik al zei; een misverstand, dat kan niet anders!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties