Dorp opent nieuwe winkeltjes

Winkelcentrum in Utrecht-Oost‘, aldus De Nieuwe Utrechter.

Utrecht-Oost heeft een eigen winkelcentrum. Dezer dagen gaan de eerste winkels open in het nieuwe Boudierhof, gelegen op de hoek van de Ina Boudier Bakkerlaan en de Notebomenlaan.

Nu geloven wij best dat De Nieuwe Utrechter dit stukje serieus bedoelt, maar toch. In Utrecht hebben ze het een beetje hoog in de bol. Een stad waar je op de fiets in twintig minuten doorheen bent, zeg nu zelf. Ter vergelijking: als je in St. Petersburg bij de Admiraliteit begint te fietsen, ben je na twintig minuten nog niet eens aan het eind van de straat. Tenzij je de verkeerde kant uit fietst, want dan lig je binnen twintig seconden in de Neva, maar dat is een heel ander verhaal.

Wij misgunnen de studentjes hun winkeltjes geenszins, dat we daar geen misverstand over hebben, maar wij wilden er hier alleen even op wijzen dat Utrecht-Oost, voorzover je zo’n dorp in windstreken moet verdelen, allang een eigen winkelcentrum had. Het heet Zeist.

24-06-2010 16.13 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aardrijkskunde, Bezopen, Toerisme

Er zijn 2 reacties op “Dorp opent nieuwe winkeltjes”

  1. Ruud Harmsen says:

    > allang een eigen winkelcentrum had. Het heet Zeist.

    Mwah. We waren net om een ons moverende reden even in Bilthoven, maar da’s nog best een eind vanuit New Fun, zelfs met de auto.

  2. Fuck Ubuntu says:

    […] niet weet, zijn wij bezig onze vinylcollectie te digitaliseren. Inmiddels hebben we bij BCC in Grootwinkelcentrum Utrecht-Oost ook een apparaatje aangeschaft waarmee we onze cassettes kunnen doen en op zich werkt dat allemaal […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties