Ramadan

De deense vlag
Wie niets weet kan zich nooit vergissen

“De Ramadan begint weer, waarschijnlijk op 11 augustus aanstaande”, aldus een mailtje van maroc.nl. Nou en?

Ook dit jaar komt Maroc.NL weer met de bekende Ramadan SMS Service. En natuurlijk nog steeds 100% gratis!

Ja, voor je geloof moet je wat over hebben. Of zouden ze bij maroc.nl denken dat hun lezers allemaal kniepkeutels (of kniepköttels, maar geen knijpkatten) zijn? Dat ze zo goed geïntegreerd zijn?

Dankzij de vernieuwde Ramadan SMS Service blijf je op de hoogte van de precieze Maghreb en S7or tijden in JOUW woonplaats. Geen gedoe meer met hoogte- en breedtegraden, wij rekenen alles voor je uit!

Goh, wat aardig van maroc.nl. En ze weten kennelijk dat hun lezers dankzij het Nederlandse onderwijs niet eens weten wat “hoogte- en breedtegraden” zijn en er al helemaal niet mee kunnen rekenen. Er valt namelijk niet zoveel te rekenen met “hoogte- en breedtegraden” als je niet kunt klokkijken.

Ook dit jaar is 1Vandaag weer onze partner. Samen met 1Vandaag maakt Maroc.NL een uitzending over de invloed van de financiële crisis op de kansen van jongeren op de stage- en arbeidsmarkt.

Aha. Daar komt de aap uit den mouw. Het is dus wel gratis, maar niet geheel belangeloos. De staatsomroep heeft telefoonnummers van jeugdige godsdienstwaanzinnigen nodig. En dan wel van domme jeugdige godsdienstwaanzinnigen, want als ze kunnen rekenen met hoogte- en breedtegraden of kunnen klokkijken, vallen ze af. “De invloed van de financiële crisis op de kansen van” dat soort “jongeren op de stage- en arbeidsmarkt” kon wel eens verrassend klein zijn, daar de goedkope supermarkten waar zij vakken vullen en vloeren vegen nog volop in trek zijn, doch dit terzijde.

De resultaten van de enquête vormen de kern van de uitzending. De enquête is een onderdeel van de aanmeld procedure. Nadat je de enquête volledig  ingevuld hebt krijg je een mail met informatie waar jij je mobiele nummer moet invullen.

Een hele enquête invullen? Dan betaal je toch liever gewoon een paar kwartjes? Maar goed, je moet dus inderdaad je mobiele nummer invullen. Als je je geen mobieltje meer kunt veroorloven val je dus ook af.

De enquête-gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. Wij hanteren zeer strikte privacyregels.

Tuurlijk joh. Waarom wordt die staatsomroep eigenlijk niet opgeheven? Ze weten toch van gekkigheid niet meer wat ze doen moeten.

Hier zijn alvast twee vragen die de enquête niet gehaald hebben, met de antwoorden:

Waarom komt 55% van de jonge Marokkanen in aanraking met de politie?Omdat de andere 45% er wel op tijd op de scooter vandoor gaat. HAHAHAHAHAHA.

Waarom hebben Marokkaanse jongens rode ogen na de sex?

Dat komt door de pepperspray. HAHAHAHAHAHA.

* NOOT VAN UW CAPTAIN: Jezus, wat een flauwe grappen. Geef ons dan maar de moppen uit ‘Vertel nog eens een mop‘ en ‘Wie kent er nog een goeie?‘. EINDE NOOT *

11-08-2010 11.31 | Door: Mohammed X de Viezerix | Categorie: Aardrijkskunde, Boeken, Godsdienstwaanzin, Moppen, Onderwijs, Politiek, Televisie

Er heeft iemand gereageerd op “Ramadan”

  1. […] we de muzelmannen moeten geloven hebben ‘ramadan‘ en vasten iets met elkaar te maken. Ja, als je elke minuut dat je niet eet aan het vasten […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties