Toch nog een paar honderdduizend sukkels bij huldiging

Stommeling Jones

Een deel van de oranjecarnavalsvierders heeft kennelijk het belangrijkste gemist en is toch naar Amsterdam gegaan voor het bekijken van een gênante rondvaart. Voor degenen onder ons die ook het belangrijkste gemist hebben, leggen wij het even uit: niet alleen heeft het Nederlands elftal volkomen terecht de finale van het WK voetbal verloren, het elftal heeft daarbij zichzelf en het Nederlandse voetbal internationaal te schande gemaakt. Alleen al in de eerste helft hadden er zeker drie Nederlanders met een rode kaart van afgemoeten. Die gevaarlijke gek van een de Jong had zelfs meteen de cel ingemoeten vanwege een regelrechte moordaanslag.

Als ze gewonnen hadden, had u ons er misschien niet over gehoord, en ze hoeven ook niet meteen gelyncht te worden, maar om dit houthakkende boeventuig te huldigen, is wel heel erg het andere uiterste. Het Nederlandse voetbal had internationaal een goede naam, en gelukkig was het hele afgelopen WK zo saai dat het snel vergeten zal zijn, maar toch heeft de Nederlandse reputatie een forse deuk opgelopen. Een deuk die er onder andere is ingeschopt door die gevaarlijke gek van een de Jong. Die mag nooit meer geselecteerd worden voor het Nederlands elftal, zo simpel ligt het.

13-07-2010 16.46 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Voetbal

Er heeft iemand gereageerd op “Toch nog een paar honderdduizend sukkels bij huldiging”

  1. Peter says:

    Nou inderdaad! Oranje is verschrikkelijk agressief bezig geweest. Alleen zou ik het woord ‘Boeventuig’ willen vervangen door ‘agressieve kleuters’. Want Robben liep, als een zeurende kleuter bijna voortdurend achter Webb aan, ipv te voetballen. En ook omdat dit hele kleutertal nu nog steeds loopt te klagen over hoe slecht die Howard Webb wel niet was. Kortom: Ons nationale sloop-elftal bestaat uit “kerels” die geestelijk niet ouder zijn dan een jaartje of 7.
    En waar ik vandaag door ontplofte, was dat ik las, dat Sloopleider van Marwijk ‘zichzelf én het elftal niet herkende in alle negatieve commentaren’. Wat?!!! Fuck you, van Marwijk!! Naar welke wedstrijd heb jij gekeken?! Asshole!
    Ga een andere baan zoeken, sukkel!!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties