Celldorado

Celldorado, zegt die naam u iets? Ons wel. In januari 2009 schreven wij namelijk al: ‘Celldorado.com, de hondelulle van de week‘. Inmiddels heeft de Consumentenautoriteit (belachelijke naam trouwens, doch dit terzijde) “Celldorado boetes opgelegd van in totaal 1,19 miljoen euro voor het op grote schaal aanbieden van misleidende sms-diensten” (aldus de De Telegraaf). Het heeft dus even geduurd (zeg gerust anderhalf jaar) maar dan heb je ook wat. In dit geval dus duidelijk gelijk.

14-07-2010 12.42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hondelulle, Juridisch

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties