Yvonne van Hertum is over

Yvonne van Hertum, kent u die naam? Misschien wel. Er is zelfs een tijd geweest dat er bezoekers op onze webzijde terechtkwamen doordat het stukje ‘Yvonne van Hertum zoekt problemen‘ vrij hoog stond in de zoekresultaten bij Google. De afgelopen maanden hebben wij mogen constateren dat er niemand meer tot ons komt via [Yvonne van Hertum] of [“Yvonne van Hertum”]. Wij hebben zojuist gecontroleerd of we er nog steeds tussen staan, of tussenstaan, dat maakt niet uit, en raai eens wat? We staan er nog steeds tussen.

Yvonne van Hertum wordt dus kennelijk niet meer gezocht. Yvonne van Hertum is over. En als Yvonne van Hertum nu eindelijk eens netjes antwoord geeft op de vragen van onze doctorandus, alsmede haar excuses aanbiedt omdat zij hem zo lang en zo vaak heeft lastiggevallen, hoeven wij het nooit meer over Yvonne van Hertum te hebben. Dat zou wel fijn zijn.

3-08-2010 23.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Yvonne van Hertum, Zoektermen

Er zijn 8 reacties op “Yvonne van Hertum is over”

  1. Greetje says:

    Nou…..Yvonne wordt wel degelijk gezocht…. alleen niet door het soort mensen waar ze door gevonden wil worden. En voor wat de antwoorden en excuses aan uw doctorandus betreft: het lijkt mij zeer gezocht dat dit ooit nog eens gaat gebeuren. Als uw doctorandus “excuses+antwoorden+ Yvonne van Hertum” als zoekterm invult in een bekende internet-zoekmachine zullen de resultaten uiterst pover zijn…om niet te zeggen: niet-bestaand!

  2. […] ‘Yvonne van Hertum is over‘ schreven wij een paar dagen geleden. Nog niet iedereen heeft door dat wij gelijk hebben (wij hebben trouwens vrijwel altijd gelijk, behalve in discussies met uw en onze captain, die altijd gelijk heeft), met als gevolg dat het buitengewoon onfrisse Stijlloosweblog.nl (een zeer slechte poging om GeenStijl te imiteren) nog een stukje aan mevrouw van Hertum gewijd heeft: ‘Yvonne van Hertum: ga eens dood‘. […]

  3. […] ieder geval totdat de desbetreffende kattenblerghster eindelijk haar excuses heeft aangeboden aan onze doctorandus. Weliswaar schrijven wij zo min mogelijk over haar, maar soms kunnen we er gewoon niet omheen. […]

  4. […] Yvonne van Hertum allang over is, volgen wij haar kattenblergh een stuk minder intensief dan voorheen. Desondanks kunnen wij het nu […]

  5. […] wij weten dat wij al lang geleden gezegd hebben dat Yvonne van Hertum over is. En dat is ook zo. Sommige van haar stukjes zijn echter zo dom dat wij er niet omheenkunnen en […]

  6. […] augustus vorig jaar schreven wij: ‘Yvonne van Hertum is over‘. Wij besloten dat stukje met: “Yvonne van Hertum wordt dus kennelijk niet meer […]

  7. […] mevrouw van Hertum kloosrieden. Yvonne van Hertum is, in tegenstelling tot wat onze De Grote Vrager ooit zei namelijk helemaal niet over. En volgens ons gaat ze niet over ook. In ieder geval niet zolang er […]

  8. […] ‘Yvonne van Hertum is over‘, schreven wij meer dan een jaar geleden. Helaas was het nog niet tot Yvonne van Hertum doorgedrongen dat zij over en uit was, met als gevolg dat er sinds ‘Yvonne van Hertum is over’ op deze webzijde nog een veel te groot aantal keren aandacht aan de aandachtshoer in quaestie is geschonken. Dat hadden wij misschien niet moeten doen, maar we konden het nu eenmaal niet laten. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties