NUjij.nl verdedigt zich, zo’n beetje

Opinieleiders.nl in de ban op NUjij.nl‘, schreef De Grote Vrager. Naar aanleiding hiervan hebben de hondelulle van NUjij.nl ons een meeltje gestuurd met de volgende text:

Klopt uw site staat op de blacklist, als wij een artikel verwijzen dan doen we dat niet voor niets. In dit geval onnodig kwetsend en nieuwswaarde 0,0, van dat laatste kijken wij niet echt op. Als u vervolgens het artikel alsnog plaatst dan bent u gewoon dom bezig.

Voorts heeft u wel voldoende accounts en mogelijkheden gehad om op een normale inhoudelijke wijze uw nieuws en zienswijze te plaatsen. Keer op keer blijkt echter dat u gewoon niet in staat bent, danwel de wil ontbreekt om de summiere huisregels op NUjij te respecteren.

Nog sterker u heeft een afkeer van NUjij, zoals u al in zoveel reacties en posts duidelijk maakt. Zie de blacklist dus maar als een stukje hulp nu hoeft u zich immers niet meer te ergeren. En voor die enkele clicks hoeft u het ook niet te doen toch?

Tsja. Ze zullen wel denken dat ze gelijk hebben. En dat het concept van NUjij.nl niet deugt, weten we ook al heel lang. En inderdaad, voor die paar kliks hoeven we niet naar NUjij.nl. Dat deden we toch al lang niet meer, maar nu weet onze fan het ook. Zal hij toch een andere hobby moeten zoeken.

4-08-2010 12.08 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle, NUjij.nl, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “NUjij.nl verdedigt zich, zo’n beetje”

  1. Ruud Harmsen says:

    > Ze zullen wel denken dat ze gelijk hebben.

    Hebben ze ook. I hate to say it, but it’s true.

    Wel put ik vaak inspiratie uit ulieden site. Zo heb ik net een notitie gemaakt over Laura Dekker, heden te verschijnen op mijn eigen (ook totaal niet nieuwswaardige en verder ook oninteressante) site.

  2. NUjij.nl says:

    […] was trouwens al een hele tijd geblokkeerd: zie ‘NUjij.nl verdedigt zich, zo’n beetje‘. Wij zijn het overigens niet eens met het door Barracuda voorgestelde alternatief, Facebook, […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties