GeenStijl fan van Tofik Dibi

De deense vlag

GeenStijl schrijft vandaag: ‘Kamervragen Tofik Dibi in #brussengate‘. Nu hebben wij al heel lang iets tegen genoemd puberlog, wat ons er niet van weerhoudt er af en toe een reactie te plaatsen, vooral als ze iets schrijven over iemand aan wien wij een nog grotere hekel hebben, in dit geval Tofik Dibi.

In dit geval vroegen wij ons hardop af wat Tofik Dibi met zijn kamervragen zou kunnen beogen, daar Tofik Dibi bij ons weten iets tegen Geert Wilders heeft (Hm, zou hij misschien willen dat Geert Wilders bedreigen moet mogen?). Wij verwezen hierbij naar het stukje ‘Tofik Dibi is de domste‘, van Stommeling Jones. Tot onze niet geringe verbazing is onze reactie weggecensureerd, waaruit wij concluderen dat GeenStijl plotseling fan geworden is van Tofik Dibi.

GeenStijl fan van Tofik Dibi

GeenStijl fan van Tofik Dibi

Uiterst merkwaardig zoiets, daar GeenStijl normaal gesproken zoveel rechtsextremisme in zijn stukken doet dat wij denken dat zelfs Geert Wilders zich weleens afvraagt of dat niet wat minder kan. Misschien is het dat: in een extreem geval van ‘soort zoekt soort’ heeft het domme GeenStijl een nog dommer iemand gevonden om achterna te lopen. In het land der dommen is de domste koning, zoiets. Wij wensen Tofik Dibi veel plezier met zijn nieuwe aanhangers.

6-09-2010 15.30 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Hondelulle, Kamerleden

Er zijn 2 reacties op “GeenStijl fan van Tofik Dibi”

  1. Ruud Harmsen says:

    Foute redenering. Tegen de één =/= voor de ander. Dommig zwartwitdenken.

  2. Tofik Dibi says:

    […] weinig over genoemde meneer geschreven. Uw en onze captain heeft een keertje geconstateerd dat GeenStijl fan van Tofik Dibi was en wij hebben aandacht besteed aan zijn kamervragen over de dood van Ihsan Gürz. Voor het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties