Yvonne van Hertum verwijdert lulverhaal

Stommeling Jones met een helm op

Onze minst favoriete kattenblerghster zit kennelijk in een aan het overspannene grenzende productieve periode in haar cyclus, wat er toe leidt dat ze de stukjes bijna nog sneller verwijdert dan ze ze plaatst. Normaal gesproken heeft ze daar een van haar periodieke ‘servercrashes’ voor nodig, maar kennelijk had ze vandaag bijna op tijd, dus veel te laat, door dat ze nu wel een heel waanzinnig lulverhaal geproduceerd had. Het heette ‘Een web advertentiecontract‘ en wij moesten er erg smakelijk om lachen toen wij het lazen.

Aangezien we het vanmiddag al gehad hadden over de zielige antisemitische gek van Het Zuur.nl (dien dat kennelijk ook opgevallen was, zodat hij in de statistieken van onze ip-vanger terechtgekomen is, reden waarom wij hier nog een keer naar zijn stukje verwijzen, zodat hij weer een pingback krijgt, puur om te pesten, we zeggen het maar eerlijk) en vanavond buikpijn hadden gekregen van het lachen om dat hobbezakverhaal, dachten wij: “We gaan eerst een DVD-tje kijken, bijvoorbeeld de hele serie van ‘Teenage Kicks‘ [Terzijde: die uw en onze captain hier op de redactie had laten liggen] achter elkaar, en dan schrijven we wel iets over dat sponsorcontract. Of advertentiecontract.” Zelfs een webadvertentiecontract (zou dat mens nou nooit leren dat lange woorden niet per se na elke lettergreep een spatie bevatten?) zouden wij nog besproken hebben.

Maar raai eens wat? Toen wij gingen kijken, was het verhaal alweer weg. Lullig, niet? Het enige wat wij er nog van over hebben is het volgende citaat, dat zich gelukkig nog in ons RSS-lezertje bevond:

Ik werd deze week benaderd door toptien mobiel.nl of ik interesse had in een sponsor contract. Ik hoef alleen maar een extra pagina te maken en de telefoon van Nokia te promoten, welke ook mms (dus foto’s kan versturen) heeft. Het levert me lekker veel op, ruim €500 per maand, niet slecht toch […]

Kent u de uitdrukking “als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het te mooi om waar te zijn”? Welnu, die gaat hier niet op. Hier geldt meer “als iets klinkt als een lulverhaal, is het een lulverhaal”. Wij durven die zelfs te parafraseren tot: “als Yvonne van Hertum iets zegt, is het een lulverhaal”. Hoe het ook zij: wij hebben nog een screenshot van ons RSS-lezertje gemaakt, en dat was het dan. O ja, voor we het vergeten: elders zegt men:

En voor wat betreft toptien mobiel.nl en een lulverhaal over sponsoring…

De eigenaar van deze site was NOT AMUSED!

Zou ze het daarom weggehaald hebben?

Een lulverhaal van Yvonne van Hertum, inmiddels alweer verwijderd

Een lulverhaal van Yvonne van Hertum, inmiddels alweer verwijderd


En omdat hij zolang niet meer in beeld geweest is: een foto van onze internettoezichthouder, still going strong.
Geen banaan verdiend, wel met zijn foto op internet

Onze internettoezichthouder, nog steeds geen blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken. Daardoor ziet hij van alles.

12-09-2010 23.30 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Bezopen, IP-vanger en aanverwant, Loggers gelogd, Reclame, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “Yvonne van Hertum verwijdert lulverhaal”

 1. Anoniem says:

  Pas maar op voor het A-Team….

 2. […] ‘Yvonne van Hertum verwijdert lulverhaal‘ schreven wij gisteravond. Maar ja, kennelijk heeft ze helemaal nix nuttigs te doen, dus heeft ze maar een nieuw lulverhaal verzonnen en geplaatst: ‘"Bij de volgende rotonde rechts aanhouden"‘. Ze lult: “Gisterenavond rond 22.00 uur ging de telefoon, en had ik een bijzonder aangenaam gesprek met de eigenaar van het navigatie systeem tomtom. Deze wil mijn stem hebben om iedereen de weg te kunnen wijzen. Mijn stem is lekker hees en duidelijk zegt hij. Dus voor je het weet en je zit in de auto (en je hebt een tomtom) hoor je ineens mijn stem die zegt: “Bij de volgende rotonde rechts aanhouden.”“ […]

 3. Ook onze automatische archivaris had het artikel van mevrouw gemist, het heeft er dus maximaal 2 uren opgestaan.

  Met dank aan “de vrienden van van Hertum” hebben we een bijna vlekkeloze reconstructie gemaakt:

  http://www.voddevanhertum.com/live_archief/2010/09/een-web-advertentiecontract/

  C&A hebben we nog niet gebeld, dat is te duur vanuit Kabul.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties