Internettoezichthouder boos

Onze internettoezichthouder is boos. In ‘Helaas hebben wij geen blinde baviaan met een zonnebril‘ wordt namelijk gezegd:

Kijk die mensen van Opinieleiders.nl hebben dat goed voor elkaar, die hebben daar een webtoezichthouder, een blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, beschikbaar.

Aangezien onze toezichthouder geen blinde baviaan met een zonnebril is en ook niet de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, voelt hij zich nu heel lelijk op zijn pik getrapt. Wij zitten hier nu dus met een kwaaie aap en Dutchpredators.info wordt vriendelijk bedankt. Voor alle duidelijkheid plaatsen wij hier nogmaals de foto van onze toezichthouder.

Onze internettoezichthouder: duidelijk geen blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken.

Onze internettoezichthouder: duidelijk geen blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken.

9-10-2009 11.09 | Door: Technische Dienst | Categorie: Beesten in het nieuws, Webzijden

Er zijn 7 reacties op “Internettoezichthouder boos”

 1. BavariaMatic says:

  Nou dan zijn jullie dus mooi in de aap gelogeerd!
  Maar toch wel blij dat nu eindelijk de aap uit de mouw is.

  Even voor de goede aap….uh…orde:

  Jullie internet toezichthouder is dus geen blinde baviaan met een zonnebril die de godsgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm zit en aan zijn taas aan het trekken is.

  In hoeverre klopt het beweerde niet?
  Is de internet toezichthouder:
  (a): niet blind
  (b): geen baviaan
  (c): bezit geen zonnebril
  (d): heeft een andere positie t.o.v. het beeldscherm
  (e): trekt niet, tot relatief weinig, aan zijn taas
  (meerdere opties mogelijk)

  Feit is wel dat de internet toezichthouder van mannelijke kunne is.
  Dit extrapolerend uit de mannelijke vorm van het woord “toezichthouder” en het feit dat er op een pik getrapt is geworden.

  Afgaande op de getoonde afbeelding is er geen duidelijkheid omtrent (a).
  Ook (b) is dubieus, gezien wij hier te maken kunnen hebben met een gorilla op een “bad hair day”.
  (C) is eveneens een openstaande vraag, daar de internet toezichthouder op het moment van forograferen zijn zonnebril in de rechterhand kan hebben (deze valt helaas buiten beeld).
  Duidelijk is dat (d) zichzelf beantwoord, de internettoezicht houder zit inderdaad niet met de rug naar het beeldscherm (er van uitgaand dat de foto genomen is met een webcam, welke naast of op het beeldscherm geplaatst is geworden, dus in feite blijft ook deze optie open).
  Tenslotte is (e) voor discussie vatbaar, gezien de linker arm van de internet toezichthouder, op een wel bijzonder bedenkelijke wijze geplaatst lijkt te zijn.

  p.s.: Als advies aan de internet toezichthouder adviseer ik een penis verkleining, dit voorkomt dat u zo snel op uw pik getrapt zult geraken.

 2. OMG says:

  Bavianen staan erom bekend dat ze graag op de grond zitten op hun reet.Vanuit die positie kun je redelijk eenvoudig op je pik getrapt worden, vermits deze lang genoeg is.

  Uw internettoezichthouder heeft derhalve slechts behoefte aan een stoel.

 3. BavariaMatic:

  Toch nog iemand die het voor ons opneemt, wij voelden ons al voor “taas” gezet.

 4. […] gevolg van de stukjes ‘Internettoezichthouder boos‘ en ‘Whoehaha hap!‘ schijnen sommige mensen te denken dat uw captain beledigd is. […]

 5. […] toevallig zag onze internettoezichthouder rond half vijf (16.30 uur) dat de woeste mevrouw van Hertum een bezoek had gebracht aan de webzijde […]

 6. […] goed, hoe komen die twee webzijden nu uit de lucht? Welnu: onze De Grote Vrager heeft dat samen met onze internettoezichthouder proberen uit te zoeken en zij kwamen tot de simpele conclusie dat iemand de desbetreffende […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties