Whoehaha hap!

Nu hadden wij toch gisteren met onze zatte kop een flauwe reactie achtergelaten op het blergh van de voormalige ‘pedojaagster’, u weet wel, die vleesgeworden scheldkanonnade en toen hadden we u dat nog verteld ook. Dat was al lachen natuurlijk, maar het werd pas echt leuk toen wij vanochtend zagen dat de desbetreffende sufkut de reactie wel degelijk geplaatst had, in de onjuiste veronderstelling dat haar antwoord beter, leuker, effectiever of doeltreffender was dan onze opmerking. Welnu, wij moeten haar teleurstellen: dat is niet zo. Leest u even mee?

Doe dat nu niet. Laat het denken nou gewoon over aan mensen die er ervaring mee hebben.

Yvonne: Dat doe ik al en laat het zeker niet over aan iemand met het IQ van een visstick.

Zegt ‘Yvonne’ nu werkelijk dat ze het denkwerk reeds aan een ander overlaat? Is ze daar dan mee begonnen nadat zij het lachwekkende stukje ‘Ik denk even terug en hardop!‘ geplaatst had? Wie is anders de “Ik” uit de kop van ‘Ik denk even terug en hardop!’? Of heeft ze dat stukje geschreven terwijl ze wist dat ze het denkwerk al aan een ander overliet en in de vergeefse hoop dat wij niet zouden merken dat ze zelf niet dacht?

Maar goed. Wij tellen onder de Vissticks in ieder geval een ingenieur, twee doctorandussen en een meester in de rechten, waarmede wij in het verleden dan ook prijzen gewonnen hebben (Zie bijvoorbeeld ‘Cpt. Iglo en De Vissticks winnen een prijs‘ en ‘Captain Iglo en de vissticks winnen weer prijs‘) en dan tellen we onze Gastvissticks nog niet eens mee, dus mevrouw van Hertum zou eigenlijk heel hard dankjewel moeten zeggen als een van de Vissticks zou aanbieden het denkwerk voor haar te doen, want als zij het IQ van een Visstick zou hebben, zouden er een heleboel problemen voorkomen zijn of hebben kunnen worden. Ons antwoord “a blow job” staat overigens nog steeds in de top vijf en die avond bestond ons team uit vijf personen, omdat er een paar Vissticks hadden moeten afzeggen. Dus mevrouwtje van Hertum: voortaan niet meer van die domme dingen zeggen hè? Dank u. Mede namens de beledigde Vissticks.

10-10-2009 11.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Quiz, Reacties, Redactiezaken, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Whoehaha hap!”

 1. Esther says:

  Deze gastvisstick heeft haar hoofd de hele dag voor zichzelf en krijgt er nog voor betaald ook.

 2. Geachte Cpt. Iglo,

  U schijnt nogal snel beledigd te zijn, is het niet over een “een blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken” zoals u die in uw bezit heeft, waar wij strontjaloers op zijn, dan is het wel weer over “mevrouwtje van Hertum”, die kans ziet uw Vissticks te beledigen.

  Bent u soms een masochist, die er genot uit trekt om beledigd te worden ?

  Wij beschouwen het als hoogst flauw om dat mevrouwtje van Hertum voor schut te zetten, alvolgens de geestelijke capaciteiten die dat mevrouwtje van Hertum heeft toebedeeld gekregn, is er toch eigenlijk geen reden tot klagen !

  Zo ja, dan kunnen wij u wel van dienst zijn, wij hebben nog een bruto gros beledigingen in voorraad voor mevrouw van Hertum, maar mocht u er op staan om daar enkele van te willen ontvangen, dan zijn wij daar niet te beroerd voor, onzerzijds is in oprichting een algemene vuilspuiterij, teneinde de effiecientie te verhogen, wij als vuilspuiters zijn toch wel van mening dat wij onze activiteiten niet slechts to Frau Tena dienen te beperken, wij willen graag groter groeien, snapt u wel ?

  Dus zegt u het maar, wat ons betreft zijn de Tena’s uit:

  http://www.dutchpredators.info/2009/10/op-die-tenas-ben-ik-nu-wel-uitgekeken/

 3. Zizi says:

  Wie verwacht uit Yvonne Rabbie eventueel Van Hertum een normale reactie te kunnen ontfutselen komt van de koude kermis thuis. In al de jaren dat ik haar handel en wandel volg heeft zij nimmer een normale reactie kunnen geven.

  Wel is een feit dat de club “Vonnefans” iedere dag groeit. Na al de jaren blijkt ze mateloos geliefd te zijn bij vriend en vijand. Je zal maar Yvonne Rabbie eventueel Van Hertum heten en je dagen op deze wijze moeten slijten.
  Conclusie : wij hebben hier te maken met een bejaarde drop-out gehandicapt met een overmatige drang naar aandacht.

 4. […] gevolg van de stukjes ‘Internettoezichthouder boos‘ en ‘Whoehaha hap!‘ schijnen sommige mensen te denken dat uw captain beledigd is. Dat is echter een misverstand. […]

 5. […] roept een aantal vragen op. Waarom noemt mevrouw van Hertum ons een nepdoctorandus? In ‘Whoehaha hap!‘ heeft uw en onze captain immers al eens het volgende gezegd: “Wij tellen onder de […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties