Cpt. Iglo is niet beledigd

Als gevolg van de stukjes ‘Internettoezichthouder boos‘ en ‘Whoehaha hap!‘ schijnen sommige mensen te denken dat uw captain beledigd is. Dat is echter een misverstand. Onze internettoezichthouder is boos omdat iemand hem onder andere een blinde baviaan genoemd heeft en hem ervan heeft beschuldigd dat hij niet de hele dag naar het scherm kijkt, maar uw captain voelt zich daardoor geenszins beledigd, en in het stukje ‘Whoehaha hap!‘ zijn het de Vissticks waarvan gezegd wordt dat zij zich beledigd voelen, opnieuw niet uw captain.

Wij hebben het trouwens nog even gecheckt en het blijkt niet waar te zijn: de Vissticks voelen zich helemaal niet beledigd. “Dat mevrouwtje van Hertum ons IQ te laag inschat, laat ons volkomen koud”, aldus een van de Vissticks, “en dat zij om die reden het denkwerk niet wil overlaten aan iemand met het IQ van een Visstick, is haar goed recht. Bovendien heeft zij het niet eens over ons. Waarschijnlijk bedoelt zij het visgerecht waarmee een uwer naamgenoten, er zijn immers meer Kapiteins die Iglo heten, alleen bij Tweakers.net zitten er al twee en ook in het buitenland wemelt het ervan, furore gemaakt heeft en wij nemen aan dat het IQ van zo’n visstick een stuk lager ligt dan dat van ons. Wij hebben zelfs het vermoeden dat iedere poging tot het meten van hersenactiviteit bij zo’n visstick een resultaat van nul komma nul gaat opleveren, terwijl iemand er ooit ergens in geslaagd is hersenactiviteit vast te stellen bij een drilpudding, maar dat is een heel ander verhaal en kan aan de apparatuur gelegen hebben.

Wij geloven echter niet dat mevrouwtje van Hertum er veel mee zou opschieten als zij het denkwerk zou overlaten aan iemand met het IQ van zo’n visstick, aangezien dat maar marginaal hoger is dan het hare, zodat de meerwaarde van het betere denkwerk niet opweegt tegen de extra problemen als gevolg van de gebrekkige communicatie. Heeft u wel eens geprobeerd een gesprek te voeren met een visstick? Nou dan.”

10-10-2009 18.07 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Reacties, Redactiezaken, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Cpt. Iglo is niet beledigd”

 1. Op de vraag:
  Heeft u wel eens geprobeerd een gesprek te voeren met een visstick?

  Ja, dat hebben wij gedaan!

  T’is toch wat Jaap, zo te kakken gezet te worden.

  Wat over jou geschreven wordt klopt allemaal. Dat in tegenstelling tot wat je hier uitbraakt.

  Voor meer info: http://www.koffiemetgebak.wordpress.com

  Admin:
  Ach Frau Pedo-Diapers, wir wissen wer dass gesagt habt !

  Helaas verspilde tijd dus.

 2. […] deelde zij mede dat zij niet wist wat SKS was. Dat kan natuurlijk, want zoals uw en onze captain al eens heeft opgemerkt komen sommige pseudonymia nu eenmaal vaker voor. Wij vragen ons dan ook af welke Inanna het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties