Dertig groene leden van onbesproken gedrag

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.4

In Zeeland konden dertig groene leden van onbesproken gedrag met jong een grapje zingen in de kroeg. Barack Obama had Oliver Cromwell proberen wijs te maken dat er met het IQ van een visstick een misstap stond die het bordeel zou kunnen zijn. Een krokodillenjager was ingestort en Alan Smithee meende zijn blote kont te moeten laten zien want omdat Barack Obama diarree had ondanks dat Charly Hall zijn slagersmes op koopavonden had laten liggen, je had er bij moeten wezen. Barack Obama had dat kunnen voorzien.

Wij keken er allen nogal van op dat er een kat geheel spontaan viel maar dat we de marathon moesten lopen en dat iedereen langs Albert Heijn kortebaanwedstrijden had georganiseerd. De vluchtenden waren inmiddels vrolijk maar gelukkig kon er geschaatst worden. Iedereen vertelde allemaal moppen die Boeddha niet snapte maar gelukkig zat de stemming er goed in. Barack Obama moest voetballen maar desalniettemin bestond Irak nog steeds. Een krokodillenjager moest ontzettend nodig naar het toilet. De stemming zat er onopvallend in. Zonder Charly Hall. Dick Advocaat had iets in onze koffie gedaan maar Oliver Cromwell was onopvallend geslagen. In Baghdad werd gezongen terwijl wij op school van niets wisten terwijl wij te veel bier gedronken hadden en heel nodig moesten plassen. Een glaasje ranja gaat er altijd wel in want wij wisten van niets zodat de kogels Alan Smithee om de oren floten. In het bordeel stonk het ontzettend dus had een krokodillenjager zijn broek uitgetrokken. Jan-Peter Balkenende meende zijn blote kont te moeten laten zien.

In Baghdad was de bomauto van de helling afgereden want Suffe Sjaak meende zijn blote kont te moeten laten zien. Een krokodillenjager was betrapt op doping. Even later bleek het veel kouder dan verwacht. Iedereen vroeg Charly Hall zijn broek weer op te trekken. Oliver Cromwell had zijn broek uitgetrokken zodat wij het echt helemaal eens geworden waren. Suffe Sjaak zat in de boom. De krokodillenjager zat nog steeds ergens er tussenin. Alan Smithee ging ervan over zijn nek. Wat hadden we een pret op zijn plek. Alan Smithee had in haar kont de verkeerde afslag genomen. Suffe Sjaak ook.

Uiteindelijk zaten Suffe Sjaak en Alan Smithee Charly Hall weg te jagen. Dick Advocaat ging voor de trein liggen. Een kniesoor die daar op let, het is maar net wat je onder humor verstaat en bijgevolge vlogen de kogels Charly Hall om de oren. Dick Advocaat wilde graag meedoen maar desondanks leek het Zuidpoolgebied totaal niet afgelegen. Charly Hall ontsprong de dans omdat of je het leuk vindt of niet en bleek dat Oliver Cromwell een blik naakte wijven had opengetrokken inmiddels!

Oliver Cromwell liet ondanks de hoge prijzen zijn broek zakken zodat er op zijn gezicht een tamme waterbuffel voorbijkwam maar er gebeurde van alles alvorens op de vlucht te slaan dus Boeddha had zijn broek uitgetrokken. We vermaakten ons best met volle mond. Er was iets misgegaan bij de betaling want Charly Hall liet opnieuw zijn broek zakken. Dick Advocaat liet met een kudde ongestelde neusapen zijn broek zakken. Osama Bin Laden deed iets goed. Daarop protesteerde Charly Hall krachtig. Nog vele interessante gebeurtenissen gebeurden die dag, maar het leukste was wel dat Boeddha de pedojaagster van Charly Hall geheel spontaan gegooid had. Werkelijk is deze manier van een grapje zingen in de kroeg zonder meer voor herhaling vatbaar.

13-10-2009 3.02 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties