Nobody fucks with Frank de Grave

Als wij De Pers moeten geloven, is Frank de Grave bij de DSB ontslagen na lastige vragen. Nu hebben wij die de Grave nog stevig op ons netvlies als de volslagen incompetente minister van wat het dan ook was waar hij minister van was en de ranjadrinkende kleuter uit Kopspijkers, dus daar geloven wij op voorhand geen barst van. De Pers citeert de De Telegraaf en zegt:

De Grave heeft volgens het dagblad als ‘klokkenluider’ een belangrijke rol gespeeld bij de ontmanteling van de bank.

O ja joh? En waarom heeft niemand daar dan iets van gemerkt? Een knappe klokkenluider kan klokkenluiden in stilte, dat wel, maar of het dan nog wel een klokkenluider is? Wij vinden van niet. Verder heeft hij en plein public geen bek opengedaan toen hij ontslagen werd en er verteld werd dat dat iets met de persoonlijke relaties te maken had. Deze klokkenluider had toen natuurlijk heel hard de klok moeten luiden en moeten vertellen dat hij ontslagen was omdat hij lastige vragen gesteld had “over het overhevelen van miljoenen euro’s naar sport- en kunstprojecten van Dirk Scheringa”.

Een beetje klokkenluider legt ook een gedegen dossier aan voordat hij begint te luiden, zodat hij zijn beweringen kan staven, al was het maar om te voorkomen dat hij terechtkomt in de hoek van Micha ‘aluhoedje’ Kat, die de klok wel wil luiden maar niet eens een klok heeft, als u begrijpt wat wij bedoelen. Zo iemand noemen wij geen klokkenluider, maar een bellenblazer.

Wij weten niet of Frank de Grave echt een bellenblazer is, want in het stukje van De Pers komt hij zelf niet aan het woord, maar wij houden er ernstig rekening mee dat hij ofwel een bellenblazer is, ofwel gewoon helemaal nix gedaan heeft toen dat achteraf wel had gemoeten. Vooralsnog denken wij dan ook dat hij terecht in het rijtje van Ravine staat. Zo. En dan nu een glaasje ranja.

15-10-2009 10.36 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Hondelulle, Kranten, Televisie

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties