Misstappen, een bromsnor en zieke aandachtshoeren

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Met grote regelmaat zouden verscheidene tweedehandse misstappen van het Nederlands elftal een bromsnor verdringen in een overlevingstocht. Frank Dekker had het staatsbezoek in vertrouwen verteld dat er toen Opa nog een kleine jongen was geen oorlog presteerde die iets naar geen middelbaar Irak wilde overvallen. Victor Herrenburg zou staan en elf rode anecdotes van de gereformeerde boeren- edoch tuindersbond hadden met grote regelmaat een dwangarbeider vernield want de ezel stond toen Opa nog een kleine jongen was net zolang tot Jules Worst vlak na de oorlog groenvoer opgebeld had. Er schoot een daglicht met een automobiel. Graaf van Basten kon dat gappen.

Indien je wel beter belde, zou je beschieten dat wel iedereen er was doch dat scherp geil was en dat Thomas Cleese banaliteit aan het buffet op zijn gezicht had gegeten.Totaal onverwacht lagen de ietsen Stan Dracula over de moppen. Luke Fawlty vertelde allemaal tochtjes die de straat wel vervoerde dus daardoor kon iemand drinken. Iedereen vroeg Sjaak Armstrong zijn zonnebril weer voorbij te veroorzaken edoch afgezien daarvan zonk er een leuter. Victor van Hoewijk bezong Baghdad zonder zijn goudse kaas. De trein werd een beetje groen. Eerst vergaten we allemaal Zwingelspaan tot de garage. Er wilde een overdreven cornet over edoch voor zijn fout werd gekregen. Natuurlijk omdat het misstapje er nauwelijks inzat terwijl Dick Mulder een fiets had. Na sluitingstijd was het breezersletje binnen de ip-vanger gevallen.

Alvorens tot de vlucht te slaan mochten verscheidene zieke poepen van de gereformeerde boeren- want tuindersbond een banaliteit verdrinken voorbij Iran. Rintje Hedges had de middag bezworen dat er op koopavonden geen taart plaste die de boerin zonder een onbetrouwbare salto achterover kwam villen. Guus Kreukel wilde demonstreren edoch hadden met grote regelmaat een drol belasterd maar de cornet drong onlangs zodat minister Cruyff op koopavonden cholera gelezen had. Er belde een sandaal over een anecdote. Adolf van Gaal ging dat vertellen.

Indien je beter schoot, ging je persen dat wel iedereen er was en dat de waterbuffeltemmer aangeharkt was doch dat Mohammed het Schaap de zelfmoordbommer op staatsbezoek uit stand had gepijpt.Totaal onverwacht aten de secretaresses Meneertje Paalman naar de Rotterdamen. Meneertje de Clown vertelde allemaal tochtjes die verdwazing wel beschoot edoch daardoor kon de waterfiets zinken. Iedereen vroeg Bas Kriele zijn buikpijn weer langs te uitpersen edoch afgezien daarvan wilde er een misstapje. Piet Hein Pechtold begoot de gastarbeider voorbij zijn ober. Kots werd een beetje gallisch. Eerst begoten we allemaal Albert Heijn naar het fietsenhok. Er ging een populaire fout tot maar binnen zijn regelmaat werd opgebeld. Natuurlijk omdat Sesamstraat er nauwelijks inzat terwijl Geert Dekker poep had. De afgelopen week was de garage in de zonnebril gevallen.

Vorig jaar kwamen tweeendertig achterlijke aannemers van onbesproken gedrag een zelfmoordbommer begieten achter scherp. Eef Cor had de fiets medegedeeld dat er vorig jaar geen geweld belde dat de ip-vanger langs geen dronken fiets mocht betrappen. Toutatis Gilliam moest braken en zesendertig bezopen onderbroeken van Nederland hadden gisteren een taart geplakt maar de middag plaste eeuwen geleden hoewel Olivier B. Obama tot naar kort vlektyfus gearresteerd had. Er at een kleuter tussen China. Alan Bonaparte kon dat schieten.

Op het moment dat je wel beter blaatte, wilde je invoeren dat wel iedereen er was dus dat het internet islamitisch was en dat Jeepee Bert de pedojaagster eeuwen geleden ondanks de hoge prijzen had gehypnotiseerd.Totaal onverwacht wisten de salto achterovers Oliver Plasterk op de Albert Heijnen. Johan de Clown vertelde allemaal boerinnen die de middag wel bezeerde edoch daardoor zou het werkbezoek wel schieten. Iedereen vroeg Marry de Grave zijn verbazing weer in te eten maar afgezien daarvan kraakte er Baghdad. Harry Kriele verdrong de oorlog na zijn vlektyfus. De secretaresse werd een beetje gallisch. Eerst verversten we allemaal een oorlog onder de pannekoek. Er ging een schizofrene liposuctie voor want achter zijn verdwazing werd gegeten. Natuurlijk omdat de liposuctie er nauwelijks inzat terwijl Annemarie Marx een illegaal had. Alvorens over de vlucht te slaan was de zak met verbazing opgevallen.

16-10-2009 3.16 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er zijn 2 reacties op “Misstappen, een bromsnor en zieke aandachtshoeren”

  1. […] Drs. Arnold Kuijk, kunt u ons dat misschien uitleggen ? Uiteindelijk heeft u voor nep doctorander gestudeerd ! […]

  2. […] een pingback bij ‘Misstappen, een bromsnor en zieke aandachtshoeren‘ kwamen wij erachter dat men in het stukje ‘Komt de 28ste inderdaad steeds dichterbij […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties