Drs. Arnold Kuijk is niet helderziende

Via een pingback bij ‘Misstappen, een bromsnor en zieke aandachtshoeren‘ kwamen wij erachter dat men in het stukje ‘Komt de 28ste inderdaad steeds dichterbij ?‘ een vraag gesteld heeft aan drs. Arnold Kuijk. Waarom men daarbij linkt naar de wartaalgenerator van Stommeling Jones ontgaat ons, of het moet zijn omdat de wartaal van de Kletsmeier 0.0.5 begrijpelijker is dan die van Yvonne van Hertum, op wien de vraag zijdelings betrekking had. Maar ach, dit zijn dezelfde mensen die onze internettoezichthouder niet kunnen of willen onderscheiden van een blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, dus het zal wel gewoon slordigheid zijn.

Afgezien daarvan: we hebben de vraag voorgelegd aan drs. Kuijk. De vraag luidt als volgt:

Maar wat moeten wij nu aanvangen met die 28ste, die maar steeds dichterbij komt?Drs. Arnold Kuijk, kunt u ons dat misschien uitleggen? Uiteindelijk heeft u voor doctorandus gestudeerd!

Onze doctorandus laat weten:

De 28ste lijkt inderdaad steeds dichterbij te komen, zoveel begrijp ik er nog wel van. Voor de rest gaat het desbetreffende stukje over het geraaskal van onder andere Yvonne van Hertum met betrekking tot een of meer rechtszaken en dat heb ik allemaal niet zo gevolgd. Ik ben geen meester in de rechten, per slot van rekening.Ook ben ik geen helderziende, dus kan ik niet beoordelen wat mensen die ik niet ken zouden kunnen aanmoeten met een datum die in de schijnwereld van andere mensen, die ik niet eens wil kennen, van groot belang lijkt te zijn. Slaap eens lekker uit, zou ik zeggen. Of ga iets leuks doen.

Wij vroegen de doctorandus vervolgens: “Had u niet gewoon neen kunnen zeggen?”
“Ja hoor,” zei de doctorandus, “dat had best gekund.”

16-10-2009 14.50 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Reacties, Redactiezaken, Yvonne van Hertum, Zweefkezerij

Er heeft iemand gereageerd op “Drs. Arnold Kuijk is niet helderziende”

  1. In ieder geval spreek ik mijn dank uit aan de doctorandus voor zijn uitleg dat de 28ste daadwerkelijk dichterbij lijkt te komen en dat de doctorandus niet gewoon nee heeft gezegd, alhoewel dat best had gekund !

    Zelf zijnde ir. (hoewel die titel niet voerend op het internet) , had ik ook al een rekenmatig gevoel dat die 28ste dichterbij zou komen en ben thans gesterkt in dat gevoel door de drs.

    Tsja, dat leuks doen, ik doe niets anders, hoewel de meningen daarover nogal schijnen te verschillen !


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties