Nieuwe internettoezichthouder, interim

Onze internettoezichthouder heeft een weekje onbetaald verlof opgenomen. Volgens eigen zeggen moest hij “even naar Kabul om te laten zien hoe een blinde baviaan er niet uitziet”, waarna hij terug zou komen via Rotterdam, alwaar hij iemand over een randje wilde gaan duwen, als wij hem goed begrepen hebben. Wij zijn reuze benieuwd wat er van zijn plannen terechtkomt, maar in de tussentijd hebben wij een nieuwe tijdelijke internettoezichthouder aangesteld.

Aangezien wij van onze internettoezichthouder begrepen hebben dat dat hele toezicht niets voorstelt en dat een kind het kan, hebben wij besloten het dochtertje van onze stagiaire in te schakelen. Zij is vanochtend begonnen. Ze vindt het erg leuk, dus hebben wij haar verteld dat ze bezig is met een leuk spelletje, waarmee ze het Guinness Book of Records kan halen, als ze het een hele week onafgebroken volhoudt. Op die manier krijgen we geen last met de arbeidsinspectie en is het nog goedkoop ook. Hieronder een actiefoto. En omdat hij zo mooi is, ook nog maar een keer onze internettoezichthouder.

Zolang onze internettoezichthouder met verlof is, neemt deze kleuter het over

Zolang onze internettoezichthouder met verlof is, neemt deze kleuter het over


Onze internettoezichthouder, op dit moment onderweg naar Kabul

Onze internettoezichthouder, op dit moment onderweg naar Kabul

17-10-2009 16.34 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij, Redactiezaken

Er zijn 5 reacties op “Nieuwe internettoezichthouder, interim”

 1. Esther says:

  Kennelijk heb ik op zeker moment de gevoelens van jullie internettoezichthouder diep gekwetst. Hiervoor mijn oprechte excuses. Daar stak het laag niveau, toch weer even de kop op. Dat dit tot een verzachtende omstandigheid moge dienen! Ook meen ik op te mogen merken dat jullie internettoezichthouder zich in goed gezelschap bevindt! Reeds enkelen, en niet de minsten (!) gingen hem voor. Niet naar Kabul dan. Voor alle duidelijkheid. De wilde plannen van jullie internettoezichthouder prikkelen mijn verbeelding enorm en ik vind het feit dat wij toch wel een week moeten wachten tot wij van de uitwerking van de plannen op de hoogte worden gesteld, schier onoverkomelijk. Ik kan mij overigens niet voorstellen dat jullie internettoezichthouder slechts naar Kabul gaat om zichzelf te showen. Dat, op zichzelf, is te banaal voor woorden. Iedereen weet toch hoe, een blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, eruit ziet? En op welke wijze ziet dat “zichzelf showen” eruit? Moet ik een waarschuwing doen uitgaan naar de dames in Kabul? “Dames, let vooral op het wolmerk.” of mogelijk : “Dames let vooral op het wolmerk én volume?” Vragen, vragen, vragen. Maar nog geen antwoord dus, de komende week.

  Dan een hartelijk welkom voor het dochtertje van jullie stagiaire. Speciaal voor de jongedame heb ik een leuk linkje opgezocht. Het mag ook op het beeldscherm lieverd. “Oom” wil je vast wel helpen met je nieuwe zandbak. Heb jij ook een beetje afwisseling komende week!

 2. stopkinderseks says:

  Goed, die blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, is van harte welkom.
  Uiteindelijk doen wij zelf hier in Kabul niets anders met onze Team Viewer:

  magnify this user Planet Technologies (77.167.183.51) Vodde [Edit Label]

  Netherlands Nootdorp, Zuid-holland, Netherlands, 1 returning visit

  Date Time Type WebPage
  18th October 2009 13:00:16 Page View No referring link
  http://www.dutchpredators.info/
  18th October 2009 13:00:36 Page View http://www.dutchpredators.info/
  http://www.dutchpredators.info/2009/10/dat-was-weer-lachen-met-het-gastenboek-van-yvonne-van-hertum/
  18th October 2009 13:01:26 Page View No referring link
  http://www.dutchpredators.info/
  18th October 2009 13:01:36 Page View http://www.dutchpredators.info/
  http://www.dutchpredators.info/2009/10/de-bond-tegen-het-vloeken/#comments
  18th October 2009 13:02:04 Page View No referring link
  http://www.dutchpredators.info/
  18th October 2009 20:27:40 Page View No referring link
  http://www.dutchpredators.info/

  ,dus misschien kunnen we dat met die blinde baviaan met een zonnebril die de godgansche dag met zijn reet naar het beeldscherm aan zijn taas zit te trekken, in gemeenschap doen !

 3. […] zich naar Kabul heeft begeven en dat zijn taken tijdelijk worden overgenomen door het dochtertje van onze stagiaire. Zij blijkt uitstekend tegen haar taak te zijn opgewassen en vandaag heeft ze nog een nieuw woord […]

 4. […] is terug uit Kaboel, alwaar hij een goed gesprek heeft gehad met de mensen waar hij zo boos op was. Volgens eigen zeggen heeft hij “even laten zien hoe een blinde baviaan er niet uitziet”, […]

 5. […] hebben wij daarmee te maken?” “Nou”, zei onze stagiaire, “ik heb een dochtertje. Wat denkt u dat die meneer gaat doen als u die text plaatst? […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties