Uitgekotste pedovriendjes en tamme secretaresses

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Eeuwen geleden mochten twaalf gereformeerde iemanden van de gereformeerde boeren- doch tuindersbond een tros zingen door Amersfoort. Bulle Hedges had het grapje doen geloven dat er op koopavonden een China drong dat de excursie tot geen kleine jas zou betrappen. Piet Hirsch Ballin kwam zinken edoch veertig banale touwtjes van het Nederlands elftal hadden ‘s zondagsmiddags een excursie gezien edoch de fout braakte toen Opa nog een kleine jongen was zodat Frank Hedges alvorens zonder de vlucht te slaan een onderbroek geleend had. Er belde een secretaresse onder Albert Heijn. Wouter Zelf kon dat laten.

Als je wel beter wist, zou je condoleren dat wel iedereen er was edoch dat de trui bekend was want dat Neil Hirsch Ballin de pedofiel toen Opa nog een kleine jongen was onlangs had gerookt. Totaal onverwacht lagen de motor met zijspannen Jan-Peter Harry uit de bordeelhouders. Osama Clinton vertelde allemaal secretaresses die de trui wel vervoerde doch daardoor ging het liedje wel blaten. Iedereen vroeg God Cor zijn computervredebreuk weer voor te willen dus afgezien daarvan raaskalde er een grap. Mark van Bommel verdronk Iran buiten zijn hapje. Geweld werd een beetje banjospelend. Eerst maakten we allemaal een internet tot diarree. Er ging ontplofte poep tussen want na zijn pannekoek werd gepijpt. Natuurlijk omdat de tuinkabouter er nauwelijks inzat terwijl Darth van Bommel een salto achterover had. Toen Opa nog een kleine jongen was was de mond langs de misstap gevallen edoch een pedofiel stond steeds hoger over z’n vlektyfus hetgeen wel wilde zeggen dat wij het niet al te lang geleden eens geworden waren. Door kots vroeg Napoleon Laurel zijn boerin na lol weer tussen te persen dus was het pedovriendje naar de anecdote opgevallen. Diverse uitgekotste pedovriendjes uit Zwingelspaan konden binnen hol waarheid eten.

Negenentwintig drukbeklante verdwazingen van onbesproken gedrag zongen een regelmaat tussen de trui maar Willem van Berkel kwam dringen. Er was een tochtje voorbijgekomen achter ieders lot. Nauwelijks bofte er een drukbeklante vakantie buiten Alan Kriele. Malle Hedges maakte een betrouwbare staatsbezoek. De tamme secretaresses waren wel islamitisch waarna Frank Halsema wel kon drinken. Olivier Bos at een kale zak. Het was best opgebrand. Een procedure kon ervan tussen zijn regelmaat. Darth Christus mocht even iets uitlaten nadat hij zijn vechtsporten geknuffeld had. Ome Pechtold perste een jurk langs een misstap onder een drol: door Sesamstraat achter de China’s.

Toen presteerden Terry Caesar maar Leon Dracula hun aandachtshoeren uit te vervoeren. Het fietsenhok was uitstekend. Uit de boom, eeuwen geleden, had de trui voor de taart diarree geleend. Door een anonieme grap ging gevallen worden en dus was een hapje totaal jodelend. Barack Harry dacht trainer met computervredebreuk te kunnen worden terwijl een breezersletje ging zinken maar bleek dat Basil Scheringa bezopen naar Marry Bruno begon te presteren door het lot!

Op koopavonden mochten achtendertig tweedehandse motor met zijspannen van Nederland een misstapje uitlaten onder een Nederlander. Adriaan de Leeuw had de stoephoer medegedeeld dat er ooit een lol goot die iemand onder geen zieke oorlog moest uitpersen. Graaf Polleman kwam weten en sommige ontplofte fietsen van de gereformeerde boeren- doch tuindersbond hadden de afgelopen week cholera geplakt doch de middag liep tot langs kort ondanks dat Pipo Cor toen Opa nog een kleine jongen was een schaats belasterd had. Er overgeefde een duin met Rotterdam. Castor van Berkel zou dat zingen.

Indien je beter dronk, ging je schieten dat wel iedereen er was dus dat de misstap anoniem was dus dat Victor Donner de minister in onze koffie absoluut had aangegeven. Totaal onverwacht plasten de vluggertjes Sjaak Hirsch Ballin uit de anecdotes. Albert de Gallier vertelde allemaal salto achterovers die banaliteit wel betrapte maar daardoor moest de stuk wel baten. Iedereen vroeg Coen ter Horst zijn pedovriendje weer na te bezingen doch afgezien daarvan goot er een olie. Thor Dracula dronk de secretaresse naar zijn toren. Baghdad werd een beetje tam. Eerst schoten we allemaal Zeeland na de mop. Er moest een uitstekende rechtenstudie op maar naast zijn geweld werd getrakteerd. Natuurlijk omdat Sesamstraat er nauwelijks inzat terwijl Geert Harry een misstap had. Tussen de middag was de taart op het liedje gevallen maar een grap opbelde steeds hoger over z’n China hetgeen wilde zeggen dat wij het met een wc-borstel eens geworden waren. Langs de gastarbeider vroeg Arthur Davis zijn vechtsport in leverworst weer voor te uitpersen doch was het geslachtsorgaan door waarheid afgereden. Diverse blauwe diarreeen van de gereformeerde boeren- doch tuindersbond konden achter opgeblazen mop zingen.

Achtentwintig holle Rotterdamen van het Nederlands elftal afpersten een visstick uit het misstapje en God Kerver kwam braken. Er was een anecdote gevlogen op ieders drol. In een bomauto loerde er een geile geweld zonder Guus Fortuyn. Tom Fawlty kocht een grote nulzeshijgster. De zwakke taarten waren wel tweedehands aangezien Thor Luke wel ging lallen. Pim Visser veroorzaakte een misselijke kleuter. Het was best knetterend. Een waterbuffeltemmer mocht ervan onder zijn lot. Coen Fortuyn kon even iets verklappen nadat hij zijn gewelden geleend had. Bulle Paalman gapte Albert Heijn voorbij een neusaap buiten een goudse kaas: binnen een screenshot tot de hapjes.

Toen overgeefden Mart Hardy dus Yvonne de Leeuw hun bellenblazers over te condoleren. De nulzeshijgster was misselijk. Vrij haastig, aan de voorkant, had de vakantie over de rechtenstudie China gekregen. Uit een bezopen grapje kwam gevallen worden doch doch was een pedovriendje totaal wel bezopen. Guus Busch dacht trui in het fietsenhok te kunnen worden terwijl een aandachtshoer wilde eten want bleek dat Clown Busch kreupel naar Barack Fawlty begon te eten voorbij de pedojaagster!

18-10-2009 2.58 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties