Frituur Plan-West, Zierikzee

anomotorWij zijn dol op friet en toen Friet.web-log.nl nog bestond, volgden wij dat trouw. Of althans de stukjes die uw en onze captain daarover schreef. Nou ja, dat ene stukje in ieder geval.

Vanmiddag besloten wij om eens friet te gaan eten in Zierikzee, waar wij nog niet zo vaak geweest waren en op zijn hoogst heel lang geleden friet gegeten hadden. Googelen op [lekker friet gegeten zierikzee] bracht ons op Frituur Plan-West‎, aan de Grevelingenstraat.

Helaas zijn wij daar nooit aangekomen. Wij kregen in de Haringvlietstraat een lekke band en toen wij die uiteindelijk geplakt hadden en weer opgestapt waren, zijn we op de een of andere manier verdwaald. Via de Scheldestraat, de Zandkreekstraat, de Mantelmeeuwstraat, de Sloestraat, nog een keer de Zandkreekstraat en de Eendrachtstraat en opnieuw de Scheldestraat kwamen wij uiteindelijk weer in de Grevelingenstraat terecht en toen zijn we vermoedelijk ergens linksaf gegaan waar we rechts hadden gemoeten, want voor we het wisten zaten we weer op de N59 en de rest is geschiedenis.

19-10-2009 2.27 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aardrijkskunde, Toerisme

Er heeft iemand gereageerd op “Frituur Plan-West, Zierikzee”

  1. […] Jones op de redactiemotorOm ons moverende redenen (wij wilden friet gaan eten in Rotterdam-Zuid) bevonden wij ons vanochtend, komende vanuit de richting Oberhausen (”Haben […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties