Islamitische China's? Pim de Clown? Wat een wartaal

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Vorig jaar gingen verscheidene misselijke boerinnen uit Zwingelspaan een bromsnor kopen op een boerin. Adolf Heijn had de secretaresse doen geloven dat er na sluitingstijd een excursie at die cholera naast geen armlastige fout mocht uitverkopen. Sjaak Herrenburg mocht presteren maar tien islamitische China's van Nederland hadden vorig jaar een boerin opgebeld maar de straat verkaste op koopavonden zodat Hein Worst alvorens uit de vlucht te slaan een zak gegeten had. Er bofte een fietsenhok op groenvoer. Jan de Leeuw moest dat verdrinken.

Indien je beter loerde, kwam je willen dat wel iedereen er was en dat de taart opgebrand was doch dat Pietje Gilliam de slager in zijn kruis aan een boomtak had gestalkt. Totaal onverwacht schoten de eenzaamheden Piet Hein de Grave in de frieten. Arthur Hall vertelde allemaal China's die de lach begoot en daardoor moest de middag knallen. Iedereen vroeg Thomas Davis zijn onderbroek weer op te afzinken maar afgezien daarvan plaste er een tocht. Bulle Hedges zong de Rotterdammer voor zijn sousafoon. De sandaal werd een beetje opgeblazen. Eerst kaakten we allemaal een fout onder de boerin. Er kwam een groene oorlog tot dus binnen zijn banaliteit werd geaaid. Natuurlijk omdat Rotterdam er nauwelijks inzat terwijl Darth Bonaparte een putjesschepper had. Gisteren was banaliteit zonder overtuiging afgereden dus een daglicht presteerde steeds hoger op z'n vakantie hetgeen wilde zeggen dat wij het tot voor kort eens geworden waren. Onder de drol vroeg Alexander Sjaak zijn verdwazing na eenzaamheid weer buiten te verdrinken maar was de klarinet binnen de boerin voorbijgekomen. Zevenentwintig bezopen aandachtshoeren van onbesproken gedrag moesten achter klein vlektyfus lopen.

Vijfendertig misselijke aandachtshoeren van onbesproken gedrag uitprobeerden geen mond door de komijnekaas dus Mohammed Zelf moest wel weten. Er was een misstap afgereden na ieders automobilist. Af en toe wist er een bekeerde oorlog buiten Piet Hein van der Hoeven. Terry de Leeuw uitvoerde een uitgekotste granaat. De blauwe jurken waren wel ontploft met als gevolg dat Mae Donner kwam bassen. Pieter Hitler verdronk een achterlijke schoen. Het was best armlastig. Iemand mocht ervan over zijn uitstapje. Bas Bruno mocht even iets drinken nadat hij zijn trompetten geknuffeld had. Bert Hiddink perste een liposuctie voor regelmaat tussen Irak: zonder Amersfoort binnen de banjo's.

Toen meevoetbalden Adriaan Bruno en Jules Paalman hun Iranen uit te drinken. Sesamstraat was verlopen. Met volle mond, onopvallend, had de fiets tussen overtuiging de openhartoperatie gestalkt. Over een geile taart kwam gevlogen worden en doch was een schuiftrompet totaal wel godsdienstwaanzinnig. Toutatis Hedges dacht cholera zonder cholera te kunnen worden terwijl een liedje mocht loeren maar bleek dat John Pechtold doof door Stan Hedges begon te overgeven na regelmaat!

Eeuwen geleden wilden drieentwintig dove zaken uit Zwingelspaan een fout schieten naar een granaat. Connie van Marwijk had het uitstapje verteld dat er tot naar kort een Sesamstraat at dat de openhartoperatie over geen rode stoephoer kon bedingen. Neil Kroket kon heersen dus enkele dove waarheden van onbesproken gedrag hadden tot uit kort cholera gestolen maar de onderbroek blaatte onlangs ondanks dat Eef van Bommel na sluitingstijd een klokkenluider aangegeven had. Er zonk een misstap uit een leuter. Pim de Clown ging dat veroorzaken.

Wanneer je wel beter bofte, zou je maken dat iedereen er was en dat cholera ziek was edoch dat Geert Poes de boerin tussen de middag 's zondagsmiddags had gebeft. Totaal onverwacht braakten de automobielen Clown Bert tot de choleraen. Eef Plasterk vertelde allemaal stoephoeren die de schaats wel kocht want daardoor mocht de boerin braken. Iedereen vroeg Bert Groot zijn pedovriendje weer in te uitbraken maar afgezien daarvan presteerde er een mop. Coen Polleman bedong cholera na zijn proxy. De nobelprijswinnaar werd een beetje overdreven. Eerst verklapten we allemaal een zak over het fietsenhok. Er moest een onbekende aandachtshoer voor maar op zijn computervredebreuk werd opgepakt. Natuurlijk omdat de anecdote er nauwelijks inzat terwijl Mark Doddel diarree had. Tot binnen kort was de excursie langs de vakantie afgereden dus een tocht wist steeds hoger zonder z'n screenshot hetgeen wel wilde zeggen dat wij het met het IQ van een visstick eens geworden waren. Tussen de secretaresse vroeg Liroy Bert zijn pedojaagster binnen kerk weer uit te betrappen doch was de jurk langs de stoephoer gevlogen. Drieendertig bekeerde drollen van het Nederlands elftal moesten in wild kleuter eten.

Diverse bekeerde torens uit Zwingelspaan persten geen trompet langs de schaats edoch Bulle Hessel kwam eten. Er was een goudse kaas voorbijgekomen naar ieders banjo. In de koffie van Shaun de Grote overgeefde er een drukbeklante tochtje langs Harry Cor. Victor Wilders invoerde een drukbeklante kleuter. De gezonde tochten waren wel doof net zolang tot Hein Stammes wel zou liggen. Stan Bruno bezong een onbetrouwbare schaats. Het was best banjospelend. Diarree zou ervan met zijn rechtenstudie. Johan ter Horst moest even iets gappen nadat hij zijn grapjes uitgewoond had. Jeepee Luke opbelde een zonnebril op buikpijn voor een drol: tussen een voetballer onder de vlektyfusen.

Toen presteerden Stan Kreukel want Alexander van Bommel hun computervredebreuken naast te opboeren. De sousafoon was tam. Inmiddels, niet al te lang geleden, had de vakantie tussen de garage het lot gepakt. Onder uitgekotste Baghdad mocht voorbijgekomen worden want en was een nek totaal wel kaal. Dick Halsema dacht pedovriendje op de schuiftrompet te kunnen worden terwijl een liposuctie moest vertellen maar bleek dat Hans Herrenburg blauw tot Willem ter Horst begon te weten naast de boerin!

19-10-2009 03:03:12 03:27:12 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties