Best irritant, dat gedreig met aangiften

lege flessenGisteren ontving ik een mailtje van de u waarschijnlijk onbekende Liroy van Hoewijk, die mij op onbeleefde toon mededeelde dat hij van plan was aangifte tegen mij te doen wegens smaadschrift en bedreiging, als ik het goed begrijp. Op mijn verzoek om mij even te laten weten waar hij het precies over had, kreeg ik helaas geen afdoende antwoord, zodat ik nog steeds niet weet wat hij precies bedoelde. Nou ja, dat lees ik dan wel in de aangifte, zullen we maar zeggen.

Vanochtend was het trouwens ook weer raak: Mevrouw van Hertum stuurde mij het bericht dat ze “hedenochtend 19 oktober om 11.15 een afspraak” had “bij politie Rotterdam voor het doen van een aangifte tegen” mijn “persoon”. Het is toch wat. Op de mijns inziens voor de hand liggende vraag “Mag ik misschien ook weten waarvan u aangifte gaat doen?”, antwoordde ze dat dat “vragen naar de bekende weg” was en dat ze “derhalve niet” met mij “in discussie” zou gaan. Nou ja, dat lees ik dan wel in de aangifte, zullen we maar zeggen. Maar het blijft irritant, dat gedreig met aangiften.

19-10-2009 13.53 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Bezopen, Juridisch, Yvonne van Hertum

Er zijn 19 reacties op “Best irritant, dat gedreig met aangiften”

 1. Esther says:

  Beste men. A. Kuijk,

  Wat vervelend voor u! Als ik ook maar iets voor u kan betekenen, al was het maar door als “leesbril” te fungeren, ik noem maar een dwarsstraat, hoor ik het graag. U bent wel een bofbips, U wordt nog betitelt als “persoon” ik ben tegenwoordig: “het”. Zomaar een zijdelingse opmerking, een opwelling zo u wilt: psychopaten doen dat om hun slachtoffers te ontmenselijken. Dat vergemakkelijkt het “werk” als het ware. En dat associeer ik dan weer met “veldwerk”, malle ik! :D

  Met hartelijke, Veluwse groet!

 2. Geachte drs.A.Kuijk,

  Toevallig lazen wij op:
  http://www.yvonnevanhertum.com/?p=1914
  (en da’s inderdaad heel toevallig, want wij komen daar liever niet dan wel)

  wel leuk dat je mij op m’n normale IP redirect naar arnoldkuijk.nl

  kunt u dat ook met haar abnormale IP doen ?

  Dank u !

 3. Geachte drs. A. Kuijk,

  Toevallig hebben wij op beleefde toon nog een aangifte tegen Liroy van Hoewijk in de la liggen, de grote aftsand tussen Kabul en het politie bureau in Zierikzee heeft ertoe geleid, dat die aangifte nog niet verwezenlijkt is.

  Het betreft hier smaadschrift, gepleegd door Liroy van Hoewijk ten aanzien van onze (vriendelijke) hoofdredacteur.

  Het gehele dossier valt te lezen op:

  http://www.ekudos.nl/artikel/178656/de_leugens_van_leroy_van_hoewijk_uit_zierikzee_liroy____coreisp_coreispnl___infocoreispnl

  Uit het dossier blijkt glashelder, dat onze (vriendelijke) hoofdredacteur door Liroy van Hoewijk plompverloren tot een veroordeelde pedofiel verklaard wordt.

  (This website appears to be run by a convicted pedophile)

  Nu hebben wij op Google translation het begrip “convicted pedophile” vertaald, het schijnt inderdaad veroordeelde pedofiel te betekenen.

  Nu is onze (vriendelijke) hoofdredacteur zeker geen pedofiel, wel eens met een rechter in aanraking geweest, maar dat ging meer over de vraag of men met 1 gebroken arm in het gips een vol-automatische auto al dan niet door de stadDen Haag mag besturen.

  Maar nu komt ons verzoek:

  Mogen wij u machtigen, aangezien u toch al tot over uw oren in die aangiftes zit, om tegelijkertijd de aangifte van onze (vriendelijke) hoofdredacteur tegen Liroy van Hoewijk in persoon te vertegenwoordigen ?

  Dat zou erg fijn zijn, en scheelt ons weer een vliegticket Kabul-Zierikzee vv.

  Wij vernemen graag van u.

 4. Geachte drs.A.Kuijk,

  Toevallig lazen wij op:
  http://www.yvonnevanhertum.com/?p=1914
  (en da’s inderdaad heel toevallig, want wij komen daar liever niet dan wel)

  Weer één van je covers opgeblazen

  Heeft u zich soms onlangs een Senseo aangeschaft ?

 5. BavariaMatic says:

  Zeer geachte drs. A. Kuijk,

  Sit back, relax and enjoy the show!
  Nachtkaarsjes die uitgaan, holle vaten en hete lucht, zijn slechts enkele oer-Hollandsche uitdrukkingen, welke nu mijn geestesoog passeren.

  Zoals Stommeling (mijn favoriete scribent alhier) zou (kunnen) stellen in een haiku:
  “Aangiftes genoeg
  net als hoeren in de kroeg.
  Wie trapt daar nog in?”

 6. Je Moeder says:

  Hahahaha Die Yvonne, stuurt ze nu ook, DDosser Leroy op u af? Deze Meneer moet beter weten aangezien hij de persoon is die de verboden site van Mevr van Hertum host. Daar kan die heel erg veel problemen mee krijgen, die kijkt dus wel uit voor hij naar het politie bureau wandelt met die graftak aan zijn arm (best vieze gedachte als ik het me zo inbeeldt).

 7. Mart says:

  Zou het Mevr van Hertum ontgaan zijn dat ook Lroy in de aangifte van mij tegen hun staat? En dat dat bij de recherche in Rotterdam is?

  Wederom heeft Mevr op de gehuurde server van Liroy mij weer uit gemaakt voor een rasist maar wat stond er op screen 3 en 4 Yvonne?

  http://video.google.com/videoplay?docid=8215624475314975734#
  Juist een filmpje over 911 en complot theorie en wat schreef ik zou Yvonne dit ook snappen! Niks meer en niks minder.

  Yvonne en vriend Pascal maakte ervan dat ik het over Yvonne had en daarmee Hitler aangaf, maar het ging juist om complot theorieen. Beter lezen Yvonne en nu krijg je weer een aangifte! Lekker doorgaan zo!

 8. Mart says:

  Het s natuurlijk ff zoeken maar r is een advocaat die mij wderowilt hlpen in het gelul van Yvonne.

  Wederom laat ik tgen haar een Kot gedig voren voor haar leuges over mij!

  Schijnbaar snapt deze Mevr de rechters niet! Enheeft ze niet inde gaten dat ze ook met haar weblogje strafbaar bezig is en wederom diezelfde president van de rechtbank tegen gaat komen!

  FF kijken of ze weer diezelfde leugens kan verellen als eerder dit jaar aan die rechters!

 9. Pedogrunter says:

  Liroy van Hoewijk is toch die criminele pedogrunter uit Zierikzee?

  * LINK VERWIJDERD. TOT DAT NIVEAU VERLAGEN WIJ ONS NIET. CPT. I. *

  Dankzij zijn website Dutchpredators.org zijn kinderen met de dood bedreigd en zijn bij onschuldigen de ruiten ingegooid. Die gozer moet zo snel mogelijk achter de tralies. Dat hij nog aangifte durft te doen. Voor hetzelfde geld wordt hij gelijk opgepakt.

 10. Mart says:

  Lol volgens Yvonne vond ik iets op google? Ja Yvonne ik vond de lini naar 9/11 complt en gaf aan zou Yonne dit snappen! Op google wat is daar mis mee? Wat ik ook vond is een nieuwe advocaat die wel die mijn belangen gaat behrtige…. maak je borts maar nat met je onzin over mij op internet!

 11. Mart says:

  Oeps Yvonne vergeet niet de volledige screens te geven van gesprekken!

  Deze kunnen je in de rechtzaak eens gaan opbreken, als je wederom zonder bewijs stukken komt! De president van de rechtbank laat zich niet 2 keer bedonderen door jouw onwaarheden Yvonne! Waarva ik nu wel de feiten laat zien aan de president van de rechtbank Yvonne van….. Oeps wou geven leugen maar ik denk hardop en denken hardop mag volgens Yvonne!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Zo kan ie wel weer even. Als je tekeer wilt gaan tegen Yvonne doe je dat maar bij Yvonne. Dank je.EINDE NOOT *

 12. Esther says:

  Idd Pedogrunter, kom ik nog maar eens terug op mijn motivatie om door te gaan: iedereen die het mogelijk maakt, op welke wijze dan ook, dat b.v. kinderen in gevaar gebracht worden, moet bij politie/justitie bekend worden. Of je jezelf bij die/dat “werkzaamheden/veldwerk” nu pedofielenjager noemt of niet. Het gaat daarbij om elk handelen dat b.v. kinderen in gevaar brengt. Zij zijn immers afhankelijk van het optreden van volwassenen in hun omgeving. Pubers, kinderen (v.v.), hebben het recht op het maken van hun eigen fouten, volwassenen zien er op toe dat zij niet opzettelijk en nodeloos, extra in gevaar worden gebracht door mensen/factoren daar buitenom.

 13. BavariaMatic says:

  Terwijl ik het Voodoo-poppetje, dat Stommeling voorstelt, een beetje “verbouw”, schrijf ik maar weer eens een haiku.
  Deze is voor de Mart die hier reageert.

  Doe ons eens een lol
  geef niet zoveel openbaar
  beheers jezelf nu.

  P.S.:
  De Voodoo-poppetjes die Stommeling voorstellen, zijn erg gewild, naar ik heb vernomen. Ze gaan als warme broodjes over de (virtuele) toonbank.

  P.P.S.:
  Ik heb net een ietwat “vreemde” bestelling, aangaande Voodoo-poppetjes, mogen ontvangen van ene YvH te Rotterdam.
  Of er ook Voodoo-poppetjes waren van de rest van de mensen achter Opinieleiders.nl.
  Ik heb, met uw welnemen, betrokkene een pak, inhoudende 12 vissticks van klasse-A kwaliteit, geproduceerd door een bekend merk welke zich laat vertegenwoordigen door een, ietwat ouder maar dan nog, robuust uitziende zeevaarder, opgestuurd.

 14. Jan Boeykens says:

  Jongens, jongens toch…

  Wat is de bedoeling ?

 15. BavariaMatic says:

  Jan Boeykens says:
  October 20, 2009 at 11:23 am

  Jongens, jongens toch…

  Wat is de bedoeling ?

  Doel je op de reacties, dan lijkt mij de bedoeling, om op laconieke maar scherpe wijze, misstanden aan de kaak te stellen. Hierover te discusiëren met humor en fatsoen.
  Dat sommigen dit concept ontgaat is jammerlijk te noemen.

  Doel je op het artikel, dan is het duidelijk de weergave van een zwakke poging tot intimidatie van bepaalde personen die geen kritiek op hun handelen dulden.
  Het op laconieke en scherpe wijze aan de kaak stellen van een misstand, dus.

  P.S.: Heden aan de collectie toegevoegd, een Voodo-poppetje van Stommeling zijn ploffiets. Die frituur in Zierikzee haalt die nu nóóit meer!

  P.P.S.: En als er al weinig tot geen humor in de reactie zelve zit, dan maken we die gewoonweg erbij als Post Scriptum. ;-)

 16. […] Het bleek te maken te hebben met een verzoek dat gedaan is in het reactieveld bij ‘Best irritant, dat gedreig met aangiften‘ en als volgt luidde: “Mogen wij u machtigen, aangezien u toch al tot over uw oren in […]

 17. […] moest hij trouwens nog harder lachen, want Liroy van Hoewijk was kennelijk vergeten een proxy in te schakelen, en dat terwijl hij er zoveel tot zijn beschikking […]

 18. […] ik mij wel even afgevraagd waarom hij hier nu pas mee komt, aangezien hij al op 18 oktober begon te dreigen met aangifte, naar aanleiding van een stukje waarvan hij nu beweert het net gezien te hebben. Het enige wat ik […]

 19. […] We gaan niet het hele bericht met u doornemen, maar citeren deze alinea: “Op de pagina http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=1268&cpage=1#comment-2644 van deze site lezen we een berichtje van een zekere Arnold Kuijk over een aangifte van […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties