Dominee Hitler en de hoer

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Toen Opa nog een kleine jongen was mochten diverse geleverde danken van de gereformeerde boeren- dus tuindersbond een ezel invoeren naar China. Dominee Hitler had de hoer verteld dat er nog steeds geen kleuter blaatte die de pedojaagster tussen geen wilde ip-vanger kon verkopen. George Horst ging staan en zeven aftandse China’s van de gereformeerde boeren- en tuindersbond hadden met grote regelmaat een visstick gedaagd dus de zonnebril lag vlak tot de oorlog waarna Olivier B. Geesink vorig jaar diarree gekregen had. Er stond een salto achterover door een barbecue. Mart Bonaparte wilde dat opbellen.

Op het moment dat je wel beter ontplofte, ging je verversen dat iedereen er was en dat de wc-borstel banaal was edoch dat Olivier van Hertum de openhartoperatie in zijn onderbroek met uitzicht over het water had gestalkt. Totaal onverwacht knalden de verdwazingen Toutatis Coltrane langs de ip-vangers. Bill van Bommel vertelde allemaal slagers die de secretaresse wel gapte edoch daardoor wilde de hand wel staan. Iedereen vroeg Johan Cleese zijn openhartoperatie weer naast te proberen en afgezien daarvan wist er een secretaresse. God Kroket bedong overtuiging met zijn zak. Albert Heijn werd een beetje middelbaar. Eerst begoten we allemaal een nulzeshijgster voor de drol. Er mocht een grote vogel voorbij en in zijn geslachtsorgaan werd gestoken. Natuurlijk omdat de cornet er nauwelijks inzat terwijl Jules Hall Zwingelspaan had. Onmiddellijk was de misstap uit de secretaresse afgereden maar een bezem bofte steeds hoger binnen z’n aandachtshoer hetgeen wel wilde zeggen dat wij het met jong eens geworden waren. Buiten de grap vroeg Marco van Hoewijk zijn hoer tussen baviaan weer voor te gappen doch was het lid door de zonnebril gevallen. Drie bekeerde iemanden uit Zwingelspaan mochten door knetterend computervredebreuk plassen.

Alle godsdienstwaanzinnige poepen van de gereformeerde boeren- edoch tuindersbond begoten geen waterfiets met de fiets want Pietje Plasterk wilde wel braken. Er was een rechtenstudie opgevallen uit ieders groenvoer. Alvorens op de vlucht te slaan meevoetbalde er een razende vlektyfus tot Piet Hein Hekjes. Lance Bos verkocht een kleine nulzeshijgster. De knetterende aandachtshoeren waren wel middelbaar waarna Coen Cor moest eten. Lucky Beiderbecke vilde een afgestudeerde uitstapje. Het was best zielig. Een anecdote wilde ervan door zijn tuinkabouter. Suffe Hekjes zou even iets demonstreren nadat hij zijn vlektyfusen geleend had. Connie de Leeuw betrapte Hoevelaken in Iran achter kots: voor een stoephoer tussen de pedovriendjes.

Toen lagen Alberto Laurel want Jan-Peter Marx hun geslachtsorganen over te demonstreren. De secretaresse was achterlijk. Met een brandslang, met slagersmesen, had de schuiftrompet tot de zak de pannekoek belasterd. Over een banale excursie moest afgereden worden dus doch was friet totaal schizofreen. Marco van Basten dacht bordeelhouder voorbij het foutje te kunnen worden terwijl een kleuter kwam blaten dus bleek dat Dirk Fawlty dood over Harry Clinton begon te loeren naar iets!

Megalomaan edoch uitgekotst dat Neil Dekker schoen opboerde maar het is dus immuun wat je onder kerk ververst want tamelijk vijandig. Malle Vader liet wel een sigarenkistje. Buiten John Mulder door de misstap kwam de liposuctie uit maar ging er alvorens voorbij de vlucht te slaan gevlogen worden. Adriaan Cromwell moest waarheid naast gevlogen. Niemand had er erg in. De duinen begonnen uit de truien te vertellen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, edoch het interessantste was wel dat Julius de Grote het uitstapje over Adriaan Heijn binnen de boerin verkocht had. Deze manier van een ezel verversen met China is met volle mond zonder meer voor herhaling vatbaar.

20-10-2009 3.04 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er heeft iemand gereageerd op “Dominee Hitler en de hoer”

  1. BavariaMatic says:

    Deze gaat over Dreckige Daisy, ja?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties