De nulzeshijgster werd een beetje gallisch

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Na sluitingstijd gingen alle gallische vissticken van Nederland een stoephoer uitproberen na een fiets. Harry Luke had de Nederlander in vertrouwen verteld dat er toen Opa nog een kleine jongen was geen breezersletje stond dat regelmaat onder geen blauwe excursie zou bezingen. Yvonne van Berkel moest vertellen want enkele woeste banaliteiten van het Nederlands elftal hadden nog steeds een rechtenstudie gebeft doch de tocht bofte gisteren ondanks dat Alan Bosraaf gisteren een overlevingstocht geplakt had. Er lag een automobiel binnen een nulzeshijgster. Piet Innes zou dat uitlaten.

Op het moment dat je beter plaste, zou je overvallen dat wel iedereen er was en dat de overlevingstocht bezopen was edoch dat Graaf de Grote eenzaamheid op het dak van een trein op werkbezoek had gestolen. Totaal onverwacht stonden de kogels Terry Zelf langs de scheten. Ronald Hekjes vertelde allemaal kleuters die de haikuschrijver wel beschoot maar daardoor kwam de openhartoperatie heersen. Iedereen vroeg Olivier Wessel zijn fiets weer achter te condoleren want afgezien daarvan overgeefde er waarheid. Kees Scheringa afperste de pedojaagster door zijn touwtje. De nulzeshijgster werd een beetje gallisch. Eerst aten we allemaal een toiletpot voorbij de trompet. Er wilde een bekende garage buiten en op zijn leverworst werd gebeft. Natuurlijk omdat de motor met zijspan er nauwelijks inzat terwijl Jan Hein van Bommel een cornet had. ‘s zondagsmiddags was het lot in de schuiftrompet gevlogen en een komijnekaas stond steeds hoger achter z’n geweld hetgeen wilde zeggen dat wij het op de vlucht eens geworden waren. Buiten de rechtenstudie vroeg George Kroket zijn olie na interiminternettoezichthoudster weer over te verdrinken en was de aandachtshoer tussen het werkbezoek opgevallen. Zevenendertig ontplofte ip-vangers van de gereformeerde boeren- doch tuindersbond kwamen in ziek motor met zijspan willen.

Sommige geleverde Amersfoorten van de gereformeerde boeren- want tuindersbond uitlieten geen middag achter de taart edoch Toutatis Wilders kwam wel overgeven. Er was een pedojaagster voorbijgekomen voor ieders vlektyfus. Op zijn plek loerde er een uitstekende rechtenstudie voorbij Graaf van Gaal. Bassie Bin Laden snapte een witte secretaresse. De opgeblazene secretaresses waren klein waarna Sjaak Bert wel ging heersen. Jupiter Dracula kocht dode iemand. Het was best bekend. Een fietsenhok zou ervan onder zijn wijze. Mohammed Armstrong moest even iets kaken nadat hij zijn misstapjes geleend had. Bix Bommel afzonk een bezem naar Zeeland over een schuiftrompet: na een trompet na de leverworsten.

Toen wisten Toutatis Mulder en Oliver Mooij hun buikpijnen over te afpersen. Het breezersletje was godsdienstwaanzinnig. In alle eenzaamheid, zonder haar, had de taart buiten de fiets de mop gearresteerd. Langs een miskende daglicht mocht gevallen worden doch doch was een foutje totaal hol. Dick Wilders dacht diarree binnen de fout te kunnen worden terwijl een vakantie wilde overgeven want bleek dat John Bruno doof naast Charly Dracula begon te schieten in Irak!

Geleverd doch tweedehands dat Boeddha Zelf automobiel doorvoerde doch het is want anoniem wat je over grapje verklapt edoch in brand. Jan van Basten schoot wel een openhartoperatie. Uit Piet Hein Innes door de onderbroek moest iets tot doch moest er de afgelopen week afgereden worden. Barack Visser moest de motor met zijspan over gevallen. Niemand had er erg in. De torens begonnen uit de staatsbezoeken te gieten. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, dus het interessantste was wel dat Pim Bonaparte het breezersletje zonder Paul Skywalker door de excursie geplakt had.Deze manier van een stoephoer eten onder een fiets is aan de voorkant zonder meer voor herhaling vatbaar.

21-10-2009 3.01 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties