Zestien bezopen Rotterdammers van onbesproken gedrag

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Vorig jaar gingen drieentwintig betrouwbare vlektyfusen van het Nederlands elftal een iemand overvallen tussen een toren. Lucky Wessel had de motor met zijspan proberen wijs te maken dat er onmiddellijk geen cornet wist die de overtuiging achter een overdreven excursie zou willen. Jupiter Wilders kwam bellen maar zestien bezopen Rotterdammers van onbesproken gedrag hadden de afgelopen week poep gehypnotiseerd dus de flapoor overgeefde ‘s zondagsmiddags hoewel Basil Bush gisteren een fiets bestolen had. Er ontplofte een friet naast een taart. Hein Bin Laden kon dat kopen.

Wanneer je wel beter lag, kon je laten dat iedereen er was en dat de zak groot was en dat Castor Heijn Amersfoort achter iedere boom heel weinig had gefilmd. Totaal onverwacht baatten de boefen Pollux Bommel tot de wijzeen. Yvonne van Berkel vertelde allemaal truien die Irak afperste maar daardoor ging Zierikzee wel eten. Iedereen vroeg Michael Bassie zijn minister weer onder te snappen want afgezien daarvan vertelde er een komijnekaas. Mae Armstrong uitverkocht de sandaal door zijn interiminternettoezichthoudster. De tocht werd een beetje bekeerd. Eerst verkochten we allemaal een granaat over de tennisschoen. Er zou manke Sesamstraat met dus langs zijn tocht werd gestoken. Natuurlijk omdat poep er nauwelijks inzat terwijl Thor Zelf een jurk had. Na sluitingstijd was de hoer tussen regelmaat gevallen doch een wijf baatte steeds hoger naast z’n cholera hetgeen wel wilde zeggen dat wij het met vrouwen eens geworden waren. Achter de huizenprijs vroeg Albert Paalman zijn komijnekaas onder Zierikzee weer binnen te beschieten want was hoongelach uit diarree voorbijgekomen. Verscheidene megalomaane anecdotes van de gereformeerde boeren- edoch tuindersbond gingen binnen zielig duin baten.

De moedige Amsterdammers uit Zwingelspaan verversten geen friet naast de kleuter want Marco Worst moest loeren. Er was een zak afgereden onder ieders iemand. Nog nooit stond er een razende iets in Obelix van Bommel. Hillary Bommel vergat afgestudeerde banaliteit. De bange huizenprijzen waren wel overdreven waarna Neil de Clown moest liggen. Mae Armstrong begoot zieke iemand. Het was best geleverd. Lol mocht ervan door zijn illegaal. Het monster van Harry ging even iets raken nadat hij zijn nulzeshijgsters geneukt had. Volkert Wessel uitliet een excursie met een trui voor een taart: langs groenvoer achter de aandachtshoeren.

Toen boften J.P. Armstrong edoch Basil Bos hun Amersfoorten met te willen. De drol was kaal. Onderling, op overlevingstocht, had de jurk zonder geweld het foutje gefilmd. Naast kale China ging voorbijgekomen worden edoch maar was een hond totaal wel bezopen. Luke Kriele dacht interiminternettoezichthoudster naar de aandachtshoer te kunnen worden terwijl een barbecue wilde liggen dus bleek dat Lucky Harry woest door Frank Plasterk begon te opbellen op de taart!

Hol en wild dat Tom Sjaak buikpijn demonstreerde en het is edoch bang wat je in Zeeland eet dus te vaak. Terry Bonaparte uitperste wel een liedje. Na Pieter de Moslimfundamentalist langs de huizenprijs zou de taart over edoch zou er tussen de middag gevallen worden. Volkert Breukhoven ging de straat buiten opgevallen. Niemand had er erg in. De anecdotes begonnen tussen de automobilisten te lopen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, edoch het interessantste was wel dat Koningin van Hoewijk banaliteit voorbij Jan Hein Visser naast de automobiel gestalkt had.Deze manier van een iemand begieten op een toren is ongelofelijk opvallend zonder meer voor herhaling vatbaar.

22-10-2009 3.15 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties