Marokkaan neukt holandse meid

Een computer of compjoeter

[Marokkaan neukt holandse meid] blijkt een zoekactie te zijn waarmede de zoeker bij ons terechtkomt. Maar wat zoekt de zoeker, en waarom? En wat is een “holandse meid”? Bedoelt de zoeker een ‘hollandse’ meid? En mag het in dat geval wel of niet ook een Sallandse, Achterhoekse, Brabantse, Limburgse of Groningse zijn? Of Zeeuws Meisje, eventueel? Wil de zoeker er een filmpje van zien? Wil de zoeker bevestigd zien dat het voorkomt en is hij er dan tegen? Voor? Neutraal? Je weet het niet.

Bij Google levert [marokkaan neukt holandse meid] overigens meer dan vijfduizend treffers op, en bij Bing blijft [marokkaan neukt hollandse meid] steken op 208. Waaruit maar weer eens blijkt dat Bing nog een hele achterstand in te halen heeft. Aangezien u hier vermoedelijk terechtgekomen bent via Google, had u daar waarschijnlijk al zo’n donkerbruin vermoeden van.

22-10-2009 14.58 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Zoektermen

Er heeft iemand gereageerd op “Marokkaan neukt holandse meid”

  1. Aap neukt says:

    […] niet bij de eerste dertig treffers, maar dan heb je ook wat. Wat heb je dan? Dan heb je ‘Marokkaan neukt holandse meid‘, waarin het woord aap niet eens […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties