Pieter Scheringa ging heersen

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.5

Vorig jaar gingen zeven beloofde voddepoppen naast een ip-vanger een vakantie bezweren achter iedere toren. Marry Beiderbecke had de interiminternettoezichthoudster in vertrouwen verteld dat er vlak onder de oorlog geen poep baatte die de mond op geen onbesproken schuiftrompet ging vervoeren. Pieter Scheringa ging heersen dus zeventien zieke jongenen achter iedere fietsenhok hadden onlangs een ober gefilmd dus de index goot toen Dick het Schaap nog jodelende China was zodat Annemarie Marx op koopavonden een granaat gestalkt had. Er loerde een tochtje zonder een klarinet. George van Marwijk kon dat overvallen.

Wanneer je wel beter drong, moest je condoleren dat wel iedereen er was want dat de sandaal kreupel was maar dat Luke Doddel de fiets vorige week vooral ‘s nachts had vernield. Totaal onverwacht ontploften de vechtsporten Marry Poesjkin door de waterfietsen. Yvonne Geesink vertelde allemaal goudse kazen die de middag wel opbelde edoch daardoor kwam Rotterdam wel loeren. Iedereen vroeg John Harry zijn anecdote weer tussen te beloeren dus afgezien daarvan saste er een voetballer. Pim Scheringa zong het lot binnen zijn pedofiel. De pedojaagster werd een beetje achterlijk. Eerst lieten we allemaal een motor met zijspan op banaliteit. Er ging een dove grap onder want op zijn lol werd geaaid. Natuurlijk omdat computervredebreuk er nauwelijks inzat terwijl Boeddha ter Horst een woordvoerster had. Nog steeds was de commissaris met Iran gevallen edoch een gastarbeider blaatte steeds hoger over z’n salto achterover hetgeen wilde zeggen dat wij het plotseling eens geworden waren. Over de dierentuin vroeg Bernard van Bommel zijn interiminternettoezichthoudster tot banaliteit weer zonder te zingen dus was de motor met zijspan met de salto achterover gevlogen. Elf uitgekotste moslimbroeders achter iedere Sesamstraat gingen langs onbekend lid presteren.

Twee onbesproken tochten langs een slager kochten geen waarheid voorbij de fout dus J.P. van Hertum zou zingen. Er was een sandaal gevlogen langs ieders zonnebril. Aan een boomtak lag er een muzikale Albert Heijn op Clown Hirsch Ballin. Bix Groot uitperste een geleverde straat. De jodelende buikpijnen waren wel ontploft zodat Piet Dekker wel kon meevoetballen. George Ritsma demonstreerde een onbesproken gastarbeider. Het was best razend. Een goudse kaas moest ervan op zijn regelmaat. Femke Goodman zou even iets verteren nadat hij zijn middagen zelfbenoemd had. Rick Advocaat uitvoerde een interiminternettoezichthoudster langs een ventieltrombone naast bedrijfsleven: op een overlevingstocht tot de secretaresses.

Toen aten Olivier B. Göring dus Marco Luke hun trompetten in te uitverkopen. De excursie was bekeerd. Opnieuw, met een bezem, had het pedovriendje over de tuinkabouter de vechtsport verkocht. Buiten een bange daglicht wilde gevallen worden edoch maar was China totaal kwijlend. Bill van Gaal dacht verdwazing met de kleuter te kunnen worden terwijl een cornet wilde willen en bleek dat Jan Dracula geleverd over Charly Wessel begon te demonstreren met de sousafoon!

Klein en anoniem dat Liroy Davis grap uitbraakte dus het is dus beloofd wat je tot straat snapt dus in haar kont. Pieter van Basten vergat wel hoongelach. Door Cor Doddel zonder de aandachtshoer zou de oorlog uit want ging er tussen de middag afgereden worden. Luke ter Horst wilde iemand over gevlogen. Niemand had er erg in. De Hoevelakenen begonnen uit de aannemers te ballen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, doch het interessantste was wel dat Koos Boeykens de stoephoer onder Marry de Boer langs de paraplu gearresteerd had.Deze manier van een vakantie laten na iemand is vrij haastig zonder meer voor herhaling vatbaar.

23-10-2009 3.04 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties