Nutteloze zakkenvullers jaloers op mensen die wel iets kunnen


Die hele 'Balkenendenorm' komt er natuurlijk gewoon op neer dat een stelletje nutteloze zakkenvullers jaloers is op mensen die geld verdienen met iets waarvoor je wat moet weten en kunnen. Dat de salarissen van de dames en heren politici te hoog zijn, staat buiten kijf, maar daar willen ze natuurlijk niet aan tornen.

Nu heeft een aantal Tweederangskamerleden weer een groep ontdekt om te grazen te nemen: de luchtverkeersleiders. Het is voor Tweederangskamerleden, die ons zouden moeten vertegenwoordigen, maar helaas uitgaan van de misvatting dat ze ons hun stomme wereldbeelden en levensovertuigingen mogen opleggen, doch dit terzijde, natuurlijk moeilijk voorstelbaar dat er beroepen zijn waarin je een zware verantwoordelijkheid draagt en die daarom best beter beloond mogen worden dan het 'beroep' van Tweederangskamerlid of 'minister', waarvoor je niet eens het alfabet hoeft te kennen, per slot van rekening. Wij hoeven ons er niet druk over te maken, maar we vinden het wel een beetje sneu.

Weet u trouwens wat wij nog erger vinden? Dat geen van bovengenoemde of aangeduide politici op het idee durft te komen om de nuttelooste uitkeringstrekster van Nederland en haar familie nu eindelijk eens een schop te geven en met een grondwetswijziging te komen om de 'monarchie' af te schaffen en te proberen Nederland uit de Middeleeuwen te trekken. Democratie in Nederland? Het blijft een goed idee, maar wij gaan het waarschijnlijk niet meer meemaken. Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

23-10-2009 12:22:42 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties