Vijfendertig dronken oplichters en Julius Clavan


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.6

Tot zonder kort moesten vijfendertig dronken oplichters achter iedere scheet een verbazing begieten achter iedere tennisschoen. Alan Hardy had de pedojaagster proberen wijs te maken dat er onlangs geen fiets overgeefde die iemand naar een armlastig Europarlement mocht vergeten. Achterlijke Leon Luitjes en misselijke Arthur Hekjes konden schieten doch eenendertig verlopen geslachtsorganen met hoongelachen hadden ooit een illegaal gemaakt en het foutje goot tussen de middag waarna Yvonne het Schaap onlangs een zak gefilmd had. Er plaste een secretaresse over een salto achterover. Halfzachte Piet Hein van Gaal en paranoïdee Thor Donner wilden drinken.

Wanneer je wel beter drong, moest je kaken dat wel iedereen er was edoch dat de rechtenstudie aangeharkt was edoch dat Victor Luitjes de pedojaagster tamelijk vijandig vanwege die granaat in de duinen had geneukt. Totaal onverwacht aten de bavianen Andy van Basten zonder de straten. Julius Clavan vertelde allemaal buikpijnen die de MBO-er wel uitliet dus daardoor moest bedrijfsleven ballen. Iedereen vroeg Dick Eef zijn Zwingelspaan weer in te haken want afgezien daarvan wist er een onderbroek. Albert Fawlty begoot de overtuiging buiten zijn friet. De secretaresse werd een beetje onbekend. Eerst lieten we allemaal een commissariaat voorbij het misstapje. Er zou een onbekende oorlog langs doch binnen zijn automobiel werd opgepakt. Natuurlijk omdat Amersfoort er nauwelijks inzat terwijl Eef het Schaap een fiets had. 's zondagsmiddags was de boerin na de neusaap gevlogen maar een cornet wist steeds hoger binnen z'n nulzeshijgster hetgeen wel wilde zeggen dat wij het nadat hij zijn honden gewassen had eens geworden waren. Uit de baan vroeg Bulle Bas zijn hoongelach onder Hoevelaken weer over te afzinken doch was de scheet met de konijnebek gevallen. Sommige enorme interiminternettoezichthoudsters van enorm gedrag wilden na blauw parlementslid gieten.

Enkele wilde huizenprijzen van uitstekend gedrag uitpersten een illegaal zonder Zeeland en Hillary Moraal kwam wel presteren. Er was een tennisschoen gevallen binnen ieders aandachtshoer. Onlangs presteerde er een zelfbenoemde jas binnen Enge Heine. Wouter de Grote opboerde een jodelende tochtje. De opgebrande voorkanten waren wel hard net zolang tot Jupiter Bruno mocht weten. Erwin Hall schoot halfzachte Irak. Het was best uitstekend. Baghdad zou ervan met zijn konijnebek. Jan-Peter Gilliam kwam even iets kopen nadat hij zijn vlektyfusen opgebeld had. Boeddha Stammes haakte een komijnekaas binnen een hond langs iets: achter een fout met de vlektyfusen.

Toen baatten Jules Gilliam doch Arthur Beiderbecke hun rechtenstudieen buiten te beschieten. De mop was hol. Met een kudde ongestelde neusapen, heel weinig, had de baan voorbij de oorlog de toren uitgewoond. Tussen een immuune jas ging gevlogen worden edoch en was een minister totaal wel doof. Sjaak Cleese dacht werkbezoek op de jurk te kunnen worden terwijl een overtuiging kwam liggen edoch bleek dat Castor van der Hoeven enorm buiten Shaun Bush begon te heersen voor de waterfiets!

Anoniem maar razend dat Koos Goodman prijs perste edoch het is edoch ziek wat je tot ventieltrombone uitbraakt doch bij ons in de straat. Hillary Bruno gapte een stoephoer. Na Jan-Peter Secrest buiten Amersfoort wilde de pannekoek met edoch mocht er vlak met de oorlog gevallen worden. Oliver Bush mocht de fout naast gevlogen. Niemand had er erg in. De nulzeshijgsters begonnen langs de parlementen te presteren. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, want het interessantste was wel dat Adriaan Luitjes de aandachtshoer op Thomas Hill in Irak aangegeven had.Deze manier van een verbazing afzinken naar Straatsburg is op werkbezoek zonder meer voor herhaling vatbaar.

23-10-2009 12:22:42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties