Van der Sar gaat mee naar Zuid-Afrika

Stommeling Jones

Keeper Edwin van der Sar gaat met het Nederlands Elftal naar Zuid-Afrika. Bondscoach Bert van Marwijk en keeper Edwin van der Sar hebben dat afgesproken. Zijn dat overeengekomen. Zijn het erover eens. Van der Sar gaat mee. Of van der Sar ook in de basis staat, weten wij niet, maar anders zou het weinig zin hebben. Wij hadden zelf liever Michel Vorm in de goal gezien, maar ach, van der Sar is ook niet slecht.

Mocht u het willen navragen bij van der Sar en de bondscoach: ga gerust uw gang, maar doe geen moeite want ze ontkennen het toch. Dat is namelijk deel van de afspraak, schijnt. Wij hebben dit nieuws uit doorgaans onbetrouwbare bron. Normaal gesproken willen wij nog wel eens moeilijk doen over onze onbetrouwbare bron, maar in dit geval is hij zo onbetrouwbaar, dat we hem wel kunnen noemen: wij kennen hem niet. Toen wij namelijk op de redactiemotorfiets door Zwingelspaan reden (geen idee hoe we daar nou weer terechtgekomen waren. Zeker weer ergens op een paaltje geklapt), riep een ons volslagen onbekende zwerver ons toe: “Hé joh: van der Sar en van Marwijk hebben afgesproken dat van der Sar meegaat en dat ze dat gaan ontkennen.” Nou, als dat niet onbetrouwbaar is, weten wij het ook niet meer. Misschien hebben we het ons maar verbeeld, eigenlijk. Weet u wat: wij gaan even liggen. En vergeet het voorgaande maar, want dat hebben wij ook gedaan.

25-10-2009 1.19 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Voetbal

Er heeft iemand gereageerd op “Van der Sar gaat mee naar Zuid-Afrika”

  1. […] Eerlijk waar. Zelf gehoord op de BBC. Zo ben je de beste doelman ter wereld, onder de naam Edwin van der Sar en zo ben je een woordspeling die het godverdomme nog haalde ook. Op de BBC dus. Maar ja, het was […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties