Raadseltje: spoort deze man? Ook niet een beetje?


Wij maken er geen gewoonte van om aandacht te besteden aan randdebielen, want daar zouden wij desgevraagd een dagtaak aan hebben. In dit geval maken we echter een uitzondering, omdat Stommeling Jones namelijk al eens aandacht aan deze gek besteed heeft en dacht met slechts een halve debiel te maken te hebben.
Welnu, wij citeren:
"Christa waar ben je mee bezig?

Christa domme pedo-heks!! Waar ben je mee bezig? Waarom loop jij te stoken tussen mij en Yvonne? Waarom domme Pedo-heks heb jij niets beters te doen? Gaat het goed met je 50 bezoekers per dag?

Voor de mensen die deze uilskuiken niet kent, Christa is een gestoorde labiele heks. die niets anders kan dan stoken, manipuleren en mensen tegen elkaar uit spelen. Christa is overgens ook de grootste oplichter van de Provincie Utrecht en Gelderland. Zij post laster en smaad bij de grote pedofielen club van Nederland en uit zich zogenaamd als een strijdster..

Word vervolgt."

De wartaalgenerator van Stommeling Jones schrijft beter, grammaticaler en begrijpelijker. En humoristischer, ook nog. Nog een proeve van onbekwaamheid? Komt ie:
"Heksenjacht op de twee terror Heksen.

Vandaag begon de dag weer vrijlaat omdat ik nog steeds last heb van voorhoofdsholteontsteking. Ben nog erg moe en slaap nog steeds slecht. Dit heeft niets te maken met dat een groepje pedofielen Laster en Smaad over mij schrijven hoor.

Ook wil ik deze gelegenheid even aangrijpen om mede te delen dat de ruzie en onenigheid tussen mij en Yvonne vandaag is uitgesproken. De oorlog naar Christa en haar heksen is begonnen. Het is, dat ik tussen de bomen leef in het prachtige moslimstadje van de provincie Utrecht. Ayla en Christa zullen de boel in brand steken als ze met hun bezems door de stad grachten heen vliegen.

Ayla heeft niets beters te doen om op allerlei laster websites te reageren, die heks met talloze kinderen die veel aandacht verdienen stopt haar tijd liever om nutteloze en achterlijke reacties te plaatsen op tal van websites. En dan noemt ze mij zwakzinnig, ik ben je kind niet Ayla!!!!!

Vanaaf ga ik maar eens lekker genieten van deze prachtige avond."

Kunt u er een touw aan vastknopen? Chocola van maken? Soep van koken? Spoort deze man? Ook niet een beetje?

24-10-2009 14:36:48 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties