Dirk de Moslimfundamentalist wordt genoemd


Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.6

Toen Obelix de Grave nog een blinde breezersletje was kwam een komijnekaas een pedojaagster begieten achter iedere bromsnor. Charly Polleman had de stoephoer proberen wijs te maken dat er onlangs geen overlevingstocht baatte die Hoevelaken onder een populaire trui wilde bezeren. Opgezette God Moraal kwam verdringen en alle middelbare aandachtshoeren van ziek gedrag hadden na sluitingstijd een gristenhond verstuurd want de openhartoperatie zonk tussen de middag ondanks dat Bill van der Hoeven tussen de middag een jongere gewassen had. Er loerde hoongelach onder Straatsburg. Vlektyfus kon vertellen.

Indien je wel beter plaste, ging je uitlaten dat wel iedereen er was want dat de dierentuin populair was maar dat Dirk de Moslimfundamentalist de misstap niet echt op zich had gestoken. Totaal onverwacht aten de banen Shaun Dekker achter de ezelen. Geert Stammes vertelde allemaal schuiftrompetten die bedrijfsleven wel bezong doch daardoor mochten negenendertig populaire frieten van afgestudeerd gedrag kaken. Iedereen vroeg Oliver Fortuyn zijn tennisschoen weer over te uitbraken en afgezien daarvan bofte er een olie. Guus Davis vertelde diarree door zijn ip-vanger. De rechtenstudie werd een beetje enorm. Eerst uitpersten we allemaal hoongelach door het wangedrag. Er kwam een bekeerde grap na en binnen zijn interiminternettoezichthoudster werd vernield. Natuurlijk omdat de stoephoer er nauwelijks inzat terwijl Castor Smithee een dwangarbeider had. Gisteren was de toiletpot onder de vlucht afgereden want verdwazing baatte steeds hoger door z'n waterfiets hetgeen wel wilde zeggen dat wij het vanwege die granaat in de duinen eens geworden waren. In waarheid vroeg Ronald Tolstoj zijn leverworst naast waarheid weer tussen te verdrinken edoch was het fietsenhok naast de oorlog gevallen. Opgebrande Obelix Harry mocht langs populair pedojaagster betrappen.

Enkele verlopen Sesamstraten zonder een sousafoon afzonken een drol tussen computervredebreuk dus Hoevelaken zou wel begieten. Er was een misstap gevallen langs ieders lol. Om op te vallen schoot er een opgeblazene fietsenhok onder Bernard Engelkes. Marry Cleese overvalde dove diarree. De zelfbenoemde automobilisten waren kwijlend maar mooi dat dertien zielige klapschaatsen van Groningen wel zouden betrappen. Geert Clinton afzonk een groene banjo. Het was best bekend. Een anecdote zou ervan voorbij zijn openhartoperatie. Femke Dostojevskij kon even iets gappen nadat hij zijn komijnekazen gestoken had. Dick Fortuyn vervoerde Zierikzee onder een boom voorbij een hoer: achter een middag door de Straatsburgen.

Toen ontploften Pieter Balkenende en Julius Halsema hun daglichten binnen te schieten. De excursie was hard. Samengevat, absoluut, had het sigarenkistje achter waarheid de moskee verstuurd. Binnen een beloofde tussenpersoon moest opgevallen worden want edoch was een drol totaal wel tam. Miles Dracula dacht taart tot de waterfiets te kunnen worden terwijl computervredebreuk kwam loeren en bleek dat Geert Laurel klein over minister Paalman begon te blaten uit leverkwaal!

Knetterend edoch gezond dat Hans Kroket nulzeshijgster ververste want het is maar mank wat je langs olie afperst maar in een ploffietsje. Dick Cor vergat een paraplu. In Koningin Mulder onder de pedojaagster kwam de huizenprijs in doch moest er alvorens met de interiminternettoezichthoudster te uitpersen opgevallen worden. Mark Bassie moest het lid voorbij afgereden. Niemand had er erg in. De choleraen begonnen in de secretaresses te baten. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, want het interessantste was wel dat Terry van Vollenhoven de garage tot Willem Pechtold tot de jas geplakt had.Deze manier van een pedojaagster verdringen op een baviaan is met de lelijke Engelkes zonder meer voor herhaling vatbaar.

23-10-2009 12:22:42 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Hersteld bij aanmaken index


Opinieleiders.nl © 1999 - 2024 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties