Nederland wil Stommeling Jones als premier

Stommeling Jones wordt het meest genoemd als antwoord op de vraag wie premier moet worden. Dat blijkt zondag uit een peiling van De Grote Vrager. Dat meldt opinieleiders.nl. Als een lijst met slechts één naam erop wordt voorgehouden, kiest honderd procent voor Stommeling Jones (I.G.L.O.). De Grote Vrager peilde welke ‘waarschijnlijke’ kandidaten voor het premierschap de meeste voorkeur genieten maar had de lijst met opzet zo kort mogelijk gemaakt en op de vraag “moet Stommeling Jones premier worden” kon men kiezen uit drie antwoorden: “Ja”, “Zeker weten” en “Natuurlijk”. Stommeling Jones heeft geen concurrentie te duchten. Als wij een lijst manipuleren, doen wij het goed en niet zo kinderachtig, doorzichtig en halfslachtig als Maurice de Hond. Job Cohen? Laat ons niet lachen.

25-10-2009 21.55 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Polls, enquêtes en rapporten

Er heeft iemand gereageerd op “Nederland wil Stommeling Jones als premier”

 1. BavariaMatic says:

  Ik zou Stommeling het liefst zien als president van de Republiek der Nederlanden, zo heb ik ook nog wat macht middels mijn Voodoo-poppetje van Stommeling!
  Ik heb al de campagneslogan.
  “Puppy-Power! Jones for President!”

  Maar goed, als premier zie ik EsJee ook wel zitten.
  Niks geen dure luxe automobielen met chauffeur om regeringsleiders in rond te toeren, iedereen een van overheidswege verstrekte ploffiets.
  Afgelopen met dure etentjes op toplokaties, wordt er dan eens een etentje georganisseerd, is dat bij de frituur op de hoek of in Zierikzee.
  De Eerste en Tweede Kamer alwaar het interieur vervangen zal worden door barkrukken, een toog en tap.
  Regeringsleiders die verplicht een blaastest moeten doen voordat ze aan een debat mogen deelnemen, of voordat, voordat ze überhaupt ook maar iets mogen zeggen. Indien niet ladderzat, dient men te zwijgen in alle talen (dit geldt uiteraard ook voor, vanwege hun functie, af te leggen persverklaringen en anderzins) . Dit heeft enkele gigantische voordelen. Eindelijk wordt dan de waarheid gesproken en als het nuchtere publiek niet begrijpt wat er gezegd word, kan deze de schuld leggen bij voornoemde alcohol en zal zich derhalve niet meer afvragen of zij nu zo “dom” zijn of die regeringsleiders zo “slim”.
  Afschaffen de titel “minister”, indien gevraagd naar hun functie dient het woord “minister” vervangen te worde door “Viststick”.
  Een interview zou dan zo kunnen uitzien.

  Reporter: “Beste Captain, wat is uw functie in het kabinet EsJee-een?”
  Captain: “Ik bjen visjchstjik van jeco(hik)jomische sjakke.”
  Reporter: “Heeft u dan verstand van Economie?”
  Captain: “Neuhhh, mjoet da dan?(hik)”
  Reporte: “Nou ja, het zou wel meehelpen.”
  Captain: “Jecojomie isj asj een half glasch bier(hik), nie fol en nie leeg en as je me nu effe lat, ik moed……(bleughhhh!)”

  Ja, SJ als leider in dit landje zie ik wel zitten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties