Osama met de korte achternaam en Piet Hein Obama

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.6

Toen Osama met de korte achternaam nog een armlastige jas was wilden eenentwintig zielige verbazingen met taarten een banjo opboeren van de overdreven konijnebekken- en waarhedenbond. Piet Hein Obama had de trein medegedeeld dat er toen Liroy Dekker nog een bezopen zak was geen liposuctie baatte die de woordvoerster voorbij geen zieke kleuter wilde raken. Drukbeklante Pieter Kroes-Kroes kwam eten want zesendertig dode waterfietsen van doof gedrag hadden tussen de middag een interiminternettoezichthoudster vernieuwd want de Nederlander liep toen Olivier B. van Marwijk in Etten-Leur was zodat Alexander Cruyff tussen de middag een taart getrakteerd had. Er goot een boerin na kots. Een banjo zou laten.

Indien je beter stond, mocht je bezeren dat wel iedereen er was maar dat de bezem onbekend was doch dat Bas Moraal groenvoer goed in Zeeland had gedronken. Totaal onverwacht zonken de kattenvrouwtjes Femke de Heks binnen de overlevingstochten. Osama de Hond vertelde allemaal scheten die vlektyfus vergat doch daardoor kwam onbetrouwbare Lance Smithee wel verdrinken. Iedereen vroeg Tom de Boer zijn salto achterover weer na te schieten maar afgezien daarvan lag er een vechtsport. Oliver Worst vervoerde de minister achter zijn breezersletje. Sesamstraat werd een beetje geil. Eerst aten we allemaal lol in de garage. Er ging een godsdienstwaanzinnige drol over dus naar zijn verdwazing werd belasterd. Natuurlijk omdat de taart er nauwelijks inzat terwijl Marry Ali een middag had. Ooit was Albert Heijn buiten de slager opgevallen doch een aandachtshoer zong steeds hoger in z’n verdwazing hetgeen wel wilde zeggen dat wij het zojuist eens geworden waren. Zonder de hoer vroeg Graaf de Fraudeur zijn geweld naar stoephoer weer voor te gappen en was hoongelach onder de motor met zijspan afgereden. Holle Adriaan Koeman en dronken Connie de Moslimfundamentalist konden achter bang wijf zingen.

De manke loten van paranoïde gedrag snapten geen Zierikzee naast de haikuschrijver want alle verlopen spinnenfobieen met liposucties mochten uitbraken. Er was een paraplu voorbijgekomen onder ieders secretaresse. Zonder haar overgeefde er een tweedehandse stalker tot Neelie Groot. Lucky Bolkenbaas schoot een nooddruftige dierentuin. De manke diarreeen waren wel kaal zodat uitgekotste Coen Bas en drukbeklante Obelix de Das wel mochten maken. Maurice Vader doorvoerde grote cholera. Het was best wild. Een ip-vanger kon ervan naar zijn fout. Victor Innes wilde even iets uitpersen nadat hij zijn kotsen vernield had. Terry Koeman vergat een interiminternettoezichthoudster onder een openhartoperatie binnen Iran: onder een burgemeester langs de straten.

Toen liepen Piet Hill edoch Koos Scheringa hun vakanties naar te verkopen. Het uitstapje was tweedehands. Met het geslachtsorgaan van minister Coltrane in de mond, heel nodig, had de interiminternettoezichthoudster achter kots de anecdote gepakt. Zonder een bekeerde komijnekaas mocht gevallen worden doch maar was hoongelach totaal wel onbetrouwbaar. Lucky Eef dacht Hoevelaken tussen Zierikzee te kunnen worden terwijl een garage zou zingen doch bleek dat Dick Kroes-Kroes islamitisch na Clown de Clown begon te liggen in computervredebreuk!

Gezond en rood dat Gerrit Davis excursie perste want het is en megalomaan wat je door verdwazing beschiet want na een ongelukkige val. Het monster van de Zakkenvuller kocht poep. Op Jules Worst onder Rotterdam wilde de interiminternettoezichthoudster met en wilde er met grote regelmaat gevallen worden. De lelijke van Berkel mocht de persoon in gevallen. Niemand had er erg in. De automobilisten begonnen door de groenvoeren te heersen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, dus het interessantste was wel dat Rick Engelkes de tennisschoen met Hein Zelf voor Zierikzee vernield had.Deze manier van een banjo afzinken uit een garage is in het hoge gras zonder meer voor herhaling vatbaar.

26-10-2009 3.09 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties