Jan Boeykens neemt Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat serieus

Jan Boeykens heeft zijn eigen wartaalgenerator ‘ schreven wij op 20 oktober. Dezelfde Jan Boeykens was al eerder genoemd op Opinieleiders.nl, namelijk door De Grote Vrager in ‘Werkgroep Morkhoven en Stefaan Saey: verkeerd bezig. ‘, op 13 oktober. Daar hadden wij het met betrekking tot Jan Boeykens eigenlijk bij willen laten, afgezien van de vraag of wij hem niet de toegang tot onze reactievelden zouden moeten ontzeggen wegens overschrijding van de wartaaldrempel.

Deze Jan Boeykens heeft nu Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat ontdekt, met komisch resultaat, dus daar kunnen wij met ons gevoel voor humor dan toch weer niet omheen. ‘Persvrijheid in Nederland: Yvonne van Hertum – Micha Kat‘, schrijft hij. Het is gegoten in de vorm van een brief en uit het stukje blijkt dat Jan Boeykens totaal niet op de hoogte is van de situatie en geen idee heeft wie Yvonne van Hertum en Micha Kat zijn:

Brussel, 26 oktober 2009

Beste Mevrouw van Hertum,

Ik kwam op je site terecht door het lezen van het artikel ‘Yvonne van Hertum raakt weer uitgepoept’ op de site van de ‘dutch predators’.

Da’s al lachen natuurlijk. Maar meneer Boeykens gaat verder:

Het is altijd interessant om de twee klokjes te horen luiden in een bepaalde zaak.

Nou meneer Boeykens, in dit geval gaat dat u enorm tegenvallen, willen wij wedden. Maar goed, zelf weten.

Het hof dat jou tot twee maanden gevangenisstraf veroordeelde, tilde wél zwaar aan het ‘ongegrond op internet aan de schandpaal nagelen’ maar ik zie dat jij evenééns op het internet aan de schandpaal wordt genageld.

Ziet u wel? Hij snapt er helemaal niets van, wat leidt tot:

En als het éne niet kan, dan kan het andere ook niet volgens mij.

Gelukkig is meneer Boeykens een Belg en geen Nederlandse rechter dus niemand hoeft een boodschap te hebben aan wat er volgens hem allemaal wel en niet kan.

Een rechter moet zich immers aan de wetgeving houden, zoals dit ook in België het geval zou moeten zijn.
Hij mag zich niet, in overtreding met de Nederlandse en europese wetgeving, partijdig opstellen in een rechtszaak.
Hij mag geen twee maten en twee gewichten gebruiken.
Het Internationaal Recht laat geen discriminatie van personen of verenigingen in rechtszaken toe en alleen al op die basis zou het uitgesproken vonnis nietig moeten verklaard worden.

Ziet u wat hier gebeurt? Meneer Boeykens heeft problemen met de Belgische rechter, wat voor een Belg in België best vervelend is, en meneer Boeykens projecteert zijn eigen situatie een beetje op mevrouw van Hertum. Dat leidt ertoe dat meneer Boeykens onzin begint uit te kramen, want vooral zijn laatste zin raakt kant noch wal. Of zou hij iets weten dat ons ontgaan is en gaat hij het uitleggen?

De uitspraak van het hof dat een beschuldiging (en zeker een valse of foute beschuldiging) ‘iemand lang kan achtervolgen’, is inderdaad juist. Maar die uitspraak moet ook gelden voor de mensen die jou op een systematische manier in het openbaar beschuldigen.

Tss. Die meneer Boeykens toch. Nu dacht mevrouw van Hertum toch al dat ze boven de wet stond, maar dan moet hij nodig dat gaan zeggen. Wie weet gelooft ze hem nog ook en gaat ze zich door allerlei rechtszaken te beginnen nog belachelijker maken dan ze toch al gedaan heeft. Oh wacht, daar heeft ze meneer Boeykens niet voor nodig. Gauw verder lezen:

De rechter motiveerde de uitspraak met de woorden dat ‘het recht op de vrijheid van meningsuiting niet zwaarder mag wegen dan het recht op privacy’.

Welnu, dat recht geldt ook voor jou en voor iedere Nederlandse burger en aktievoerder.

De wens om jou als zogezegde ‘zelfbenoemde pedojaagster’ te stoppen, mag geen vrijbrief zijn om misdaden te plegen of akties te ondernemen die strijdig zijn met het Nederlandse recht en de Nederlandse wetgeving.

Waar heeft die man het over?

Wat ik ook niet begrijp, is dat je in het verleden een link op je website stopkindersex.com moest verwijderen ‘omdat die verwees naar andere antipedosites’.

Tsja meneer Boeykens, de uitleg daarvan is ongetwijfeld op een heleboel plaatsen op internet te vinden, maar dan moet je natuurlijk wel even zoeken. Dat u het niet begrijpt, wil gelukkig niet zeggen dat het niet terecht is.

Mag men tegenwoordig geen links meer plaatsen naar andere sites ?
Mag men geen links meer plaatsen naar sites die over dezelfde zaken spreken als de zaken waarover men op zijn eigen site spreekt ?
Maakt dat misschien deel uit van het recht op vrije meningsuiting in Nederland ?
Is het met de persvrijheid op het Internet nu al zo slecht gesteld in Nederland ?

Agossie, hij heeft echt absoluut geen moeite gedaan om er achter te komen waar het allemaal over gaat en dat valt hier toch wel heel erg op.

Sorry, maar ik stel mij ernstige vragen over deze nieuwe ontwikkeling, zeker na het lezen van een artikel van Micha Kat op ‘Klokkenluiders’ waarin staat dat het Europees Parlement enkele weken geleden het zogeheten Amendement 138 heeft laten vallen dat vrijheid van internet-gebruik voor alle Europese burgers garandeert.
Dat gebeurde op vraag van Nicolas Sarkozy die het schandaal rond zijn zelfgekozen minister van Cultuur, Frédéric Mitterand, daarmee wil dichtdekken.

Sorry, maar als je je zorgen of je wereldbeeld laat afhangen van wat Micha ‘aluhoedje’ Kat op zijn ‘Bellenblazers’ te melden heeft, gaat het niet goed met je. Daarvoor niet en daarna helemaal niet. Neen.

Ik zal uw zaak daarom blijven opvolgen en trachten uit te zoeken wat er werkelijk aan de hand is.

Boeykens, joh, als je dat nou eens eerst gedaan had, had je je stukje niet hoeven schrijven. De veroordeling van mevrouw van Hertum heeft namelijk met persvrijheid niets te maken en dat had je kunnen weten.

Het kan zijn dat u als aktiviste, professionele fouten hebt gemaakt maar daarvoor hoeft u niet, alsof u een zware kleine misdadiger zou zijn, twee maanden gevangenisstraf te krijgen zonder dat er met uw rechten evenééns rekening wordt gehouden.

WHOEHAHAHAHAHA! Is me dat lachen. Maar nu even serieus: wij zijn reuze benieuwd naar het antwoord van mevrouw van Hertum. Ook vragen wij ons af hoe lang het duurt voor ze ruzie krijgen.

26-10-2009 10.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Rechten, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 38 reacties op “Jan Boeykens neemt Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat serieus”

 1. vonzilla says:

  Het moet heerlijk zijn om je wereldbeeld niet te laten verstoren door daarmee tegenstrijdige feiten. Het moet heerlijk zijn om het gevoel te hebben dat je altijd gelijk hebt. Cognitieve dissonatie is een uitstekende basis voor het zelfbenoemde pedojagerschap.

 2. BavariaMatic says:

  Cognitieve dissonatie is een uitstekende basis voor het zelfbenoemde pedojagerschap.

  Domme, kortzichtige onkundigheid ook. Gecombineerd met de wens om overal complotten te zien en de wil deze ter plekke te verzinnen, indien de situatie hier om vraagt, en voilá…..het recept voor een dorpsgek.

  Maar voorlopig is het 4-1 voor Nederland.
  Wij hebben (we zijn er niet blij me, maar allèz) een hond, een kat, een hert en een christen.
  België blijft voorlopig steken op een brulboei.

 3. Jan Boeykens says:

  @BavariaMatic

  Bedankt voor je reactie Bavaria.

  Het klinkt allemaal nogal scherp maar ik weet dat je het goed bedoelt.

  Ik ga nu verder uitzoeken waar het allemaal rond draait want iederéén kan wel zeggen dat hij het belang van de kinderen vooropstelt maar dit lijkt mij eerder een wespennest te zijn waarin de argeloze bezoeker verdwaalt.

 4. OMG says:

  @Boeykens,

  Ik citeer uit de bovenstaande tekst slechts het volgende

  joh, als je dat nou eens eerst gedaan had, had je je stukje niet hoeven schrijven.

 5. […] Jan Boeykens neemt Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat serieus […]

 6. Zizi says:

  @ Boeykens,

  Doe eerst eens grondig veldwerk voordat je iets vanuit Brussel over Van Hertum publiceert. Jouw hele geschrift heeft een hoog roeptoetergehalte, maar eerlijk is eerlijk het cabaretgehalte is ook van een onmiskenbaar hoog gehalte.

  Mochten ze in België ooit ‘ Belgium got talent ‘ gaan uitzenden , schroom niet en meldt je aan , je maakt zonder meer kans op een finaleplaats.

 7. Steenpuist says:

  “Iederéén kan wel zeggen dat hij het belang van de kinderen vooropstelt maar dit lijkt mij eerder een wespennest te zijn waarin de argeloze bezoeker verdwaalt.”

  Dat is eigenlijk niet waar het om draait. Het draait erom dat kinderen wel een waardevol iets zijn, maar dat niets ten koste moet gaan van grondrechten van (onschuldige) volwassenen. Mevr. Van Hertum heeft dit ruimschoots gedaan, en niet zo zuinig ook. Ze stuntelt constant met alles wat ze doet, en is gewoon niet te vertrouwen met het handhaven van de veiligheid van zowel kinderen als volwassenen.

 8. Jan Boeykens says:

  @Zizi

  Bedankt voor je compliment Zizi.

 9. Jan Boeykens says:

  Waar het bij mij in deze zaak om draait, beste mensen, is dat Yvonne van Hertum beticht wordt van haatzaaierij terwijl ik heb gemerkt dat jullie precies hetzelfde doen.

 10. Jan Boeykens says:

  Wat Micha Kat over de beperking van het recht van vrijheid van meningsuiting op het Internet zegt, is helaas juist en ik meen dat iedere burger (dus niet alleen de haatzaaiende burger zoals men die ook hier en daar bij extreem-rechtse organisaties aantreft) zich daarover terecht zorgen moet maken.

  Ik las hierover nog het volgende op http://www.ekudos.nl/artikel/165688/actie_tegen_beperking_vrijheid_internet:
  ‘De Europese Unie zal weldra besluiten over de verkoop van het gebruik van de bandbreedte van internet.
  Aanbieders van breedband internet (telecommunicatie bedrijven) dreigen toestemming te krijgen om ‘pakketten van gewenste voorkeur’ te leveren: zoals met de kabel-TV je kunt ‘kiezen’ voor sport, entertainment, een gezinspakket of art films, porno etc. Vandaar de naam: Telecoms Package.
  In feite is dit de dood voor de vrije toegang, omdat je gedwongen wordt je te beperken tot een format en wat zij daar in stoppen.
  De gewone blogger of het kleine bedrijf is dan niet meer te vinden en alle andere ‘kleine’ informatie waar we zo blij meer zijn.
  Alleen de main stream blijft over…. Hun keuze zet ons scherm gaat op zwart, wij kunnen immers niet verder meer zien dan de provider toestaat en verkoopt.’

 11. OMG says:

  @ hr Boeykens

  Q iedere burger (dus niet alleen de haatzaaiende burger zoals men die ook hier en daar bij extreem-rechtse organisaties aantreft) zich daarover terecht zorgen moet maken./Q

  U bedoelt mensen zoals op de website http://www.stormfront.nl, waar Yvonne actief mensen aan het ronselen was voor haar demonstratie tegen de pedofielenpartij?

 12. Jan Boeykens says:

  @OMG

  Als de website http://www.stormfront.nl zo’n site is, dan geef ik je gelijk.

  Maar, zoals ik reeds schreef, worden er ook hier heel wat hatelijkheden naar buiten geslingerd en was het rondstrooien van het bericht ‘Werkgroep Morkhoven en Stefaan Saey: verkeerd bezig. ‘, waarschijnlijk niet bedoeld om op een min of meer objectieve manier over onze vereniging te berichten.

 13. OMG says:

  @ hr Boeykens,

  Maar daar gaat het in dit topic niet over, het gaat over de open brief die u schreef aan mevrouw van Hertum, die al sinds 2002 bezig is op internet vijanden te verzamelen met haatzaaierij, dreigementen (zelfs naar kinderen), belasteren, ruzie maken, stoken, liegen en bedriegen.

  Er zijn 3 rechtszaken tegen haar aangespannen en die heeft ze alle 3 verloren, waarvan ook in hoger beroep en hoge raad! Dat zijn feiten.

  Iemand met een discutabele reputatie als Yvonne van Hertum hoort zich niet bezig te houden met een delicaat onderwerp als kindermisbruik en dat is mijn mening.

 14. OMG says:

  De link naar stormfront heb ik per abuis verkeerd geschreven, excuses daarvoor. De juiste link is
  http://www.stormfront.org

 15. Jan Boeykens says:

  In die brief staat ook iets over het aan de schandpaal nagelen via het Internet. Ik vind dat dit ook op deze site gebeurt.

 16. OMG says:

  Ikzelf vind dat de schrijvers achter deze site over een grote dosis humor beschikken, maar ook daarover kunnen we van mening verschillen, het kan zelfs leiden tot een nieuwe discussie.

  Yvonne van Hertum duldt geen kritiek op haar werkwijze en dat is mijns inziens dan ook meteen haar grootste zwakte, waarmee de groep mensen die haar kritisch volgen steeds groter wordt.

  Lees hoe zij omgaat met kritiek: http://www.stopkinderseks.com/?p=10365#comments

  Yvonne oogst wat ze zaait

 17. Jan Boeykens says:

  Ik bezocht zopas de site ‘Stop Kindersex’ (http://www.dutchpredators.info/) nog eens.

  Deze site vangt aan met de woorden ‘Gezamenlijk krijgen we van Hertum er wel onder’.

  De site bestaat bijna uitsluitend uit persoonlijke aanvallen op Yvonne van Hertum.

  Naar mijn bescheiden mening wordt Yvonne van Hertum ook zo zwaar aangevallen op deze site omdat de site een beetje optreedt als de woordvoerder van de Nederlandse pedofielenvereniging.

 18. Jan Boeykens says:

  Dat laatste kan je niet wegdenken uit heel deze discussie.
  Het is waarschijnlijk ook om die reden dat men de tekst ‘Werkgroep Morkhoven en Stefaan Saey: verkeerd bezig’ publiceerde.

 19. OMG says:

  U gaat niet in op de zaken die ik schrijf, dat vind ik jammer.

  Waarom vraagt u de schrijvers achter http://www.dutchpredators.info niet wat hun beweegredenen zijn op hun eigen website?

 20. Zizi says:

  @ Jan Boeykens,

  Voilà http://www.overvonne.org/

  Een site met een nauwkeurig gedocumenteerde informatie over Yvonne Rabbie evt. Van Hertum door de jaren heen. Haar slachtoffers zijn niet alleen vermeende pedofielen of pedoseksuelen, maar o.a. ook mensen die helaas in hun jeugd slachtoffer van misbruik zijn geworden.

  U zult zien dat het Yvonne Rabbie evt. Van Hertum niet om kindermisbruik gaat maar om aandacht , geld en sensatie ten meerdere glorie van haarzelf. Yvonne Rabbie evt. Van Hertum heeft maar drie vriendinnen t.w.
  Me, I and myself.

  Ik wens u veel wijsheid toe, voordat u zich weer bezondigd aan een posting welke gelijk is aan een Chris Hölsken niveau.

 21. Jan Boeykens says:

  @OMG

  Heb de door jou opgegeven site eens bezocht.
  Inderdaad erg zwak als ‘bewijs’ van pedofilie.
  Dat zijn zaken die inderdaad ook totaal niet kunnen.

  Wat de tekst ‘Werkgroep Morkhoven en Stefaan Saey: verkeerd bezig’ betreft: deze tekst is ook op deze site weer te vinden (zie bovenaan dit artikel).
  Hij werd op 13.10.2009 door één of andere idioot die zich ‘De Grote Vrager’ noemt, op deze site gezet met de belachelijke commentaar dat ‘Ook in België zelfbenoemde pedojagers zich kennelijk niet bij de principes van de rechtsstaat willen neerleggen of zich zelfs maar aan de wet willen houden.’ Metéén was de toon gezet natuurlijk.
  (http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=1062)

 22. Jan Boeykens says:

  @Zizi

  Ik heb de site http://www.overvonne.org/ eens vluchtig bekeken.
  Die lijkt me alleszins beter te zijn dan de site ‘Stop Kindersex’ (http://www.dutchpredators.info/) waarop alleen met een zekere Esther een normaal gesprek te voeren was en die aanvangt met de woorden ‘gezamenlijk kunnen we Yvonne eronder houden’.

  De berichten die men op deze site kan lezen moeten OOK niet onderdoen voor bepaalde berichten van Chris Hölsken…

 23. Jan Boeykens says:

  Met ‘deze site’ bedoel ik ‘Stop Kindersex’.

 24. OMG says:

  Quote
  Heb de door jou opgegeven site eens bezocht.
  Inderdaad erg zwak als ‘bewijs’ van pedofilie.
  Dat zijn zaken die inderdaad ook totaal niet kunnen.

  Dan zijn we het eens wat Mevrouw van Hertum betreft.

  Quote
  Wat de tekst ‘Werkgroep Morkhoven en Stefaan Saey: verkeerd bezig’ betreft: deze tekst is ook op deze site weer te vinden (zie bovenaan dit artikel). Hij werd op 13.10.2009 door één of andere idioot die zich ‘De Grote Vrager’ noemt, op deze site gezet met de belachelijke commentaar dat ‘Ook in België zelfbenoemde pedojagers zich kennelijk niet bij de principes van de rechtsstaat willen neerleggen of zich zelfs maar aan de wet willen houden.’ Metéén was de toon gezet natuurlijk.

  Citaat: door één of andere idioot, belachelijke commentaar, metéén was de toon gezet.

  I rest my case!

 25. OMG says:

  Quote
  waarop alleen met een zekere Esther een normaal gesprek te voeren was

  U heeft geen idee hoe dezelfde, welbespraakte en altijd redelijke Esther door Yvonne van Hertum jarenlang door het slijk is gesleurd, inclusief haar kinderen!

 26. Jan Boeykens says:

  @OMG

  Of we het volledig eens zijn over Yvonne van Hertum weet ik niet.
  Ik moet alleen toegeven dat de aangehaalde zaak inderdaad ook niet door de beugel kon.

  Wat Esther betreft: ik zal het er bij gelegenheid met Yvonne eens over hebben zodat deze zaak misschien min of meer uitgepraat of rechtgezet kan worden. Waarom niet ?

 27. OMG says:

  Quote
  Of we het volledig eens zijn over Yvonne van Hertum weet ik niet.
  Ik moet alleen toegeven dat de aangehaalde zaak inderdaad ook niet door de beugel kon.

  Ik gaf u slechts 1 voorbeeld, ik kan er nog 150 geven.

  Quote
  Wat Esther betreft: ik zal het er bij gelegenheid met Yvonne eens over hebben zodat deze zaak misschien min of meer uitgepraat of rechtgezet kan worden. Waarom niet ?

  Daarom niet! U kent de ins en outs van deze zaak niet en dat is verder een zaak van justitie!
  Ik sta voor 100% achter Esther en ik ga ervan uit dat de rechter hier uiteindelijk zijn oordeel over zal geven.

 28. Esther says:

  Ik heb het niet meer voor het zeggen. Verder worden er door mij geen mededelingen over gedaan.

 29. Jan Boeykens says:

  @OMG

  Ik heb geen enkel vertrouwen in Justitie en dat geldt zowel voor de Justitie in België als in Nederland.

  Alhoewel er ongetwijfeld rechters bestaan die integer zijn, heb ik constant de indruk dat ik in België met een bende criminelen te maken heb die allerlei zaken toedekt, cd-roms met kinderporno laat verdwijnen, valse beschuldigingen ondersteunt en ontlastende stukken uit strafdossiers haalt en mensen om zeep helpt.
  De genoemde verdwijningen werden door de Hoge Raad voor de Justitie trouwens schriftelijk bevestigd.

  Ik heb de indruk dat het in Nederland al niet veel beter is.
  eJure, het ‘onafhankelijk’ online-informatiekanaal van de Nederlandse Justitie verspreidt al jaren verkeerde informatie over onze vereniging.
  Ik heb dit reeds verschillende keren aan eJure, de Nederlandse Minister van Justitie en de Nederlandse kamerleden die eJure het initiatief om eJure op te richten gemeld.
  Waarom laat de Nederlandse Justitie deze informatie dan staan ?
  Willen zij de kinderpornozaak Zandvoort en aanverwante zaken, zoals de zaak Demmink, soms dichtdekken ?
  Een andere reden kan ik immers niet bedenken.

  Men kan zich vragen stellen over de praktijken die Yvonne van Hertum soms heeft aangewend maar ik vind dat de Nederlandse Justitie ook in deze zaak niet correct optreedt.
  Uit de video van Micha Kat heb ik bijvoorbeeld begrepen dat het Nederlandse Hof de uitnodiging voor Yvonne van Hertum naar een verkeerd adres stuurde zodat zij niet rechtsstreeks kon komen getuigen op de rechtszitting. Klopt deze informatie ?

 30. Jan Boeykens says:

  @Esther

  Ik respecteer je standpunt Esther.

  Ik heb begrepen dat er van gesprek tussen jou en Yvonne van Hertum geen sprake meer kan zijn.

 31. OMG says:

  Uit de video van Micha Kat heb ik bijvoorbeeld begrepen dat het Nederlandse Hof de uitnodiging voor Yvonne van Hertum naar een verkeerd adres stuurde zodat zij niet rechtsstreeks kon komen getuigen op de rechtszitting. Klopt deze informatie.

  *
  Volgens Yvonne van Hertum klopt deze informatie, ze schijnt er een dag voor de rechtszaak op gewezen te zijn.
  Ze is toen bij verstek veroordeeld tot het plaatsen van een rectificatie, wat ze heeft geweigerd, de rectificatie is geplaatst door Matt Hoorn.

  Ze heeft beroep heeft aangetekend, dit heeft ze verloren, hoger beroep verloren en hoge raad verloren. Voor de zaak in cassatie schijnt ze op zoek te zijn naar een foto van de leuter van L vd Z.

  Lees deze links maar eens na
  http://www.overvonne.org/viewtopic.php?t=219&sid=a9995bdfc605c315bad6c2cad937815d
  http://www.overvonne.org/viewtopic.php?p=14732&highlight=rectificatie#14732
  http://www.overvonne.org/viewtopic.php?p=14716&highlight=rectificatie#14716

 32. Jan Boeykens says:

  @OMG

  Heb nog eens even navraag gedaan.

  Voor de eerste rechtszaak (een civiele) had de advocaat geen dagvaarding verstuurd naar Yvonne zodat zij bij verstek veroordeeld werd.
  Zij diende toen alleen een excuusbrief op de website zetten, maar dat kon zij niet want de website waar het bericht destijds op stond, http://www.pasop.nu/stopkindersex, was niet van haar.
  De beheerder van de website heeft dit dan voor Yvonne gedaan.
  Een jaar na deze zaak moest Yvonne ineens voor de politierechter verschijnen. Zij kreeg daarbij een taakstraf van 30 uur waarmee zij het niet mee eens. Zij ging in hoger beroep en toen kwamen die 2 maanden er plots uitrollen.

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Gelul. Omdat respondent kennelijk niet alleen slecht op de hoogte maar ook erg goedgelovig is, laten we het toch maar staan, ter lering en vooral ter vermaak. Let op kindertjes: als je niet weet waar je het over hebt, kun je beter gewoon je bek houden. EINDE NOOT *

 33. Jan Boeykens says:

  Even iets anders.

  Wat vinden de mensen die al dan niet terecht van kinderen/jongerenmisbruik beschuldigd (of veroordeeld) werden, van de zaak Demmink ?

  Vinden zij het niet een beetje raar dat er in hun zaak onderzoek werd gedaan terwijl dit in de zaak Demmink blijkbaar niet nodig was en de zaak werd stilgezwegen ?

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Gelul. Omdat respondent kennelijk niet alleen slecht op de hoogte maar ook erg goedgelovig is, laten we het toch maar staan, ter lering en vooral ter vermaak. Let op kindertjes: als je niet weet waar je het over hebt, kun je beter gewoon je bek houden. EINDE NOOT *

 34. OMG says:

  Quote
  Heb nog eens even navraag gedaan.

  Ja natuurlijk, in plaats van de links te lezen, heeft u het de grootste leugenaar aller tijden gevraagd. U vraagt, zij verdraait.

  Als u de links had gelezen dan had u gezien dat Yvonne van Hertum afstand heeft genomen van de door Matt Hoorn geplaatste rectificatie.

  Helaas moet ik me dan ook aansluiten bij de Captain.
  Omdat respondent kennelijk niet alleen slecht op de hoogte maar ook erg goedgelovig is. Daarmee is deze discussie dan ook ten einde wat mij betreft, ik ga een rondje met de kangoeroe boksen, als Stommeling Jones dat tenminste toestaat.

 35. Esther says:

  http://i33.tinypic.com/jaxldw.jpg
  http://i35.tinypic.com/2vv4z0j.jpg
  http://i36.tinypic.com/349dnp5.jpg

  Als gastvisstick sluit ik me ook aan bij de Captain. Ik wil nu wel graag de hele serie voodoopoppetjes bestellen. Mijn zak uien is immers weer gestort. Is die internettoezichthouder nog in Kabul of zit hij weer ongenegeerd aan zijn taas te trekken de hele dag?

 36. Jan Boeykens says:

  Ik sluit mij ook aan bij onze kapitein. Zo zijn we het tenminste allemaal eens en kunnen we eindelijk op vacantie gaan.

 37. […] Jan Boeykens (zie bijvoorbeeld ‘ Jan Boeykens heeft zijn eigen wartaalgenerator en ‘Jan Boeykens neemt Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat serieus ‘) en misschien hebben ze zelfs de een na laatste reactie van Jan Boeykens gelezen, die […]

 38. Zizi says:

  Vacantie ? Alleen gedateerde schrijven dit met een c.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties