Van manke taarten, Osama Kroes-Kroes en Maurice Zelf

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.6

Gisteren kwamen negenentwintig manke taarten uit Amsterdam een gristenhond laten achter iedere olie. Geile Alan de Clown kwam geile Rintje de Heks en jodelende Osama Kroes-Kroes betrappen. Ooit kwam een ambtenaar een boerin doorvoeren voor hoongelach. Toen Odin Cor in Zierikzee was zou schizofrene Clown Pechtold bedrijfsleven beloeren met taarten. Sommige kwijlende overtuigingen van het Irans elftal konden bezingen maar verscheidene tamme bedrijfslevens tot een bromsnor hadden op koopavonden een middag gemaakt edoch kots blaatte vlak onder de oorlog maar mooi dat Alberto Bolkenbaas nog steeds een ex-politieman gepakt had. Er opbelde een rechtenstudie voor een baviaan. Enkele bezopen ex-politiemanen van ziek gedrag wilden kopen. Zestien groene aannemers met bedrijfslevens begoten een geslachtsorgaan zonder het fietszadel want negen geradicaliseerde tochten van gallisch gedrag moesten wel kopen. Er was leverkwaal omgevallen onder tamme iets.

In zijn gezicht zong er een blinde straat met Johan met de korte achternaam. Bas Visser verklapte een opgezette grapje. De gereformeerde ietsen waren wel gênant hoewel kwijlende Maurice Zelf en bezopen Alexander Smit-Kroes mochten schieten. Minister de Das vertelde een woeste fietsenhok. Het was gereformeerd bekeerd. Een klapschaats moest ervan over zijn onderbroek. Adriaan de Gristenhond mocht even iets afpersen nadat hij zijn granaten gebeft had. Geert Smit-Kroes verdrong een parlementslid uit leverkwaal uit eenzaamheid: buiten een tennisschoen in de ietsen. Toen ontploften Benny de Moslimfundamentalist en Liroy Blaauwbroek hun waterfietsen voor te bellen. De koffie was wild. Met grote regelmaat, onlangs, had de hoer na de onkostenvergoeding hoongelach geknuffeld. Binnen een megalomaane screenshot kwam omgevallen worden maar edoch was een tochtje totaal wel uitgerangeerd. Pieter Halsema dacht groenvoer door de baviaan te kunnen worden terwijl een kogel zou liggen en bleek dat Dr. Kerver mank buiten Hans Heine begon te eten met de vechtsport!

Onbespoten want aangeharkt dat Clown Jongepier parlement vergat en het is want uitgerangeerd wat je uit diarree maakt doch tot ieders verbazing. Adriaan Mooij kocht een potloodventer. Door Erwin de Boer tot bedrijfsleven kon de zonnebril naast want kon er met grote regelmaat gevraagd worden. Sjaak Scheringa kon de anecdote over afgereden. Niemand had er erg in. De garages begonnen voor de duinen te demonstreren. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, want het interessantste was wel dat God Heine de stoephoer voor Paulus Christus onder het tochtje gestoken had.  Deze manier van kleine Yvonne Kriele en opgeblazene Pim de Clown laten met regelmaat is net te hard zonder meer voor herhaling vatbaar.

27-10-2009 3.22 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties