Daaaag, Pvda

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown

De gristenhonden van de voormalige PvdA hebben er definitief de stekker uitgetrokken: ‘Ledenraad PvdA stemt in met verhoging AOW-leeftijd ‘. Heb je na al die jaren nog één, inderdaad, zegge en schrijve één, strijdpunt over, doe je zoiets. Hoe dom ben je dan? Maar goed, de voormalige PvdA zien we nooit meer terug, kwade genius Wouter Bos doet morgen zijn inschrijfformulier voor het CDA op de post, Jeepee Kroket en de zijnen lachen zich rot en het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkenende 666 blijft nog even zitten. Wij zouden graag zeggen dat iedereen die een lid van de voormalige PvdA voor zijn kloten schopt vijf euro van ons krijgt, maar dat doen wij niet: leden van de voormalige PvdA hebben namelijk geen kloten. Geert Wilders lacht zich intussen helemaal rot, want dit scheelt hem zo weer tien zetels.

26-10-2009 22.54 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin

Er zijn 3 reacties op “Daaaag, Pvda”

 1. BavariaMatic says:

  Ik eis mijn geld terug!
  Jaren trouw betaald voor mijn AOW, mijn pensioen. Bedragen aangepast aan mijn salaris en de gerechtigde leeftijd voor AOW, danwel pensioen.
  En nu? Nu mag ik zien dat ik al die tijd voor niks betaald heb, dat ik langer mag wachten? En met mij nog miljoenen Nederlanders!
  “Roofridders” is dan nog een understatement!
  Waar is ons geld gebleven? De Groene Draak misschien? Of die villa in Zuid-Afrika? Onzinnige onkosten vergoedingen voor Euro-parlementariërs dan? Of gewoonweg “verbrast” door een onkundige regering, mensen die zelf nog nooit één dag van hun leven fatsoenlijke arbeid verricht hebben?
  Makkelijk om geld uit te geven, als je het zelf niet hoeft te betalen.
  Ik bedien me slechts zeer zelden van krachttermen, in deze wil ik even kwijt: TUIG!

 2. bert says:

  @bavariaMatic

  veel kennis van zaken merk ik. Voor je AOW betaal je geen premie, in tegenstelling tot het pensioen bij het Pensioenfonnds. Een dergelijke verzekering is afhankelijk van de hoogte van het salaris indeerdaad.
  AOW is voor iedereen en is geen verzekering, maar een voorziening waar iederen van 65 (straks 66 of 67 jaar) recht op heeft. Geen premiebetaling dus. Echter wanneer je meer dan ik dacht 10 jaren in het buitenland hebt gewoond, dan vindt een korting plaats op de AOW


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties