Internettoezichthouder terug uit Kaboel

Een computer of compjoeter

Onze internettoezichthouder is terug uit Kaboel, alwaar hij een goed gesprek heeft gehad met de mensen waar hij zo boos op was. Volgens eigen zeggen heeft hij “even laten zien hoe een blinde baviaan er niet uitziet”, maar ook volgens zijn zeggen: “wisten ze dat allang”. Hij is met alle egards ontvangen, wat wij ook wel verwacht hadden en zijn plan om terug te komen via Rotterdam, alwaar hij iemand over een randje wilde gaan duwen, heeft hij laten varen.

Hij had namelijk plotseling haast om terug te komen in onze redactievilla, aangezien hij van de mensen in Kaboel een stapel papieren meegekregen had, die tesamen een interessant dossier vormden en waarmee een onzer redactieleden of misschien zelfs onze consigliere naar de politie zou kunnen in bijvoorbeeld Zierikzee, Rotterdam of Maartensdijk. Het bleek te maken te hebben met een verzoek dat gedaan is in het reactieveld bij ‘Best irritant, dat gedreig met aangiften‘ en als volgt luidde:

Mogen wij u machtigen, aangezien u toch al tot over uw oren in die aangiftes zit, om tegelijkertijd de aangifte van onze (vriendelijke) hoofdredacteur tegen Liroy van Hoewijk in persoon te vertegenwoordigen?

Dat zou erg fijn zijn, en scheelt ons weer een vliegticket Kabul-Zierikzee vv.

Wij vernemen graag van u.

Wie er nu precies gemachtigd is en waarvoor, indien überhaupt, en wat onze internettoezichthouder daar in Kaboel (of Kabul, zoals sommige mensen zeggen) exact heeft uitgespookt, is vooralsnog onduidelijk, evenals de vraag of er nog tegen andere mensen aangifte gedaan zou moeten worden dus dat moeten we eerst even uitzoeken. En omdat hij zo mooi is, hier nog een keer zijn foto. Hup onze internettoezichthouder.

Onze internettoezichthouder, terug uit Kaboel en weer fris aan de slag

Onze internettoezichthouder, terug uit Kaboel en weer fris aan de slag

29-10-2009 22.47 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Computerij, Juridisch, Redactiezaken

Er zijn 6 reacties op “Internettoezichthouder terug uit Kaboel”

 1. Esther says:

  Tjonge jonge, leer het nou eens. Géén föhn gebruiken, géén bontmantel, etc. En blijf voortaan van mijn lippenstift af, sodeju. Waarom wordt er geen inzameling gehouden voor een passend afscheidscadeau voor het dochtertje van de stagiaire?

 2. In ieder geval goed te weten, dat de mooie baviaan, zoals wij inmiddels met eigen ogen aanschouwd hebben, heelhuids is teruggekeerd en zelfs het dossier onderweg niet verloren heeft.

  Zijn terugkeer had direct effect, Chrissie Holmaat is offline gezet:

  http://www.dutchpredators.info/2009/10/liroy-van-hoewijk-kiest-eieren-voor-zijn-geld/

  Nu blijft er nog 1 mevrouw over, die ook offline moet, zodra dat ook gebeurd is, mag uw mooie baviaan de helft van het dossier wel in de koelkast bewaren.

  Onze beste groeten aan de mooie baviaan, die ook bij ons soms bepalde IP nummers zag langskomen, wij denken met veel genoegen aan zijn bezoek terug !

 3. Update 30 oktober 2009 03:24

  Het was valse hoop, het loeder is weer terug online!
  Laat dus die mooie baviaan het 1/2 dossier maar niet in de koelkast stoppen.

 4. [QUOTE]Het leuke is ik ga daar op opinieleiers niet kijken met mijn eigen ip, heb ik 1 keer gedaan en deze werd gelijk geblokt. Dus pak ik een anonieme, 1000 den heb ik er maar Cpt.Iglo denkt slim te zijn en leidt ze om naar zijn eigen forumpje, wat anders geen bezoekers krijgt, komt gelijk mijn vraag weer naar boven.
  Waarom is hij 6 jaar geleden ontslagen op school?[/QUOTE]

  Cpt.Iglo, is dat inderdaad alweer 6 jaar geleden gebeurd ?

  http://www.yvonnevanhertum.com/?p=2036

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Uw captain is nog nooit ergens ontslagen. EINDE NOOT *

 5. Geachte Captain,

  Bestaat er dan soms de mogelijkheid dat mevrouw van Hertum zit te liegen ?

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wat had u zelf gedacht? EINDE NOOT *

 6. […] zijn altijd erg jaloers geweest op de internettoezichthouder van Cpt. Iglo en nadat wij het volgende stukje nonsens op een voddig blogje tegenkwamen: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties