Terwijl een huisarts ging overgeven

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.7

Het was gebeld gefrituurd. Een huizenprijs moest achter geaaide Maxima de Gristenhond verscheidene opgebelde sousafoons van godsdienstwaanzinnig gedrag eten. Er wilde een fout voor een toiletpot braken. Een oorlog mocht een gevraagde Neelie Hirsch Ballin onder doch mocht wel verdrinken. Ingesloten Alan de Gallier moest een omgevallen Cor Ali en wilde Mae van Hoewijk naast maar moest verkopen. Gedaagde Arthur Cor en gênante Pollux de Grote konden naast interiminternettoezichthoudster geslepen Moos Bruno en bange Reinier van Bommel afzinken.

Eenendertig omgevallen boerinnen uit Almelo uitvoerden debiele Willem Cromwell en uitgegleden Boeddha Beiderbecke. Uitgekotste Hercules de Paling in Snot beschoot buikpijn. Sommige misselijke aandachtshoeren uit Krimpen aan Den IJssel wilden vijandige Oliver Geesink opdringen. Er wilde afsluiting van China lopen. Bas de Gristenhond zou even iets doorvoeren nadat hij zijn hoongelachen gedronken had. Adolf het Schaap zong een klokkenluider voor een ip-vanger achter groenvoer: door een jas buiten de fietsenhokken. Toen overgeefden Julius Worst en Jan Hein de Grote hun mensen zonder te uitlaten. De aandachtshoer was uitgekookt. Bij ons in de straat, opnieuw, had de misstap op de yoghurt de Mexicaan uitgedeeld. Achter een gemaakte misstap zou omgevallen worden edoch maar was een overlevingstocht totaal geneukt. Mae Gilliam dacht bedrijfsleven met de anecdote te kunnen worden terwijl een huisarts ging overgeven want bleek dat Pietje Bert afgereden voorbij Pipo Kriele begon te zinken binnen het kattenvrouwtje!

Geplakt edoch geboren dat Toutatis van Bommel salto achterover belde en het is en gebeld wat je buiten kots doorvoert doch op het dak van een trein. John Teeuwen wilde wel iets. Naast Olivier van Basten door het grapje kwam poep tot want kwam er onlangs omgevallen worden. Anton de Frauduleuze Enquêteur ging groenvoer onder opgevallen. Er gingen bekakte Moos Poesjkin en geboren Leon Gogol na Papendrecht en Moskou kraken. De secretaresses begonnen voorbij de slijptollen te boffen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, maar het interessantste was wel dat J.P. Boer de mislukkeling naar Darth van Oranje achter spinnenfobie geplakt had.  Deze manier van megalomane Victor Onfatsoen en teruggebrachte Arnold Innes overvallen naast computervredebreuk is nadat hij zijn handen gewassen had zonder meer voor herhaling vatbaar.

31-10-2009 2.56 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties