Jan Boeykens is een zielepoot

Onze trouwe lezers kennen allebei de naam Jan Boeykens (zie bijvoorbeeld ‘ Jan Boeykens heeft zijn eigen wartaalgenerator en ‘Jan Boeykens neemt Yvonne van Hertum en Micha ‘aluhoedje’ Kat serieus ‘) en misschien hebben ze zelfs de een na laatste reactie van Jan Boeykens gelezen, die luidde:

Hou op met je gezaag man en sluit de deuren van dit Internetcaféforum.

Nu hadden wij de man toch al gewaarschuwd in verband met herhaaldelijke overschrijding van de wartaaldrempel, dus hebben wij maar aan zijn verzoek voldaan, in dier voege dat we hem hebben opgenomen in ons spamfiltertje.

Wie schetst onze verbazing toen we vervolgens lazen: ‘‘De Grote Vrager’ schakelt zijn spamfilterje in‘. En dat terwijl ook Jan Boeykens had kunnen weten, als hij had kunnen lezen, dat De Grote Vrager hier helemaal niet over het spamfilter gaat. Zelfs onze internettoezichthouder niet. Het spamfilter wordt geheel en al bediend door uw captain, wel al zo tamelijk, tenzij hij het delegeert. Het is dus het spamfilter van Cpt. Iglo of van Opinieleiders.nl, maar niet van De Grote Vrager.

Wij hebben natuurlijk geprobeerd Jan ‘ik heb er echt niet letterlijk zelf om gevraagd en anders was het niet zo bedoeld’ Boeykens hieromtrent helderheid te verschaffen door op zijn webzijde te reageren, en wel als volgt:

De Grote Vrager gaat niet over het spamfilter. Uw captain wel. U heeft er letterlijk zelf om gevraagd (zie http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=1062 ):

Jan Boeykens says:
October 30, 2009 at 7:09 pm

Hou op met je gezaag man en sluit de deuren van dit Internetcaféforum.

U vraagt, wij sluiten. Simpel, nietwaar?

De goede man modereert alle reacties, dus die reactie is niet meteen verschenen. Nou ja, als hij hem zelf maar leest. Hoewel: begrijpend lezen was duidelijk niet zijn sterkste vak. Maar goed, wij hebben ons best gedaan. Als hij vraagt of hij alstublieft weer mag reageren, zullen wij dat verzoek in overweging nemen, maar ja, iemand die eerst vraagt of de tent voor hem gesloten kan worden en daar dan vervolgens over begint te klagen, is natuurlijk niet helemaal serieus te nemen, dat is duidelijk. Wat is dat toch met die zelfbenoemde pedojagers en hun kortetermijngeheugen?

31-10-2009 1.21 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Jan Boeykens is een zielepoot”

  1. Klaarblijkelijk heeft Jan Boeykens de deuren van zijn eigen Internetcaféforum gesloten.

    Error establishing a database connection

  2. […] ‘Jan Boeykens is een zielepoot‘, schreven wij eerder. Hoe zielig hij is, blijkt vandaag. Op Persvrijheid.morkhoven.org schrijft hij: ‘Werkgroep Morkhoven dient klacht in tegen Skynet‘. Meneer Boeykens kan het kennelijk niet hebben dat Skynet een paar blerghs van de ‘Werkgroep Morkhoven’ gesloten heeft en blijft daar maar over doorzeuren. Dat moet hij natuurlijk helemaal zelf weten, maar de manier waarop doet ons wel een beetje denken aan het gezeur van Yvonne van Hertum c.s. met betrekking tot Hyves. Die zelfbenoemde pedojagers lijden kennelijk allemaal aan de dwanggedachte dat zij in het kader van de eigenrichting alles moeten mogen en als iemand zo vrij is het daarmee oneens te zijn, zijn de rapen gaar. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties