Mr. drs. Bou gooit eigen glazen in

Op BOUblog lazen wij ‘De zaak Hörchner en de vervalste tap‘. Nu barst het de laatste jaren van de idioten die in iedere veroordeling een gerechtelijke dwaling wensen te zien en die menen dat iemands onschuld bewezen wordt door het enkele feit dat hij wordt vervolgd, dus wij denken niet a priori dat mr. drs. Bou het bij het rechte eind heeft. Het tegendeel echter ook niet en op het eerste gezicht lijkt mr. drs. Bou best enigszins geloofwaardig, misschien. Maar ja, dan besluit hij (of zij, weten wij veel) met:

Overigens ben ik van mening dat Joris D. strafrechtelijk moet worden vervolgd.

Daarmede plaatst mr. drs. Bou zich onherroepelijk in de hoek van Micha ‘aluhoedje’ Kat en in dier voege gooit mr. drs. Bou dus zijn of haar eigen ruiten in: zo iemand is niet serieus te nemen. Doei.

31-10-2009 17.26 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd

Er zijn 21 reacties op “Mr. drs. Bou gooit eigen glazen in”

 1. Esther says:

  Ze is medewerkster (geweest?) op sks. Ze is Inanna daar.

 2. Bou says:

  @ Esther,

  Ik ben nooit medewerkster geweest op SKS, whatever that may be. Maar ik reageer inderdaad vaak onder de naam Inanna. Deze naam is ontstaan nadat ik onder mijn eigen naam postte en daarop achtervolgd werd door een goed bedoelende dwaas die dol van me hield.

  Op Internet postte men toen meestal onder een nickname. Ik heb gekozen voor de nick Inanna, omdat deze naam wel bij me past. Mijn werkelijke identiteit staat uiteraard op BOUblog:

  http://www.boublog.nl/contact/about/

  @ ctp. iglo: uw ruiten zullen zeker kogelvrij zijn. Maar mijn ruiten zijn gewoon doorzichtig! Wees dus welkom op BOUblog, waar ik eerlijk schrijf wat ik denk. Volgens mij zijn Hörchner en Pijnenborg door een onterechte strafrechtelijke vervolging volledig geruïneerd.

  Is dat recht of is dat krom?

  Overigens ben ik van mening dat niet alleen Joris Demmink strafrechtelijk moet worden vervolgd.

 3. Esther says:

  Mw Bou,
  Bedankt voor het verlenen van inzicht in uw (non) werkzaamheden voor stopkindersex.com

 4. Bou says:

  @ Esrher,
  Oordeel niet te snel, want de mensch is in wezen een lui wezen.
  Zo ben ik bij voorbeeld veel te lui om mijn glazen in te gooien…
  En Ctp. Iglo is gewoon te lui om de feiten te checken.

  Deze staan hier:
  http://www.boublog.nl/2009/10/28/horchner-en-pijnenborg-tegen-de-staat/

  En hier:
  http://www.boublog.nl/2009/10/31/de-zaak-horchner-en-de-vervalste-tap/

  Er volgt natuurlijk nog meer, maar ik geef graag toe dat dit waarschijnlijk veel te heet is voor die koele, luie, ondervrozen Captain Iglo. ;-)

  Moge hij doodvriezen…

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Vrouwtje Bou heeft het niet helemaal begrepen. Feiten of geen feiten: volgelingen van Micha ‘aluhoedje’ Kat worden niet serieus genomen. Klaar. EINDE NOOT *

 5. Grootmoeder says:

  Bou, jij post toch met de nick Erika M. Bakker bij klokkenluideronline?

 6. Ruud Harmsen says:

  ===
  Daarmede plaatst mr. drs. Bou zich onherroepelijk in de hoek van Micha ‘aluhoedje’ Kat en in dier voege gooit mr. drs. Bou dus zijn of haar eigen ruiten in: zo iemand is niet serieus te nemen. Doei.
  /===

  Onzin, meneer Iglo. Ik ben dat namelijk ook nog altijd van mening en toch ben ik zeer, zeer kritisch over Micha Kat. Het een sluit het ander niet uit. Dat niet te zien is zwart-wit wienietvooronsisistegenonsdenken, en dat vind ik ongenuanceerd.

  Verder nog de nuance dat de zich noemende Bou al veel en veel langer met de zaak Demmink bezig is dan dat Micha Kat er zich mee is gaan bemoeien.

 7. Ruud Harmsen says:

  Cpt. Iglo verdiept zich inderdaad zelden of nooit inhoudelijk in de zaken waarover hij schrijft. Dat heb ik ook al heel vaak mogen vaststellen. Hij weet er gewoon de ballen vanaf en wil ook niet meer te weten komen.

 8. BavariaMatic says:

  Mmmmmm…duidelijk!
  Zo te zien zit ook Bou dringend om geld verlegen.

  Als u me financieel wilt steunen, dan zou dat zeer welkom zijn. Mijn rekeningnummer is:
  8109 32261

  (bron: http://www.boublog.nl/contact/about/)
  Moeten we ons nu weer gaan afvragen waar deze giften blijven? Of deze opgegeven worden bij de juiste overheidsinstellingen?

  Ah, nog meer duidelijkheid!

  Er is op BOUblog ook ruimte voor reclame, maar alleen voor zaken waar ik zelf ook achter sta.

  En voorwaar aan de linkerzijde staat, in een overig lege kolom, één advertentie. En wel voor “criminele schlemielen”, een boek van niemand minder dan….Steve Brown. Zelf ook crimineel, maar ook een bekende van Matt Hoorn. Je weet wel de Matt “ik verpats vonne een stichting” Hoorn.
  Is de cirkel nu rond? Bij lange na nog niet, maar het valt wel een beetje op zijn plaats allemaal.

  “Check de feiten”, welke feiten Bou? Jouw feiten? Jouw interpretaties? Jouw waarheid?

 9. Bou says:

  @ Grootmoeder,
  Ik post wel eens iets bij Micha Kat, maar ook daar is mijn nick Inanna.

  @ BavariaMatic,
  Dat men mij financieel mag steunen, wil niet zeggen dat ik dringend om geld verlegen zit. Tot op heden heb ik mijn blog kunnen financieren. Uw insinuatie dat ik geld zou verduisteren is lasterlijk.
  Aan die advertenties ben ik nog niet zo toegekomen, maar het boek Criminele Schlemielen van Steve Brown vind ik leuk! Ik heb het ook besproken op BOUblog: http://www.boublog.nl/2009/05/01/de-criminele-wereld-van-steve-brown/
  Overigens is Steve al lang geen crimineel meer! En omdat hij een blanco strafblad heeft, mag men hem zelfs geen ex-crimineel noemen. Ook uw kwalificatie van Steve Brown is dus ook lasterlijk.

  @ Captain Iglo: Ik begrijp dat u slechts vissticks produceert! Lekker snel klaar, volkomen smakeloos en zodra ze zijn ontdooid gaan ze stinken!

 10. vonzilla says:

  Misschien eens in de oven doen?

  “Malse visfilet, vrijwel graatvrij, zeer knapperig gepaneerd. De vissticks van Capitain Iglo zijn bedoeld voor iedereen die groot en sterk wil worden. Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 6, 10, 15 en 25 stuks. De bereiding in de oven garandeert ook een knapperig en smakelijk resultaat voor iedereen die zijn vissticks vetarm wil bereiden.”

  http://www.iglo.nl/produkte/produkte.asp?pkId=11&pgId=72&pID=597

 11. BavariaMatic says:

  Het blijkt dat ik met mijn aanname dat Bou dringend om geld verlegen zit, de plank niet al te ver misgeslagen heb.

  @ Captain Iglo: Ik begrijp dat u slechts vissticks produceert! Lekker snel klaar, volkomen smakeloos en zodra ze zijn ontdooid gaan ze stinken!

  Dat zijn inderdaad de eigenschappen van de goedkope, lage kwaliteit vissticks, het soort dat tegen het einde van de uiterste houdbaarheidsdatum aanloopt, hierdoor nog eens zo goedkoop in de schappen ligt.
  En raak ik een “gevoelige snaar”?

  Uw insinuatie dat ik geld zou verduisteren is lasterlijk.

  Maar wacht er is meer.

  Overigens is Steve al lang geen crimineel meer!

  Nee, dat schijnt te kloppen, Steve heeft zich (officieel) uit die wereld terug getrokken, hoewel de meningen daarover danig verdeeld zijn.

  En omdat hij een blanco strafblad heeft, mag men hem zelfs geen ex-crimineel noemen. Ook uw kwalificatie van Steve Brown is dus ook lasterlijk.

  En waar haalt Bou deze nonsense vandaan?
  Maar goed, het is duidelijk.
  Zegt men iets dat je niet aanstaat, te dicht bij de waarheid komt of zelfs de waarheid aantoont, dan schreeuw laster (van wie kennen we dit nog meer?) in plaats van de stelling te ontkrachten. Een gedegen antwoord op de gestelde vragen volgt niet, ook weer zo een “typisch trekje”.

  Trouwens, om een weblog te “financiëren” is slechts een héél beperkt kapitaal nodig van nog geen € 100,= per jaar (en dan zit je al luxe). Dus een gedegen onderbouwd tegenargument op die stelling is ook niet gegeven.

  Steeds meer stukjes vallen op hun plaats.

 12. De naam Erika M. Bakker klinkt niet helemaal vreemd in de oren. Nooit meer iets van gehoord !

  http://dutchpredators.info/archief/archief/Wij%20stellen%20je%20voor.mht

 13. Bou says:

  @ Bavaria:

  “Het blijkt dat ik met mijn aanname dat Bou dringend om geld verlegen zit, de plank niet al te ver misgeslagen heb.”

  Ach, armzalige! Ik lust geen vissticks en evenmin drink ik Bavaria. Maar ik vermoed dat fastfood en ranzig bier voor de “Opinieleiders” dagelijkse kost is. Vandaar dat uw poep zo stinkt!

 14. […] en zelfbenoemde pedojagers. Nu hadden wij kortelings een stukje geschreven onder de titel ‘Mr. drs. Bou gooit eigen glazen in‘, waarin wij opmerkten dat de “mr. drs.” in quaestie alle geloofwaardigheid in […]

 15. BavariaMatic says:

  @Bou (November 2, 2009 at 9:05 am)

  Dank voor de bevestiging!

 16. […] Aluhoedje Bou heeft een lang stuk geplaatst over Marcel Vervloesem en wat dies meer zij. Wij hebben begrepen dat aluhoedje Bou zichzelf niet beschouwt als al dan niet zelfbenoemd pedojaagster en zelfs niet met Yvonne van Hertum c.s. geassocieerd wenst te worden. Toch vinden wij ook dit stukje een mooie adstructie van onze eerdere stelling: ‘ Aluhoedjes en pedojagers: een logische combinatie‘. _________________________________________________________________________ […]

 17. Duikboot says:

  De bezoekers gaan het blogje van deze (nep) mr.drs Bou verlaten .
  Hele pagina’s met berichten verdwijnen zomaar ineens en Bou weet er niks van .jaja
  Petje :Erg jammer dit en mogelijk mijn laatste reactie.
  Petje beschuldigt indirect mr.Wedzinga :Blijkbaar reikt de hand van mr. Wedzinga ver.
  Waarom verdwenen deze reacties mr.drs Bou ?
  http://www.boublog.nl

 18. […] wie bedoelde sneue blerghster is, daar zij anders niet als volgt gereageerd zou hebben bij ‘Mr. drs. Bou gooit eigen glazen in‘: “Ik ben nooit medewerkster geweest op SKS, whatever that may […]

 19. anne says:

  @Duikboot.
  Misschien hierom: ” mr. drs. BOU: Beste Petje, Wicher leest wel degelijk mee. Van hem kreeg ik een e-mail met een bedankje”?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties