Is Liroy van Hoewijk door zijn proxies heen?

Om te pesten leiden wij een aantal mensen rechtstreex naar het forum van onze losse onderzoeksjournalist, naar het stukje ‘
Domme mensen die denken dat ze slim zijn: een ramp
‘. Een deel van die domme mensen probeert vervolgens alsnog onze webzijde te bezoeken door middel van een al dan niet anonieme proxy en die proxies sturen wij door naar ‘Het blokkeren van websites door de systeembeheerder van de school heeft geen zin‘. Natuurlijk hebben wij de ip-adressen van de mensen die hier niet welkom zijn doorgegeven aan onze losse onderzoeksjournalist, die af en toe zijn statistieken bekijkt (en met die anderhalve man en een paardekop die zijn webzijde bezoeken, is af en toe eigenlijk nog te vaak, doch dit terzijde) en dan hartelijk moet lachen als hij mevrouw van Hertum weer voorbij ziet komen.

Nu moest hij trouwens nog harder lachen, want Liroy van Hoewijk was kennelijk vergeten een proxy in te schakelen, en dat terwijl hij er zoveel tot zijn beschikking heeft, zoals hij zelf ooit meende te moeten melden (ja, wie niet? Er zijn er tienduizenden, en daar zwerven dan weer lijsten van op internet, dus zo moeilijk is dat niet). Hij zal toch niet door zijn proxies heen zijn?
LiroyvanHoewijk

1-11-2009 17.43 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Is Liroy van Hoewijk door zijn proxies heen?”

  1. Geachte Grote Vrager,

    Onze Team-Viewer registreert recentelijk nogal vaak bezoek van een persoon met de naam “Onbekend”.
    Is het U bekend wie nu precies die persoon “Onbekend” is ?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties