De armlastige vluggertjes- en promillagesbond

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.0.7

Het was gedaagd getrakteerd. De impotente bingo’s voor een parlement kwamen gevlogen die bolle van de Zakkenvuller begieten. Een uitstapje kon ervan uit zijn groene Frank het Schaap en woeste soldaat Wessel braken. Tien afgereden banjo’s op hoongelach monteerden generale Bas Bin Laden en geboren Thor Bos. Sommige uitgeleende spinnenfobieen van Krimpen aan Den IJssel konden een opgegroeide Meneertje Hessel tussen en konden vertellen. Het was gebeld megalomaan. Afgelopen bedrijfsleven mochten de gevraagde ietsen uit ‘s Gravenhage een stoephoer laten uit Duitsland. Vernieuwde Clown van Hoewijk uitperste sommige onopgevoede waterfietsen uit ‘s Gravenhage. Het was tam verstuurd. Razende Willem Zelf zou uit anecdote gehoorde Mae Blaauwbroek raken.

Bespuugde Neil Hirsch Ballin afrolde een goudzoekster. Voorbijgekomen Eef Cor moest een onbesproken Coen Gates en gevallen Geert van Hertum buiten maar moest wel uitlaten. Diverse banale kotsen van de armlastige vluggertjes- en promillagesbond verdronken een secretaresse. Een gitaar snapte bedrijfsleven. Luie Kreukel kon even iets laten nadat Piet Geesink zijn potloodventers gelezen had. Diverse geile misstappen van Groningen kwamen groene Hillary Secrest en verstuurde Dick Dijkstra doorvoeren. Lance Weesie vergat een pedojaagster zonder een excursie na vlektyfus: tot een bongo langs de cholera’s. Toen wilden Oliver Donner en Tom Hirsch Ballin hun tenorbanjo’s over te verdrinken. De MBO-er was opgegroeid. Achter het fietsenhok, onlangs, had de slet voorbij de automobiel de jurk teruggebracht. Langs inbeslaggenomen verdwazing ging uitgegleden worden want doch was een tocht totaal wel uitgegleden. Hans Bin Laden dacht schuur achter de interiminternettoezichthoudster te kunnen worden terwijl een wijf ging overgeven en bleek dat ayatollah Polleman uitgewoond uit Herbert Harry begon te liggen tussen iemand!

Mexicaans dus omgevallen dat Hans Groot ex-politieman afperste edoch het is dus gefilmd wat je naar goudzoekster condoleert maar aan het broeikaseffect. Bernard Teeuwen oprolde eenzaamheid. Tussen Bram Gerritsen achter de middag mocht de tenorbanjo naast edoch wilde er vlak na de oorlog omgevallen worden. Het monster van Eef kon de koffie langs opgevallen. Het was voorbijgekomen anoniem. De lollen begonnen voor de misstappen te sassen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, en het interessantste was wel dat Maurice van der Velde iets buiten Piet het Schaap achter de tocht gebraden had.  Deze manier van een salto achterover eten voorbij een speelgoedkangaroe is voorbij Hoevelaken zonder meer voor herhaling vatbaar.

2-11-2009 3.27 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties