Lijdt mr. drs. Bou aan geheugenverlies?

Op een beetje een sneu blerghje troffen wij een verwijzing aan naar ene drs. Bou, die als volgt luidde:

[…] nu over een echte drs. die een eigen mening heeft, een integere vrouw is ik heb het over drs. Bou. Jij hebt haar ook gezien in Utrecht tijdens de demo tegen Joris Demmink.

Nu wil ons wel even ontgaan hoe deze sneue blerghster denkt te kunnen weten wie de aangesprokene gezien heeft, maar daar gaat het niet om. Waar het om gaat, is dat deze sneue blerghster mevrouw mr. drs. Bou kennelijk persoonlijk kent. En dat is vreemd, aangezien deze zelfde mevrouw mr. drs. Bou niet weet wie bedoelde sneue blerghster is, daar zij anders niet als volgt gereageerd zou hebben bij ‘Mr. drs. Bou gooit eigen glazen in‘:

Ik ben nooit medewerkster geweest op SKS, whatever that may be.

“Nooit medewerkster geweest” zijn is nog tot daar aan toe (wij kennen talloze mensen die nooit medewerkster geweest zijn, dus dat kan best), maar mevrouw van Hertum persoonlijk kennen en dan niet weten wat SKS is, dat gaat niet.

Bij ‘Jan Boeykens is een zielepoot‘ hebben wij ons al eens afgevraagd:

Wat is dat toch met die zelfbenoemde pedojagers en hun kortetermijngeheugen?

Dat doen we hier dus nog maar een keer: wat is dat toch met die zelfbenoemde pedojagers en hun kortetermijngeheugen?

In dit geval ligt de zaak iets ingewikkelder, daar wij niet zeker weten of Bou wel een zelfbenoemde pedojaagster is en ook niet of mevrouw van Hertum haar echt persoonlijk kent. Om met het tweede te beginnen: mevrouw van Hertum is in haar eerste leugen bepaaldelijk niet gestikt, dus als zij zegt dat ze iemand kent, zegt dat niets. Verder hebben wij geen bewijs voor de stelling dat de Bou die hier reageert dezelfde is als de Bou die het Boulog volplettert met onzin. Mocht mevrouw van Hertum voor de verandering eens niet liegen en mocht Bou inderdaad de door mevrouw van Hertum bedoelde persoon zijn, dan heeft Bou dus een beetje gelogen, wat voor zelfbenoemde pedojagers eerder regel dan uitzondering schijnt te zijn, of lijdt Bou aan geheugenverlies. Of dat dan het korte- of het langetermijngeheugen betreft, zal ons eerlijk gezegd worst wezen.

2-11-2009 15.10 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 14 reacties op “Lijdt mr. drs. Bou aan geheugenverlies?”

 1. Bou says:

  Zie ook:

  * Link verwijderd: irrelevant *

 2. Greetje says:

  Een en ander laat geheel onverlet dat de “onderzoeksjournaliste Erika M. Bakker” is toegetreden tot de gelederen van SKS en zich destijds al erg verheugde op een interview met de grote blanke pedojaagster zelf. Wie gaat googlen op die naam komt op een schimmig blogje uit waar het “boublog” prominent vermeld staat. Bij dutchpredators.info staat het gehele verhaal over mevrouw “Bakker”. Het lijkt er dus inderdaad op dat het geheugen van mevrouw niet optimaal functioneert…tenzij hier sprake is van een vorm van “traumatische verdringing” , hetgeen ik me, in relatie tot Van Hertum, heel goed zou kunnen voorstellen. Persoonlijk hou ik het er op dat mevrouw zich nu liever distantieert van het SKS-tijdperk en zich in pseudo-respectabiliteit én stilzwijgen hult.

 3. Bou says:

  Kapitein Iglo,

  Je vis-stukjes zijn niet alleen smakeloos, maar ook nogal oudbakken! Vanaf het moment dat ik begon met het schrijven over juridische zaken, heb ik deze artikelen onderschreven met:

  Ceterum censeo Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

  Dit met een link naar een artikel van Micha Kat!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3595&titel=Oproep_tot_ceterum_censeo-actie_voor_vervolging_Demmink

  Hoewel gedeeltelijk latijn, betekenen deze woorden: Overigens ben ik van mening dat Joris Demmink strafrechtelijk moet worden vervolgd.

  Dit roep ik al bijna 2 1/2 jaar, zonder dat kapitein Iglo er een stukje van bakte. En inderdaad heb ik Yvonne van Hertum even ontmoet in Utrecht, maar ik ontmoette die dag wel meer mensen. Ik ben nooit medewerkster geweest van SKS en ook zei deze afkorting me niets. Het blijkt te betekenen “Stop Kinderseks”, maar omdat ik slechts eenmaal in mijn leven een vluchtige ontmoeting heb gehad met Yvonne van Hertum, blijk ik nu een pedo-jaagster.

  Omdat ik onlangs op mijn site ook mijn gironummer heb gezet, blijk ik op dit blog reeds te worden gekwalificeerd als armlastig en als potentiële belastingfraudeur.

  Een dergelijke comment, gebezigd door ene Bavaria, zou bij mij niet door de keuring komen. Het is namelijk een lasterlijke insinuatie. Foei!

  Maar ik begrijp dat uw opinie-site aan elkaar hangt van laster en achterklap. Laat ik daarom maar eens een voertje leggen: een van mijn vriendinnen is overtuigd Moslima! Ik ben benieuwd wat de Opinieleiders daar van vinden. ;-)

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij zouden niet bevriend willen zijn met iemand die onze vriendschap meent te kunnen en moeten gebruiken voor onbegrijpelijke opmerkingen op internet. Voor de rest hebben wij geen flauw idee wat mevrouw Bou met die laatste opmerking zou kunnen bedoelen. We hebben het vage vermoeden dat het hier een soort van provocatie zou kunnen betreffen. In dat geval moeten wij concluderen dat mevrouw Bou het kennelijk een overwinning op zichzelf vindt om een moslimse tot haar vriendinnen te kunnen rekenen. Als wij de moslimse in quaestie waren, zouden we in dat geval helemaal niet meer bevriend willen zijn met mevrouw Bou. Maar misschien begrijpen wij het gewoon verkeerd. Dat hebben we wel vaker met die aluhoedjes, schijnt. EINDE NOOT *

 4. Bou says:

  Greetje, mag ik even de link naar dat schimmige blogje? Dan weet ik waar mijn BOUblog zo prominent vermeld staat.

  Er is echt niets mis met mijn geheugen, maar de afkorting SKS zei me niets. Ik ben ook geen pedojaagster en ik heb Yvonne van Hertum slechts eenmaal vrij vluchtig ontmoet. Zij heeft op mij kennelijk minder indruk gemaakt als ik op haar, maar nu je het zegt, jawel! Yvonne van Hertum was daar ook. We hebben elkaar een hand gegeven.

 5. Bou says:

  Inmiddels heb ik ook de link gevonden naar dat schimmige blogje. Greetje, laat maar zitten. Ik zal hen zelf wel vragen om deze lasterlijke en infame pagina te verwijderen. Zij liegen en draaien tot ze groen en scheel zien en ze schenden daarbij mijn privacy. Ze lijken Yvonne van Hertum wel, die ik ooit een hand heb gegeven. Maar stel dat men iedereen gaat achtervolgen die ooit iemand een hand had gegeven… Nederland zou léég raken!

  Verder vind ik het zeer onsportief dat Kapitein Visstick me aanvalt om een al jaren steeds terugkerende ondertitel van mijn juridische stukjes , maar dat hij mijn link naar deze info verwijdert.

  Kapitein Visstick, volgens mijn bescheiden mening zijn uw stukjes smakeloos en zonder enige voedingswaarde. Zodra men u ook maar even ontdooit, stink u naar rotte vis!

  Gelukkig kan men dat niet zeggen van mijn artikelen op BOUblog.
  * Link verwijderd *

  Citaat:
  “We hebben het vage vermoeden dat het hier een soort van provocatie zou kunnen betreffen.”

  Antwoord:
  Het was inderdaad een provocatie en ik ben blij dat u daar niet op ingaat. Overigens heb ik talloze vriendinnen, sommigen zijn zelfs Christenen, al zijn ze wel in de minderheid. Zelf geloof ik pas iets, als ik het bewijs volledig kan volgen. En zoals u wellicht weet, valt GOD niet te bewijzen.
  Zie:
  * Link verwijderd. Moet je maar niet schelden. *

  Kapitein Visstick, uw blogs zijn smakeloos!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij zijn ontzettend onder de indruk van de smaakvolle en erudiete wijze waarop deze mevrouw ons op ons nummer heeft gezet en we zullen ons leven beteren. EINDE NOOT *

 6. BavariaMatic says:

  Omdat ik onlangs op mijn site ook mijn gironummer heb gezet, blijk ik op dit blog reeds te worden gekwalificeerd als armlastig en als potentiële belastingfraudeur.

  Een dergelijke comment, gebezigd door ene Bavaria, zou bij mij niet door de keuring komen. Het is namelijk een lasterlijke insinuatie. Foei!

  Ja hoor, duidelijk een gevoelige snaar! Of zoals de asdic doet: “Pling!”

  “Een dergelijke comment, gebezigd door ene Bavaria, zou bij mij niet door de keuring komen. Het is namelijk een lasterlijke insinuatie. Foei!”
  Nee zo een `lasterlijke insinuatie` komt op het Boubleugh niet door de keuring, daar worden namelijk heel andere zaken geinsinueerd en zelfs beweerd. En die zijn heul niet veul lasterlijk te noemen, toch?

  Wat een maf mens!

 7. […] de discussie met en rond mr. drs. Bou is inmiddels de naam Erika M. Bakker een paar keer gevallen. “Wie”, zult u vragen. Dat […]

 8. Bou says:

  Kapitein Fisstick,

  Je bent zelf begonnen met je onverhoedse en onterechte aanval tegen mijn blog. Maar ik denk niet dat je veel bezoekers trekt, want ik heb in mijn stats nog geen links van dit blog voorbij zien komen.

  Als je me echt zwart wil maken, laat dan de vooral de links niet staan waarmee ik me verdedig. BOUblog, dat wil men niet weten!

  BOUblog is weliswaar geen Opinieleider, maar wel integer. Jouw aanval op mij komt bij mij dan ook niet door de keuring. Je Pingback verdwijnt vanaf heden in de spambox.

  Jouw oudbakken vis stukjes stinken echt binnen een dag! Desondanks bedankt voor de aandacht. Dank zij jouw aanval op mijn onderbuik heb ik weer wat schromelijke laster en smaad op Internet ontdekt. Omdat dit heftig in strijd is met ons Wetboek van Strafrecht, zal ik zorgen dat dit verdwijnt.

  Jij bent voor mij de sop de kool niet waard, maar ik begrijp dat je jezelf een Opinieleider vindt. Wees er nou maar gelukkig mee en val geen anderen lastig. Want als je anderen zo willekeurig aanvalt, dan maak je jezelf slechts vijanden. Je bent helaas de enige niet…

  Succes met de kijkcijfers!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij zijn opnieuw vreselijk onder de indruk van de smaakvolle en erudiete wijze waarop deze mevrouw haar leed van zich af schrijft. Om te pesten hebben we de link naar haar blog verwijderd, want zo zijn wij nu eenmaal. EINDE NOOT *

 9. vonzilla says:

  Hoezo willekeurige aanvallen, kan je er niet even een complot bij verzinnen?

 10. BavariaMatic says:

  Hoezo onterechte “aanvallen” op het Boubleugh? Dat ding staat stijf van de aluhoedjes-complot-theoriën en anderzins belachelijk geneuzel. Bijzonder “integer” allemaal.
  Maar als Bou nu kan zorgen (omdat dit heftig in strijd is met ons Wetboek van Strafrecht) dat al de schromelijke laster en smaad van het internet verdwijnt, dan zijn wij allang blij.
  Laat ons dan beginnen met alle websites en weblogs, die mensen beschuldigen van pedoseksuele activiteiten, dan wel kindermisbruik, zonder dat deze hiervoor door de gerechtelijke macht veroordeeld zijn geworden.
  Als we dan het wereldwijde web willen opschonen van laster en smaad, lijkt me net zo goed dat we daarmee kunnen beginnen. Niet waar?
  Vervolgens schonen we het internet op van alle psychopaten met tijd teveel en aluminium hoedjes in voorraad, want aan dit soort van “sfeermakerij” middels die idiote (en veelal véél te ver gezochte) complot-theoriën, heeft ook niemand iets.
  Eenmaal dat stadium bereikt, is er ook geen nut meer voor de criticasters die over dit soort misstanden bericht, dus die websites en weblogs verdwijnen dan vanzelf.
  Kijk dat ruimt dan meteen op!

  Nu even voor onze Captain:
  Laat die link naar dat Boubleughje staan jòh! Per slot onderbouwt die hetgeen duidelijk geworden is. Het is een maf mens en die waarschijnlijk zeer dringend om geld verlegen zit, gezien haar smeekbede op dat bleughje.
  Wie zijn wij dan om haar dat kleine beetje geluk te ontzeggen? Ze heeft het zowiezo al zo moeilijk met al die “complotten”. Dan zwijg ik nog over haar contacten met personen zoals Micha `aluhoedje` Kat en Yvonne `achter elke boom een pedo` van Hertum.
  Kom Captain, doe niet zo obstinaat, geef ons de link! Het volk wilt brood, bloed en eens goed kunnen lachen!

 11. Grootmoeder says:

  “Er is echt niets mis met mijn geheugen, maar de afkorting SKS zei me niets”.

  Als er niets mis is met jouw geheugen Bou lijk je waarschijnlijk meer op Yvonne van Hertum dan de personen die jij verwijt op Yvonne van Hertum te lijken.

  http://www.vkblog.nl/bericht/137886/O_wat_is_het_fijn_om_pedofiel_te_zijn_!_De_wereld_van_Joris_Demmink,_Tonino_en_Hans_Holthuis_en

 12. […] vroegen wij ons af of ‘mr. drs. Bou’ aan geheugenverlies leed. Welnu, als dat zo is, kan zij zich dat zelf in ieder geval niet herinneren (dat doet ons denken […]

 13. […] Bakker-Erica Backer Jouw oudbakken vis stukjes stinken echt binnen een dag! Frau von Hertum Jouw oudbakken vis stukjes stinken echt binnen een […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties