Exclusief interview met Joris D.

SJ: Joris, ik mag toch Joris zeggen, niet?
Joris D.: Ja hoor, Stommeling, jij mag Joris zeggen. Zo heet ik namelijk.

SJ: Joris, als ik op internet zoek op Joris D., kom ik allemaal sites tegen waarop Joris D. wordt beschuldigd van viezigheid met kleine kinderen en waar hij figuurlijk wordt afgemaakt. Aangezien jij Joris D. bent, neem ik aan dat je daar niet blij mee bent.
Joris D.: Is dat een vraag?
SJ: Neen. Ben je daar blij mee? Dat is een vraag. Ben je daar blij mee?
Joris D.: Nou, blij is een groot woord. Of ik er blij mee ben dat jij weet wat wel of niet een vraag is, vind ik trouwens een beetje een rare vraag.
SJ: Wacht, dit gaat de verkeerde kant op. De vraag was eigenlijk of je blij bent met de beschuldigingen van viezigheid aan jouw adres. Zo lees ik bijvoorbeeld: “De verdenkingen tegen de vermeende pederast en secretaris-generaal Joris D. hopen zich op.” Dat is toch nogal wat, niet?
Joris D.: Dat is inderdaad nogal wat. En er is nog veel meer, daar heb je gelijk in. Ik vind het een infame aantijging, want ik ben helemaal geen secretaris-generaal en ik ben het nooit geweest ook. Er is hier duidelijk sprake van een persoonsverwisseling.
SJ: Dat is wel erg makkelijk.
Joris D.: Dat zeg jij, maar zo makkelijk is dat helemaal niet. Het valt echt niet mee om twee personen met elkaar te verwisselen, behalve als ze meewerken, dan ligt het anders. Ken je de film ‘Face-off’? Daarin …
SJ: Ja, ho maar. Nicolas Cage en John Travolta. Maar laat ons niet afdwalen. Je ontkent dus dat je secretaris-generaal bent. Ontken je dan ook dat je geïnteresseerd bent in kleine kinderen?
Joris D.: Dat ontken ik helemaal niet. Ik ben dol op kleine kinderen. Ik hou van kleine kinderen. Ik heb het beste voor met kleine kinderen. Het is niet voor niets dat mijn naam altijd in verband gebracht wordt met kleine kinderen, neen hoor, dat is logisch. Leve de kleine kinderen.
SJ: En als ze groter worden neemt jouw interesse af?
Joris D.: Ja, maar dat is wederzijds. Als ze groter worden vinden ze mij niet leuk meer en hebben ze mij ook niet meer nodig.
SJ: Nodig? We hebben het hier over een afhankelijkheidsrelatie?
Joris D.: Ja, hehe. Die kleine kinderen weten niks en kunnen niks en dan vertel ik ze wat ze moeten weten.
SJ: Op internet wordt beweerd dat je deel uitmaakt van een netwerk, klopt dat?
Joris D.: Nou nee. Ik maak niet echt deel uit van een netwerk, neen. Ik ben meer in dienst van een industrie, zo zie ik dat. Nou ja, “ben”, “ben”, het is eigenlijk allemaal al wel heel lang geleden, dat ik nog iets voor die industrie gedaan heb. Ik snap niet dat daar nu nog over gezeurd moet worden, zo lang geleden. En wat heb ik nou helemaal misdaan?
SJ: Geen idee, vertel eens?
Joris D.: Oh, ik dacht dat jij mij dat ging vertellen. Jij was toch zo goed op de hoogte, niet?
SJ: Dat is wel zo, maar ik heb liever dat jij eerst vertelt wat je ervan vindt, als je begrijpt wat ik bedoel.
Joris D.: Nou neen, ik snap er geen barst van. Maar ik heb wel eens iets gedaan met een olifant en ook een boot vol roeiers, staat me vaag bij.
SJ: Wacht, nu begint het wel heel pervers te worden. Ik ga hier maar niet eens verder op in en ik beëindig dit gesprek. Meneer Demmink, daar is het gat van de deur. En daar ga ik nu doorheen, omdat ik op bezoek was. Niet tot ziens, viespeuk. Gatver, meneer Demmink.
Joris D.: Demmink? Demmink? Hoe komt u daar nou bij? De naam is Driepinter. Joris Driepinter. Al jaren.

3-11-2009 10.56 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Diversen

Er zijn 4 reacties op “Exclusief interview met Joris D.”

  1. BavariaMatic says:

    Hahahahaha….hij is magnifiek!
    Melk, goed voor elk!

  2. Maar hopen dat mevrouw Erika M. Bakker het ook leest………

  3. Zizi says:

    Als Erika het niet leest , lezen Bou of Inanna het wel. Handig hoor zo’n drie in een persoontje.

  4. […] verbazing heeft genoemd aluhoedje er nog niet eens een lang beschuldigend stuk aan het adres van Joris D. aan gewijd. Hij zal wel te druk zijn met uitzoeken waarom ze hem er precies afgeschopt hebben. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties