Minister ter Horst lost problemen C2000 op

Op deze webzijde is al veel lelijks gezegd over minister ter Horst, een van de vele hopeloos falende bewindslieden uit het neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkanbende 666, maar nog lang niet genoeg. Stommeling Jones heeft haar vertrek al eens gemeld maar bleek verkeerd voorgelicht. Haar vertrek op dat moment zou getuigd hebben van elementair fatsoen en als er nou iets is wat alle leden van het huidige neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkanbende 666 ontberen, is het wel elementair fatsoen. Het is jammer, maar het is niet anders.

Nu staat er boven dit stukje “Minister ter Horst lost problemen C2000 op”. In het licht van haar verantwoordelijkheden klinkt dat bijzonder positief, dus u dacht al dat wij ons vergist hadden en dat ze de problemen van de C1000 ging oplossen, maar als de C1000 een drankenafdeling heeft, is die ongetwijfeld zo groot dat zelfs dronken Guusje er niet tegenop kan zuipen. Neen, het gaat echt om C2000.

C2000 is het communicatieprobleem van de Nederlandse hulpdiensten. Dat leest u goed: “het communicatieprobleem”. Het deugt namelijk niet. Het is een van die gevallen waarin August Biels op de vraag “hoe werkt dat” zou antwoorden: “Nou, dat werkt helemaal niet”. Het werkt namelijk niet. En de minister gaat dat probleem oplossen. Is de minister dan zo technisch? Neen hoor. Daar heeft het niets mee te maken. Het is veel eenvoudiger. De minister heeft beredeneerd dat als je een systeem hebt waar de gebruikers niets mee kunnen, je kunt proberen te zorgen voor een werkend systeem of ervoor kunt zorgen dat er geen gebruikers meer zijn. De minister heeft voor het laatste gekozen. Als je de politie wegbezuinigt, heeft de politie ook geen communicatieapparatuur meer nodig, zo simpel ligt dat. En binnenkort gaat ze hetzelfde doen met de brandweer en de ambulancedienst, om maar iets te noemen.

3-11-2009 14.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Godsdienstwaanzin, Techniek

Er zijn 2 reacties op “Minister ter Horst lost problemen C2000 op”

  1. vonzilla says:

    Gewoon meer schieten met minder agenten. Op termijn kunnen we de politie wel helemaal vervangen door het leger. Die schijnen wel een goed communicatiesysteem te hebben.

  2. […] ‘Binnenlandse Zaken’, mevrouw Guusje ter Horst, hier ter redactie ook wel bekend als dronken Guusje. Haar politieke hoofd zou moeten rollen, maar dat gebeurt […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties