Misschien heeft vrouwtje Bou geen geheugenverlies

Eerder vroegen wij ons af of ‘mr. drs. Bou’ aan geheugenverlies leed. Welnu, als dat zo is, kan zij zich dat zelf in ieder geval niet herinneren (dat doet ons denken aan een aflevering van Olivier Blunder, waarin de omschrijving in een puzzel luidde: “Als je het hebt, kom je er niet op”. Het antwoord was inderdaad “Geheugenverlies”, doch dit terzijde), want ze houdt bij hoog en laag vol dat het niet zo is. Nou, dan niet. Maar dan snappen wij toch iets niet. Op 1 november zei vrouwtje Bou namelijk:

[…] Ik post wel eens iets bij Micha Kat, maar ook daar is mijn nick Inanna.[…]

Dat kon ze zich dus nog herinneren. Goed zo. Op 3 november (hé, dat is vandaag) zei ze:

[…] Van Erika Bakker heb ik echter nog nooit gehoord […]

Dat is natuurlijk onzin, maar ze bedoelt te zeggen dat ze pas kort geleden voor het eerst van Erika M. Bakker gehoord heeft en daarvoor nooit. En weet u wat nou het grappige is? Dat weet u niet, dus dat gaan wij u vertellen. Het grappig is, dat je kunt Googelen op [“Inanna” “Erika M. Bakker”] en dat je dan bijvoorbeeld dit vindt: ‘Joris Demmink exposed (2): he IS guilty!‘. Een fraai stukje laster en smaad, waartegen volgens ons alleen maar niet wordt opgetreden om het Streisandeffect te voorkomen en omdat men het niet zo erg serieus neemt, maar daar gaat het nu even niet om.

Waar het nu even wel om gaat is of zijn de reacties: Erika M. Bakker:

20 mei, 2009 om 22:51

Micha: JE BENT G-E-W-E-L-D-I-G!!!
*buig* *buig*

Ik gaat maar eens een Hyvesprofieltje maken Donkey

Inanna:

22 mei, 2009 om 23:15

MET ERCAN BEN IK HET HELEMAAL EENS.

FREEEEEEEEEEEEEEE HUSEYIN BAYBASIN!!!!!!!!!!!!!

(FUCK JORIS D…)

Bij het stukje ‘Ben ‘Bilderberg’ Knapen & het failliet van NRC‘ staan de reacties van ‘Erika M. Dekker’ en ‘Inanna’ nog dichter bij elkaar. Dat wil echter niet zeggen dat deze Inanna dezelfde Inanna is als vrouwtje Bou, want er zijn vast wel meer wazige vrouwtjes die zich Inanna noemen en op een aluhoedjessite is de kans dat je wazige vrouwtjes treft sowieso erg groot.

Als de Inanna in quaestie wel dezelfde is als vrouwtje Bou, zegt dat nog niet dat ze van Erika M. Bakker gehoord heeft. Het zal niet de eerste beroepsrespondent zijn die niet alleen andermans reacties niet leest alvorens de eigen mening in het reactieveld te pletteren, maar ook niet de tijd neemt om de eigen reactie na plaatsing nog even te controleren en op die manier toch even de reacties die erboven staan in ieder geval even te zien. Het is echter wel zo dat de onderhavige Inanna de indruk lijkt te willen wekken de voorgaande reacties gezien te hebben en als dat echt zo is, moet ze toch ook die van Erika M. Bakker waargenomen hebben.

Maar dan nog: op een webwerf waar zo veel mensen reageren als op Bellenblazeronline.nl is het natuurlijk godsonmogelijk om al die namen te onthouden, zelfs als je die binnen enkele dagen tijd een paar keer tegenkomt. Wij houden derhalve rekening met de mogelijkheid dat vrouwtje Bou niet liegt en geen geheugenverlies heeft. Zolang de echte Erika M. Bakker zich echter niet gemeld heeft, blijft onduidelijk wie dat dan wel is. Wij zijn benieuwd en wachten gespannen af.
erikambakkerinanna

3-11-2009 17.20 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Strips, Webzijden, Zoektermen, Zweefkezerij

Er zijn 2 reacties op “Misschien heeft vrouwtje Bou geen geheugenverlies”

  1. Aldus wachten wij al die aangiftes van mevrouw Inanna-Mr.drs.Bou-Erika Bakker-Erica Bakker hier in Kabul maar gelaten af.
    Hadden wij maar een baviaan, om al die aangiftes van mevrouw Inanna-Mr.drs.Bou-Erika Bakker-Erica Bakker en mevrouw von Hertum netjes te sorteren…….

  2. […] wordt steeds verwarrender met dat vrouwtje Bou. Zij vertelde namelijk dat zij zich op internet onder andere bediende van het pseudoniem Inanna en […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties